Camping Domaine de Chaussy**** in Ruoms / Sampzon (Ardèche) Frankrijk beoordelingen 7.6 | Zoover

Beoordelingen Camping Domaine de Chaussy****

6,4

30 mei 2012

Camping Domaine de Chaussy**** Ruoms / Sampzon (Ardèche)

Beoordelingen Camping Domaine de Chaussy****

Route de Ruoms, Lagorce, 07150, Ruoms / Sampzon (Ardèche)
Camping Domaine de Chaussy scoort een 7,6 uit 10, op basis van 220 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Domaine de Chaussy****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Domaine de Chaussy**** in Ruoms / Sampzon (Ardèche), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 225 vakantiefoto's van Camping Domaine de Chaussy**** vinden. Je kunt 6 video's van Camping Domaine de Chaussy**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhône - Alps. Vergelijk Camping Domaine de Chaussy**** met andere accommodaties in Ruoms / Sampzon (Ardèche).

182 beoordelingen over Domaine de Chaussy****

met oudere kinderen, Mei 2012
"Mooie camping en aardig gastechtpaar!"
Jane Schoordijk
22-5-2012 De camping zelfs is mooi en ruim opgezet.

Zo zijn de 4 zwembaden mooi en schoon en de 5de heeft 3 glijbanen.
Het restaurant ligt er vlak naast, maar was in het voorjaar van 2012 geen aanrader. We hebben er 1x gegeten voor 15,50 p.p. en kregen een maaltijd uit de vriezer. Van buiten warm, van binnen bevroren.

In het plaatsje Ruoms zijn, naar onze mening, weinig restaurantjes. Alleen de snelle hap is verkrijgbaar (hamburger, friet, crepes)
Maar wel een heel gezellig stadje!

Onze accommodatie/tent was mooi en goed schoon!

We zaten dichtbij het sanitair-gebouw, zwembaden en het restaurant, dankzij het gastechtpaar: Bedankt!
Het sanitair is voor franse begrippen echt schoon!
En hierbij is de gebruiker natuurlijk vooral zelf verantwoordelijk.

Al met al een mooie en kindvriendelijke camping.
Onze kids van 6 en 10 hebben genoten, vooral van de voetbaltraining die gegeven wordt en de glijbanen.
Tip!: Boek uw uitstapjes via de camping en u krijgt leuke kortingen.

met oudere kinderen, 2011
"Niet meer"
jacky
13-9-2011 Ruim 2 weken in een mooie stacaravan gezeten van Touroperator.Zwembaden zijn leuk maar de glijbaan is vaak dicht.Er wordt veel aan animatie gedaan voor alle leeftijden maar in de avond is het erg luid.Je hebt wel overal de auto voor nodig.Het restaurant is helemaal niets en het winkeltje is goed voor het brood maar verder ook niet.Ook nu waren er (augustus)los lopende geiten die overal hun keuteltjes achter lieten.De bewaker met zijn hond (soms twee)liep regelmatig over het terrein ook langs kinderen terwijl de honden nogal gevaarlijk waren.(we hadden een klein babbeltje met hem gehad en je mocht ze echt niet aaien).Leuk voor 1 keer maar deze camping niet meer

met vrienden, Sept. 2011
"Prachtige camping en prachtige plek"
MPaulis
8-10-2011 Verbleven in naseizoen een week in Mobilhome dat schoon en compleet was. Alleen binnen geweest om te slapen, verder veel op het ruime terras gezeten. Denk wel dat deze camping in het hoogseizoen erg druk zal zijn, maar nu hebben wij genoten van de rust, de zwembaden, de aardige mensen, het heerlijke eten in het camping-restaurant en het heerlijke weer!
De omgeving is ongelooflijk mooi, maar je bent wel van een auto afhankelijk. Zou er zo weer naar toe gaan..........

"Fijne camping voor 1 week in het na seizoen"
Fam. Heltzel
23-9-2011 Begin september 1 week een tent gehuurd van touroperator Eenvoudig maar compleet.
Bedden waren goed. Plaatsen waren ruim en mooi van ligging.
Yvonne en Ron waren zeer behulpzaam en aardig. Zij hebben in hun eigen ontvangst receptie tent van een touroperator een leestafel ingericht met wat tijdschriften en boeken die je kan lenen.
Sanitair werd meerdere keren per dag schoongemaakt. Ook in het naseizoen.
Hoge WC aanwezig in gehandicapte toilet.
Eenvoudig maar schoon.Geen wc bril.
Water temperatuur douches regelbaar.
Miste wel een trekker om de vloer droog te maken na het douchen.
Zwembad water was koud maar er waren voldoende ligstoelen beschikbaar.
Muziek van het restaurant hoorde je wel elke avond tot 23.00 uur. De hele week.
De Super U ligt dicht in de buurt met ook de mogelijkheid om te tanken.
Ruoms is een toeristische plaatsje met vrijdags de weekmarkt.
Gezellige camping en we komen misschien nog eens terug.

"Fijne camping!"
F. de Vries
18-9-2011 WIj hebben 2 weken op de camping gestaan. Met drie kinderen (8/6 en 3 jaar). Het zwembad was super, omgeving is prachtig. De kinderen gingen af en toe ´s avonds naar de animatie, goed geregeld. Je hoorde ´s avonds wel iets van de animatie, dit heeft ons echter nooit gestoord. Na 23.00 uur werd het rustig en stil op de camping! De bewaker doet zijn best om rust te bewaren op de camping en dit is alleen maar goed! Al met al een fijne camping, mooie zwembaden, leuke animatie (onze kinderen gingen overdag niet).

"Leuke gemoedelijke kindvriendelijke camping"
Rene
17-9-2011 Erg leuke camping. Het sanitair waar zo veel op afgegeven wordt is schoon en netjes. Door eenrichtingsverkeer en afsluiten van "hoofdlaantje"op de camping geen last van hard rijdende auto's. Ideaal voor kinderen, mooie zwembaden en veel animatie. 's avond erg gezellig, misschien luid. Maar dan zou je kunnen kiezen voor camping zonder animatie. Al met al erg vermaakt. Ligt in prachtige omgeving op een heuvel. Daardoor moet je de auto wel gebruiken. Maar een camping vlak naast de supermarkt lijkt mij qua omngeving ook niet ideaal. De man met de honden liep s'avonds als beveiliging over de camping. Ben hem in 3 weken 5 of 6 keer tegengekomen. Laat ik mijn vakantie niet door verpesten. Nogmaals een leuke gezellige franse camping

"Heerlijk!"
Jolanda
1-9-2011 Hebben 2 weken in een huurtent gebivakeerd. Even moeten wennen aan het lawaai van de vele animatiemomenten, jeugd wat na 23.00 teveel lawaai had, maar ook onze volwassen medelanders met veel lawaai waar je wakker van ligt. Bedankt nog daarvoor! sanitair werd prima schoongemaakt, maar als het vies was lag het niet aan het personeel toch??? Animatieteam was superenthousiast. De hele dag werd er van alles georganiseerd. Restaurant was slecht, echt geen aanrader. De afhaal was daarentegen prima. Winkel heel beperkt, maar voor broodjes prima te doen. Onze dochter ging meerder keren spontaan naar de kidsclub wat ze voorgaande jaren niet deed, leuk kontact met de begeleiding. Zwembaden schoon en mooi. Badmeesters/juf letten goed op. Ik kan deze camping echt aanraden als je veel geluid geen probleem vind. Zelf hebben we een fijne vakantie gehad, maar door "het lawaai" kiezen we volgend jaar voor een andere camping.

"Zeer leuke camping met uitstekende animatie"
Monique
7-9-2011 Wij zijn in augustus 2011 met twee kinderen van 7 jaar 2 weken op deze camping geweest. Wij hadden een mobile home en die was bijzonder netjes en schoon. Animatie top, zwembaden top. Er is genoeg te doen, tennis, tafeltennis, mini golf, voetbalveld, trampoline. Minpunt was het restaurant, je kunt alleen gebruik maken van het buffet en dat stelt niet veel voor.

"Mooie omgeving!"
Dekker
5-9-2011 Wij zijn na 2 weken aan het gardameer gestaan te hebben met een stacaravan..nog een paar dagen hier geweest in een tent.
Dit vonden wij niks...veel lawaai hoor je savonds..met je toilettas naar het sanitair wat erg primitief was allemaal en vaak vies maar daar zijn de mensen verantwoordelijk voor die er kamperen maar met 4 sterren hadden we er meer van verwacht!
Het restaurant in niet gezellig en het eten stelt niks voor , alleen de broodjes smorgens in het winkeltje zijn oke.
De zwembaden zijn oke ..alleen dat ze je verplichten om een zwembroek te dragen vind ik raar.
De omgeving is mooi ..alleen het stadje Roums stelt niks voor met zn witte plastic stoeltjes terrasjes...
Voor degene die van simpel...autorijden..kanovaren...en wel oke houden moet je hier zijn.....maar ik ben te verwend met die gezellige plaatsjes en camping aan het Gardameer......

"Leuke camping!!"
S
15-8-2011 Leuke camping met hele leuke zwembaden. We hebben 2 zoons van 6 en 2. Via een touroperator hebben we een tent geboekt, we stonden in een heel leuk straatje met mobile homes, tenten en staanplaatsen door elkaar. Erg leuk! Het sanitair is misschien wel wat oud, maar wordt 3x per dag schoongemaakt, dat het er soms niet zo netjes uitziet kan ook aan je medegebruikers liggen!! Wij vonden Ron & Yvonne van de touroperator erg aardig en behulpzaam. De camping ligt centraal in de Ardeche, vele mogelijkheden om uitstapjes te maken. Kortom, we hebben een hele leuke vakantie gehad!