Chalet Les Chalets du Gypse**** in St. Martin de Belleville Frankrijk beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Chalet Les Chalets du Gypse****

29 mei 2012

Zo de piste op

Beoordelingen Chalet Les Chalets du Gypse****

Zac des Places, 73440, St. Martin de Belleville
Chalet Les Chalets du Gypse scoort een 8,6 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Chalet Les Chalets du Gypse****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Chalet Les Chalets du Gypse**** in St. Martin de Belleville, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Chalet Les Chalets du Gypse**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhône - Alps. Vergelijk Chalet Les Chalets du Gypse**** met andere accommodaties in St. Martin de Belleville.

9 beoordelingen over Les Chalets du Gypse****

app.gehuurd Les Chalets du Gypse erg mooi ruim hadden de 8 pers.geboekt

met oudere kinderen, Feb. 2009
"Uitstekend"
j. bakker
11-2-2009 Wij zijn de eerste week van februari geweest in appartement B3. Ruim en compleet met prachtig uitzicht. Het is ons prima bevallen en we gaan beslist nog eens terug.

met vrienden, Mrt. 2008
getaway
22-3-2008 Superdeluxe accommodatie op een perfecte plek, direct aan de piste. Heerlijk genieten van de sauna en het zwembad na een dag intensief vermaak op de pistes. Ook het appartement was perfect verzorgd. Enige minpunt was de ligging van het appartement aan de achterzijde zonder enig uitzicht, maar ja, we kunnen niet allemaal aan de voorzijde zitten. Wel een tip dus om op te geven bij je reservering.

Familie
sabine
10-9-2007 we hebben ons prima vermaakt in het zeer nette complex. met de lift in het complex ben je zo op de piste en bij de kluisjes waar je je skispullen op kan bergen. de appartementen zijn zeer ruim en netjes.

met vrienden, Mrt. 2007
Annette Baas
18-3-2007 Prachtig complex. Prima ligging direct aan de piste.
Broodjesservice en een heerlijke sauna.
Wel bij een 8-10 pers. appartement vragen om good view. Wij keken tegen een berg en de doorgaande weg aan.

Familie, Mrt. 2007
...
18-3-2007 Wintersport is altijd al de ideale manier om alle rompslomp van thuis te vergeten en deze accommodatie doet daar nog een schepje bovenop. Ik vrees wel dat de prijzen niet lang zo scherp zullen blijven...

W.P.Lodder
7-2-2007 Een mooi nieuw complex, ruime appartementen ,prachtige wellness, je staat direct op de piste,zware boodschappen moet gedaan worden met auto.
ondanks de matige sneeuwtoestand half januari elke dag van en naar het app kunnen skien

met een groep, Jan. 2007
"Zo de piste op"
cooper13
27-1-2012 Wij verbleven in een 8 persoons appartement, vier slaapkamers en 4 badkamers (waarvan 2 met bad). Bij de receptie kun je iedere avond brrod bestellen voor de volgende ochtend zodat je niet naar het dorp hoeft te lopen. Na het ontbij ski's onder en de kleine piste naar het dorp af. En dan met een sleepjeslift naar de gondels.
In het dorp twee kleine supermarkten aanwezig.

R. Harlaar
26-6-2006 een prachtig, niet te groot, appartementencomplex, spiksplinternieuw, gelegen aan de piste.