17-2-2009
We zijn begin januari naar Beau Regard geweest. Het is een sterk verouderd hotel. De meubelen zijn gedateerd en ook de kamers zijn klein, verouderd en zeer gehorig. Opvallend is ook dat je met je kamersleutel toegang hebt tot alle kamers van het hotel (heel vreemd). De ligging tov de liften is prima. Het ontbijt is goed maar niet bijzonder. Het avondeten is zeker een pluspunt; elke avond heerlijk gegeten. De voorzieniningen zoals zwembad en fitness stellen niets voor. Stel je geen hoge eisen aan een hotel dan is dit een optie. Houd je meer van comfort dan is Beau Regard zeker GEEN aanrader !
6-3-2008
Wij zijn van 23 feb. tot 2 maart naar Morzine geweest. Hotel Beau Regard is ons, tegen verwachting, erg goed bevallen. Het klopt, het hotel is verouderd, er is weinig aan onderhoud gedaan en de inrichting is erg achterhaald. De twee kamers, met balkon, die wij op de 1e verdieping hadden waren echter ruim en bevielen prima hoor. Het buffet was heerlijk en het diner gevarieerd en lekker. Het skigebied is schitterend en het hotel ligt gunstig. Wij lieten de ski's en schoenen in het depot achter bij Intersport, naast de lift. Ideaal! De eigenaresse verdient een 10. Is zeer vriendelijk en behulpzaam. Voor ons is het dus een prima vakantie geweest.
4-2-2008
Vriendelijke gastvrouw, goed eten en de eetzaal is netjes. Helaas is het hotel erg verouderd en voldoet niet meer aan deze tijd. Meubilair is ook oud. Bed is redelijk maar klein. Veel geluidsoverlast omdat het erg gehorig is.
Ligging is OK. Men is bezig met vernieuwing maar dat gaat langzaam.