Vakantie Beoordelingen Morzine Rhône - Alps vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Morzine

30 mei 2012

Morzine

Beoordelingen Morzine

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Morzine. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Morzine. Ben je zelf op vakantie geweest naar Morzine? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Morzine scoort een 8,2 uit 10, op basis van 41 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 52 Appartementen, 3 Aparthotels, 50 Chalets, 9 Vakantiehuizen en 39 Hotels in Morzine. Op Zoover vind je bovendien 26 vakantiefoto's van Morzine. Je kunt 1 video van Morzine bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Morzine. Bekijk ook andere accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhône - Alps.

37 beoordelingen over Morzine

met partner, Feb. 2012
"Super skigebied"
jennykromhout
Après ski
22-4-2012 dit is een heel gezellig skidorp met zoveel mogelijkheden; naar Avoriaz, les Gets.
Het is onze favoriete skibestemming geworden; zijn hier al 7 keer geweest

met partner, Jan. 2012
"Mooie omgeving, levendige plaats"
Mieke
Après ski
16-1-2012 Morzine is een leuke, levendige plaats met een mooi ski- en wandelgebied.
Gezellige restaurantjes en barretjes.

met partner, 2011
"Uitstekende bestemming voor wandel en autotochten"
Rees Martens
7-9-2011 Er is veel te zien in de omgeving, vooral de natuur is er prachtig

met partner, 2011
"Gezellig dorp met veel bars en restaurants."
pattyh719
Après ski
22-3-2011 Morzine geeft toegang tot een geweldig skigebied, maar je bent wel even (klein uurtje) onderweg voor je vanuit je hotel boven in Avoriaz bent. Meerdere skiverhuurlocaties. Veel winkeltjes, vooral met toeristische en streekgebonden waar (heerlijke worst, chocolade, kaas enz.) en sportkleding. Genoeg keuze qua restaurant en keuken en een enorm aanbod aan bars. Er is een gemoedelijke sfeer en de bediening over het algemeen vriendelijk. In Morzine is meer apres ski dan ik in andere Franse dorpen heb ervaren.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Echt Frans Alpendorp"
Familie Couwenberg
Sfeer
18-8-2010 Morzine begrijpt de vakantiegangers. Van schaatsen tot parapente tot klimmen! Met de nieuwe multipass kun je praktisch gratis in elke lift en nog veel meer zaken tegen aanzienlijke kortingen.

met een groep, Mrt. 2010
"Geen aanrader"
M. Pekelharing
Après ski
14-1-2011 Wij waren hier vorig jaar met z'n 10en heen. We hebben de hele week regen gehad. Daarnaast was de après-ski heel slecht. Er is een aantal pubs waar alleen wat muziek op de achtergrond aan staat. Veel Engelsen komen hier naar toe (die over het algemeen niet al te fris ruiken). Weinig Nederlands en misschien wel daarom, geen après-ski. Alleen een discotheek die wij nooit hebben gehaald omdat de après-ski zo slecht was.

met oudere kinderen
"Zéker een "topper""
Yitse
Après ski
21-2-2010 Voor de eerste keer naar Morzine geweest en 't viel ontzettend mee ! Je kunt er prachtige wandelingen maken door de bossen. Het meer van Montriond, le lac des Mines d'or zijn gemakkelijk met de bus te bereiken , het loont écht de moeite. De prijzen zijn overal ok, goedkoper dan in veel andere grote skistations. Voor ons wat Morzine een topper !

met vrienden, Jan. 2010
"Prima gebied"
peter
Après ski
26-2-2010 We komen er al een jaar of 9 dus dat geeft wel een indruk hoe het daar is.
Prachtig skigebied goed onderhouden piste,s en je kunt vele kanten op.
Gratis bussen naar de div. skiliften.

met partner, Jan. 2010
"Knus en gezellig dorp, veel laagbouw"
kreuk
Après ski
16-2-2010 Leuk en groot gebied. In het begin wel even zoeken met zoveel liften.
je kan vele kanten op. Wij waren er begin januari en prima sneeuw. Wij vonden de ski leraren ook ontzettend aardig en goed!