6-5-2012
We hebben deze camping geboekt bij reisorganisatie, een organisatie die er tenten en stacaravans verhuurd. Wij hebben een tent gehuurd, die van alle gemakken voorzien was. We hebben er met veel plezier de meivakantie doorgebracht. De camping is mooi, maar we hebben in de buurt mooiere campings gezien. Het zwembad is super en groot. helaas is het buitenbad gedeelte niet verwarmd, dat is voor in het voorseizoen te koud. Voor een gezin met opgroeiende kinderen een prima camping. De toiletten waren zeer eenvoudig en werden 1 maal per dag schoongemaakt. Helaas was dit door het gebruik van sommige Nederlanders niet voldoende. Soms schaam ik me voor het Nederlander zijn.
In het bijzonder nog een dank aan Jopie en Wiecher van reisorganisatie, ze hebben ons geheel belangeloos fantastisch geholpen toen we pech hadden met onze auto. Voor reisorganisatie zijn deze mensen goud waard!
9-5-2012
Hele leuke camping! We zaten in een touroperator tent. Dat is erg goed bevallen. Er zat een 2-persoonsbed, een 1-persoonsbed en een stapelbed in. Ruime slaapkamers,hele tent met houten vloer, groot terras, schuifdeur met hangslot, keuken voorzien van magnetron, 2-pitsgasfornuis en koffiezetapparaat (deze info kon ik niet vinden op de site dus misschien vindt iemand dit nuttige info). 'nachts nog wel heel koud in een tent in de maand Mei. Mooi zwembad, wel koud water buiten. Gratis tennis/tafeltennis in voorseizoen. Lekker voetbalveld waar de jeugd samenkomt voor een potje voetbal en waar je ook lekker kunt zitten om te kijken. Mooie omgeving, leuke markt in Vallon Pont d'arc.