4-3-2013
Eenvoudig appartement maar alles verder prima in orde. Goede bedden, afwasmachine, magnetron en 4 pits inductiekookplaat. 4 appartemten in één chalet. Niet massaal dus!! Je hoort ook weinig van je buren. Lekker rustig slapen dus!! Ons appartement was prima schoon! St. Jean d'Arves is leuk klein chaletdorpje waar je alles kunt krijgen. Skigebied is fantastisch! Wel veel sleepliften. St. Sorlin d'Arves is het mooiste gedeelte van het skigebied dat wel. Volgend jaar weer!!! Aanrader dus!!
13-3-2013
Ronduit vies, zeer verouderde matrassen met schimmelvlekken.
Er was niet goed schoongemaakt, sanitair nog aardig maar ramen, vloeren, plinten, randjes en richels vies!
Afgeleefde banken, scheuren in bekleding en matrassen.
Erg jammer want de ligging voor geoefende skiërs is gunstig, we konden tot de voordeur skien! Opstappen kon na 50 tot 100 meter.
Leuk zo'n houtkachel maar trekken ho maar....
Op de grond geslapen wat de vering was zeer zacht
27-3-2011
Het skigebied "Les Sybelles" was voor mij een nobele onbekende. Onterecht, het is een zeer mooi gebied met heel veel aantrekkelijke elementen die een volgend bezoek waard zijn. Door de weersomstandigheden (zomers) was het aangenaam toeven maar de kwaliteit van de sneeuw had er zwaar onder te lijden. Alle pistes onder 2.000 m waren ofwel gesloten of in erbarmelijke staat. 2011 gaat nu eenmaal niet de geschiedenisboeken halen als een topjaar in het alpijns skiën - poco pech.
De verbindingen tussen de ski gebieden zijn niet optimaal (nogal veel sleepliften) maar niet storend. De chalet is ruim maar basic. Al het nodige is voorhanden en er is een mooi uitzicht op de vallei. Niettemin lijkt St.Sorlin me als uitvalsbasis geschikter. De betere pistes bevinden zich hier. Al skiënd kun je er ook geraken maar dat vergt nogal wat liften nemen. Geen super station dus maar toch best leuk en prachtige natuurlandschappen.