Chalet Le Clos du Pré***** in Oz-en-Oisans Frankrijk beoordelingen 8.4 | Zoover

Het hotel

Beoordelingen Chalet Le Clos du Pré*****

Rue du Clos du Pré, 38114, Oz-en-Oisans
Chalet Le Clos du Pré scoort een 8,4 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Chalet Le Clos du Pré*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Chalet Le Clos du Pré***** in Oz-en-Oisans, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Chalet Le Clos du Pré***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhône - Alps. Vergelijk Chalet Le Clos du Pré***** met andere accommodaties in Oz-en-Oisans.

23 beoordelingen over Le Clos du Pré*****

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Super chalets dicht bij piste"
Familie
6-3-2012 Authentiek chalet dicht bij de pistes in een super gebied. Van groen tot (mega) zwart (Tunnel), alles te vinden in dit gebied.
Ook voor wandelaars zeer geschikt.

met oudere kinderen, 2012
"Gezellige chalets en fantastisch skien"
Monique
23-1-2012 Fantastisch skien maar liefst 200 km aan pistes! Niet druk bij de liften dus geen gedrang :)
De chalet was knus en van alle gemakken voorzien. Auto konden we kwijt in de grote parkeergarage vlakbij de chalets en met trapjes ga je naar je huisje toe. De chalets liggen op een helling waardoor je een prachtig uitzicht hebt vanuit de woonkamer. We hebben hier een heerlijke en sportieve vakantie gehad!

met vrienden, Mrt. 2010
"Direct aan de piste."
rowme76
16-12-2010 mooi appartement veel ruimte, we zijn er met 10 man geweest. In het dorp is niet heel veel tedoen. eten kan je er wel goed. het is geen apresski dorp. Lekker rustig.
Het ski gebied hoort bij alps dúez, dat is super.

Wel een aanrader, we gaan 8 januari weer.

met vrienden, Jan. 2010
"Top chalet voor top wintersport"
MNQ - Amsterdam
11-1-2010 Dit jaar voor de 4de keer naar Le Clos du Pré. Goed te bereiken met de auto, (kleine 1100 km v.a. Amsterdam) alleen bagage naar chalet brengen is minder. Steile trap. Dit jaar voor de 2e keer een ski in / ski out geboekt. Je skiet zo je chalet binnen, geen gesleep met je skies ed. Skigebied is prachtig en elke keer weer ontdek je nieuwe routes. Personeel is super aardig, spreken bijna allemaal NL. Internet in lounge is ook handig. Het dorpje heeft een redelijk goede supermarkt en bakker. Meestal koken we 3 of 4 dagen in het huisje, alles aanwezig en een paar keer gaan we uit eten, of bij het hotel of in het dorpje. Alles is prima. Absolute aanrader.

met oudere kinderen
"Geweldig uitzicht vanuit de chalets"
S.W. Spiering
21-8-2009 Wij waren er in de zomer van 2009. Prachtige en goed ingerichte chalets. Vanaf het chaletbrede balkon een weergaloos uitzicht over het dal naar de bergketen aan de overzijde. In de buurt voldoende leuke uitstapjes te maken.

vriendengroep Hoera...
28-3-2008 We komen er al 7 jaar in zomer en winter met vrienden en kids. Heerlijke chalets. Kinderen genieten steeds weer. In de winter perfecte ligging t.o.v. pistes in groots skigebied en in de zomer perfecte ligging om de Tour-cols op de fiets te beklimmen. Komende zomer en winter gaan we weer! Niet verder vertellen om het nog een beetje exclusief te houden.

met een groep
J.G. Louman
3-2-2008 Net terug met 11 personen van 0 tot 83.Chalet vies,krakerig,gehorig en niet zonnig.Alleen voor zicht schoongemaakt.Plakkerige keuken.Vies bestek.Kamers klein.Pas om 1700 de sleutel.Glad pad+trap.niet geschikt voor ouderen en kleintjes.Ligging tov pistes niet voor alle chalets goed.
Wel vriendelijk personeel,maar werken vooral om daarnaast in de ozzie te zitten en te skieen.Deel van ontbijt rond 09:00 al op.Steeds om aanvulling,van koffie tot brood,moeten vragen.Werd niet op gelet.Positief eigenlijk alleen kwaliteit van diner.Erg goed!Wel steeds lang op moeten wachten.Meermalen tevergeefs om snellere bediening gevraagd.Bleken achteraf itt wat in gids stond wel te moeten betalen voor de hp van de twee kids van 1.Veel sorry gehoord(voor gladheid/geen plaats restaurant...),weinig oplossingen.Te vaak moeten klagen om nog leuk te kunnen vinden.Wij delen de positieve ervaringen echt niet.

met vrienden, Feb. 2008
renson
18-3-2008 leuk huis maar voor 12 personen een beetje aan de krappe kant! wel genoeg slaapruimte maar om met 12 personen televisie te kijken erg krap. wel genoeg pannen/borden ed. Het brengen van de bagage naar het huis is wel even een klus maar als dat klaar is geniet je van adembenemde uitzicht! waanzinnig skigebied en allemaal goed te bereiken.

arend
17-1-2008 Jammer, huisje slecht bereikbaar, kwaliteit staat niet in verhouding tot de kosten.

Ilse van Lier
6-1-2008 Wij hebben hier met 6 volwassenen en 5 kinderen vertoefd tijdens Oud & Nieuw. We hebben een fantastische week gehad. Ons chalet lag helemaal bovenaan, we konden zo vanuit het chalet de piste op skien. Het enige behoorlijke nadeel was dat je alles vanuit je auto naar boven moest sjouwen. Dit was eigenlijk niet echt te doen en was de enige domper in de vakantie.

Omgeving is prachtig, 's avonds bij de haard zitten was ook heerlijk en de chalets zagen er prima uit.