23-3-2010
Ik snap niet wat je gewend bent als je zo loopt te zeuren over dit Club Med hotel!
Ja het eten is soms wat rood, maar dat is frans.. Hamburgers, vis e.d waren altijd goed doorbakken! Eten was bijna altijd goed warm en zeker wel gevarrieerd. Altijd keus uit pizza's, pasta's, salades, groente, vlees, stokbrood en patat met hamburgers, kipnuggets, visticks e.d.
Elke dag een ander thema. Bijv. vis.. kaviaar, oesters, mosselen diverse vissen.. genoeg keus! En altijd gewoon andere dingen erbij voor de niet-liefhebbers.
Ontbijt was altijd zeer uitgebreid met alle soorten ei, worstjes, rosty, croissant, chocolade broodjes, stokbrood.. vanalles!
s'middags om 16:00 altijd taart, gebak, chocola klaar en voor het eten weer chips, pinda's, stokbroodjes, cocktails e.d.
Ook stonden ze soms voor de ingang op de piste met een bbq en wijn.
Kamers erg mooi, personeel doet alles voor je.
Enige minpunt, behoorlijk frans gericht.. dat mag echt wel anders! Voor de kleintjes ook niet leuk..
12-4-2010
Deze club is absoluut het geld niet waard.
Het eten is vaak koud en niet aangevuld. Restaurant niet goed schoongemaakt, je blijft aan de banken plakken, daar liggen nog de etensresten van de vorige avond!!
Skileraren hebben absoluut geen zin in al die club Med kinderen, en alles gaat in het Frans.
In de bergen heeft club Med geen restaurant waar je kunt eten, dus moet je tussen de middag weer helemaal terug naar je hotel dus betaal je extra in de bergen voor je lunch.
Het zwembad is klein,oud en vies! De sauna heeft maar 2 bankjes en is veel te klein voor zo`n groot complex.
Entertainment is erg schreewerig elke avond, je wordt er gek van!
Voor ons nooit meer!! boek liever een 4 strerren hotel en je lessen appart.
14-2-2010
hotel en service was prima.
eten was barslecht alles koud en bijna altijd hetzelfde.
zeer slechte skimonitoren percies stelletje afgedankte les Arc leraars die tegen hun zin nog enkele jaren moeten blijven werken.
ik was vorig jaar in Les Arcs en was super tevreden een ware tegenvaler vergeleken daarbij.
mij zien ze daar nooit meer terug