14-8-2011
Vorig jaar hier voor het eerst geweest.Dit jaar zijn wij er weer geweest, het is net of je thuis komt.
De week vloog voorbij,camping eigenaren zijn hartstikke vriendelijk.
Zij hebben ons ontzettend goed geholpen, na de inbraak in onze tent. Sophie heeft ons ontzetteend geholpen met de aangifte en de afwikkeling.
Toen wij thuis kwamen en de mail gingen checken hadden zij een berichtje gestuurd dat alles was gevonden. Zij zouden alles opsturen en voor de kosten opdraaien, wat een super mensen.
Volgend jaar gaan wij zeker terug.
22-8-2011
- prachtig rustiek gelegen camping tussen de bergen, erg grote plekken voor de tent.
- wel rekening houden met temperatuurverschil met rest van Frankrijk, toch snel 10 graden koeler, wij hebben nachten van 4 graden gehad.
- sanitair oogt niet meer zo nieuw, maar altijd schoon en lekkere warme douches met goede straal.
- op camping erg klein winkeltje, gratis te gebruiken computer met internet, een speeltuintje en een sportveld met doel, volleybal, tafeltennis en volleybal.
- heerlijk geen animatie, de kinderen vermaken zichzelf bij stroompje, speeltuin of sportveld.
- helaas geen zwembad maar niet gemist, een eindje verderop is een meertje (10 min rijden)
- leuke activiteiten: zwembad Chamonix (ook zwembadje in Gervais), adventurebaan door de boomtoppen en de vele fantastische wandelingen in dit gebied.
- Supermarkten op rijdafstand. - nadeel: eigenaren eentcounter zomaar vertrokken. Geen eten op of naast de camping! Wel 's ochtends brood.
- behulpzame eigenaren.
16-8-2011
Na een jaar hier niet geweest te zijn, dit jaar weer terug gekeerd. Het voelde weer gewoon als thuiskomen. Weer vriendelijke ontvangen door Stefan en Sophie en de plekken waren weer gegroeid. De omgeving is prachtig en de camping was weer heerlijk schoon. Alleen moet Stefan wel een keer de tegeltjes gaan vervangen in de douchecabines, want de bovenste laag gaat eraf. Waarschijnlijk door het vele poetsen. Van de weg heb je niet echt last, s'avonds na 23.00 uur is het echt rustig en hoor je het beekje ruisen. Onze zoon van 3 heeft zich ook prima vermaakt op de camping. Kortom een hele fijne vakantie gehad en volgend jaar gaan we weer hier naar toe. Dan weten we tenminste zeker dat we weer een fijne vakantie hebben.
3-8-2011
De camping is gelegen in een prachtige omgeving.
De eigenaars zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en sympathiek.
Het sanitair wordt dagelijks meerdere malen onderhouden en is een voorbeeld voor andere campings. Voor elk toilet is er zelfs een ontsmettingssysteem aanwezig (en dat voor een ***-sterren camping!!!). Een pluim voor de poetsdame.
Warm water voor douchen is zonder probleem 24/24 uur aanwezig.
Mooie en verzorgde kampeerplaatsen.
Wij waren er met 7 personen (2 volwassenen, zoon 19 jaar, 2 dochters 17 jaar, een zoon van 8 jaar en een zoon van 6 jaar)
Elke morgen is er kraakvers brood te bekomen.
's Avonds is het rustig op de camping.
Deze camping is ons inziens een ****-sterren waard en een absolute aanrader!!!
Stéphane et Sophie : vous avez un camping superbe, continuez !