Vraag & Antwoord St. Gervais-les-Bains (Haute Savoie)

Uitgaansleven
Skigebied gevorderden
Après ski
6,4

19 mei 2013

St. Gervais-les-Bains (Haute Savoie)
Vraag & Antwoord St. Gervais-les-Bains (Haute Savoie)

koude nachten? (1 reacties)
Klaas
24-6-2012
hallo, is het mogelijk 's avonds nog voor de tent te zitten? hoe is de temperatuur in de avond / nacht?

fke
28-7-2012
tot 21.00 uur (in juli) gaat het meestal wel. Het kan 's nachts wel afkoelen tot zo'n 5 graden. Sommige avonden hebben wij wel tot 23.00 uur buiten gezeten, maar dat kan lang niet altijd

wie weet de route n en moet ik reserveren?? (1 reacties)
Bootsman Kees.
25-7-2011
wij wilden in september 2 weken op deze camping gaan staan, Nu is onze vraag . wat is de beste route om daar te komen via duitsland en liefst niet zo veel klimmen . en moet ik dan nog reseveren in die tijd?. B.V.B hartelijk dank.

Ivo
5-8-2012
Hallo Kees, Wij zijn vanuit onze woonplaats Almelo via Duitsland door het Ruhrgebied en Luxemburg (waar we overnacht hebben) naar de camping gereden. Laatste stuk door het moet je wel erg klimmen de camping ligt op ongeveer 1000 meter hoog. Mijn navigatie wilde mij over een stijl smal weggetje sturen waar je niet met de caravan mag komen. Wij zijn daarna door het dorp naar de camping gereden. Wij hebben niet gereserveerd en hadden nog geluk dat er plaats was (we zaten in het hoofdseizoen. Ik zou gewoon een dag van te voren bellen of er plaats is. Ik hoop dat je hier wat mee kunt. M.vr.gr. Ivo

geen zwembad (1 reacties)
judith koning
29-10-2010
Deze camping lijkt me geweldig voor ons gezin maar we vragen ons af of we een zwembad niet gaan missen. Hoe groot is het beekje op de camping? Is het diep of een leuk spetterbeekje?

gerard langen
14-4-2011
camping les domes de miage is een hele mooie, rustige, goede camping ! de ligging en het uitzicht zijn prachtig !! de sanitaire voorzieningen zijn heel goed en netjes ! de eigenaar en zijn vrouw zijn erg vriendelijk en behulpzaam. het beekje is smal en ondiep . er is geen zwembad op de camping, maar op ong. 1 km van de camping, aan de rand van st. gervais les bains, is een zwembad. wij zijn al meerdere keren op deze camping geweest en gaan er dit jaar zeker weer een weekje kamperen

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit