Beoordelingen Appartement Les Chalets Les Fermes de Samoëns***

19 mei 2013

Les Chalets Les Fermes de Samoëns***
Beoordelingen Appartement Les Chalets Les Fermes de Samoëns***
LIEU-DIT LES BEULES, F-74340, Samoëns
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Les Chalets Les Fermes de Samoëns*** in Samoëns, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Les Chalets Les Fermes de Samoëns*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Les Chalets Les Fermes de Samoëns scoort een 7,1 uit 10, op basis van 35 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Les Chalets Les Fermes de Samoëns*** in Samoëns, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Les Chalets Les Fermes de Samoëns***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Les Chalets Les Fermes de Samoëns*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 47 vakantiefoto's van Appartement Les Chalets Les Fermes de Samoëns*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhône - Alps. Vergelijk Appartement Les Chalets Les Fermes de Samoëns*** met andere accommodaties in Samoëns.

27 beoordelingen over Les Chalets Les Fermes de Samoëns***

met oudere kinderen, Dec. 2010
"Prima appartement"
Jikke
20-7-2011 Met 7 personen 1 week in een 7persoons appartement geweest. Hierdoor moest er 1 op de bedbank in de woonkeuken slapen. Wisten we van tevoren hoor.
Boven 3 slaapkamers, 2x een klein tweepersoonsbed en 1 stapelbed. Verder badkamer met bad. Wel weinig opbergruimte in de kamer met het stapelbed.
Alles schoon toen we aankwamen, wel even alles bij langs gegaan en melding gemaakt van wat defect was.
Opzich wel kleine woonkeuken met 7 mensen, al is de ruimte wel goed benut.
Beneden ook nog een badkamer met douche & wastafel. Ook toilet beneden, zou prettig zijn als er boven nog 1tje was.
Vrienden hadden met zn vieren een vier persoonskamer wat iets minder goed was, 1 slaapkamer en 2 bedbanken. Met kleine kinderen minder ideaal.
Fijne ruimte om te internetten e.d., allemaal banken en stoelen. Zwembadje ook leuk, klein en niet speciaal verder. Wel gewoon mooi schoon.
100 meter lopen naar de bus die ons naar de piste bracht (5 minuutjes).

met jonge kinderen, Dec. 2010
"Gebied top. App: jammer."
elsbeth
6-3-2011 De busverbinding, het gebied én de sneeuw waren super. Van Franse appartementen moet je nooit veel verwachten. Maar ook hier geldt: weinig voor veel. Het 'gedoe' zat helaas in het eind. Het appartement hebben we vele malen schoner achtergelaten dan dat we het aantroffen (grote plukken en bollen stof onder alle bedden). Maar achteraf wel extra schoonmaakkosten in rekening brengen. Kijk... daar hou ik dus niet van. En als je dan vraag hoe dat zit wordt het allemaal erg vaag. Jammer.

met partner, Juli 2010
"Super vakantie"
Dagny
18-8-2010 Hele mooie huisjes. Wij hadden een huisje voor 8 personen wij waren met zijn 2en dus hadden veel ruimte heerlijk. Het terras keek uit op een groot grasveld en op de waterval echt super mooi. Het dorpje is gezellig en op de woensdag is er een hele leuke markt met van alles en nog wat. Receptie erg vriendelijk en spraken engels. De broodjes service ook heerlijk iedere morgen vers stokbrood en croissants. Huis was goed schoon. En voor deze prijs echt super. Gaan waarschijnlijk nog wel een keer terug hier.

met vrienden, Apr. 2010
"Budgetvriendelijke appartementjes"
JenVdS
22-7-2010 Erg leuk om met een groep te doen, al het nodige is aanwezig, het appartement was ruim genoeg, er stopt een skibus vlakbij.
Het zwembad is echt mini, de receptie sluit tussen de middag, net als het hele dorp. Er is enkel wifi aan de receptie, erg onhandig maar wel gratis.

"Goede week gehad"
hendrik
31-1-2010 hendrik
31-1-2010
Dit appartement geboekt inclusief skipas voor 7dagen .skibus halte is voor de deur ,en binnen 5 minuten sta je bij de gondel van het grand massief .appartement zien er goed uit bedden zijn goed.woonkamer is wat klein .maar voor niet al te veel geld super naar ons zin gehad.

met vrienden, Apr. 2009
"Keurig verzorgd, zeer vriendelijk personeel"
jan klamer
25-4-2009 De behulpzaamheid en vriendelijkheid van het personeel verdient een dikke pluim!

Het appartement ziet er netjes uit en ligt leuk. Lopen naar de ski-gondel is net een beetje ver, maar er gaat een pendelbus en met de eigen auto ben je er in 3 minuten.

gratis wifi-internet bij de receptie, gratis zwembadje (heel klein) gratis fitness, gratis sauna. pizza " snackbar" om de hoek (pas geopend) en winkels op loopafstand (ca. 10 minuten lopen)

het gebied " grand massif" is een heel groot skigebied, waar de pistes fatsoenlijk worden bijgehouden.

met jonge kinderen, Feb. 2009
"Schitterend"
J. de Jager
22-2-2009 Wij zijn gisteren terug gekomen. Het was in 1 woord schitterend. We hadden een chalet voor 10 pers. 6 volw. en 4 kinderen (11,10,8,8) Een chalet met 4 ruime slaapkamers waarvan de slaapkamer op de 2e etage het groots is waar je dus ook gemakkelijk met 4 personen kunt slapen. Wij hadden er een 2 en 1 persoons luchtbed geplaats en nog was er voldoende ruimte over. Het chalet heeft 1 badkamer met douche en wc en 1 badkamer met bad. Op de 1e etage is nog een apart toilet. De omgeving is prachtig, en binnen 10 min. wandelen ben je in het centrum van Samoens. Het park zelf biedt een klein zwembad waar onze kinderen dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Ook zijn de pizza's goed die je af kan halen op het park. 7 pizza's voor 50 euro. De skibus stopt vlak bij de receptie. wij hoefden maar 50 mtr te lopen. Ook gaat de bus soms wel 5 keer in het uur. Het skiresort Grand massief is machtig. Voor elk wat wils. Weinig groen dus voor kleine kinderen minder geschikt. Wij hebben het schitterend gehad.

met vrienden, Jan. 2009
"Knus chalet met goede skibus"
Maaike
29-1-2009 Wij zaten in een achtpersoons chalet met 4 personen. Voor ons was het zeer ruim. Allebei de stellen een 2-persoonsbed. Er was ook een kamer met stapelbed. De vierde stel had in de woonkamer gemoeten. Er is maar één bank, de rest moet op stoelen zitten. Keuken was goed:vaatwasser, koffiezetapparaat,oventje.Redelijk netjes,wat haren in doucheputje en een spinnenweb.Verder ok. Wel erg warm en we konden het niet kouder krijgen in het huisje. Eén badkamer heeft een bad: als je dat vol laat lopen, heeft de rest 4 uur lang geen warm water!
Het zwembad stelt weinig voor. De sauna ook niet: deze is voor 4 personen, maar dan kun je niet meer liggen. Eén persoon kan gratis, de rest moet 8 euro betalen voor een half uur. En het is met badkleding aan. Skibus gaat eens per kwartier en met 5 minuten ben je bij de skilift. Verder net een gezellig dorpje met huisjes en appartementen. Wel een beetje gehorig (huilende kinderen etc)

Familie, Aug. 2008
"Prima verblijf!"
van der mark
25-8-2008 ruim uitgerust verblijf met zelfs een vaatwasser en veel serviesgoed 8 keer in een 6 persoons huis, altijd handig. Behoorlijk nieuw en netjes, her;ijke douche, veel warm water.
In de buurt zijn veel activeiten te doen (wij waren er in de zomer periode)

met partner, Juli 2008
"Gezellig park"
Patrick
28-5-2010 Mooi complex. Ruime kamers waar we ons zeker 2 weken hebben vermaakt. Van alle luxe voorzien. Ook de broodjesservice was erg gemakkelijk. Wel was het zo dat je niet te lang kon douchen omdat anders het warme water op was! Je kunt er heerlijk wandelen door het prachtig gebied!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit