Bed and Breakfast Nuit d'un jour in Montmerle sur Saône Frankrijk beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Nuit d'un jour

30 mei 2012

Bed and Breakfast Nuit d

Beoordelingen Bed and Breakfast Nuit d'un jour

2360 rue de Mâcon, 01090, Montmerle sur Saône
Bed and Breakfast Nuit d'un jour scoort een 8,9 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Nuit d'un jour? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Nuit d'un jour in Montmerle sur Saône, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 38 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Nuit d'un jour vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhône - Alps. Vergelijk Bed and Breakfast Nuit d'un jour met andere accommodaties in Montmerle sur Saône.

10 beoordelingen over Nuit d'un jour

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Fantastische plek"
Fam. Jessurun
29-4-2012 super adres voor een overnachting op doorreis naar het zuiden. Ontzettend lieve mensen met echt een overdosis aan humor. Wij zijn er nu al 3 x geweest en worden altijd vriendelijk ontvangen met een heerlijk glas wijn, bier of een sapje. Volgend jaar gaan we ongetwijfeld weer.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Gastvrij en erg mooie omgeving"
Liesbeth
30-4-2012 Wij zijn voor een overnachting op weg naar de Frejus hier geweest en werden gastvrij ontvangen. Fijn om met een kind de ruimte te hebben na een dag in de auto. Ook de vouwwagen stond veilig op het terrein.
Het ontbijt was prima, sanitair netjes en de bedden sliepen heerlijk.
De afstand tot Lyon is zo'n 37 km, dus prima overnachtings- plaats.

met partner, Jan. 2012
"De ideale tussenstop"
Frank van Basten
17-2-2012 Van Utrecht naar Val Thorens is het een ideale tussenstop net voor Lyon. Vriendelijk ontvangst, auto staat veilig, rustig en stil, schone en nette slaapkamer, mooie badkamer, lekker bed en een goed ontbijt.
Volgende dag weer fris op pad.
Voor ons zeker voor herhaling vatbaar ook voor onderweg naar bijvoorbeeld Spanje

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Aanrader"
Filip Van Hecke
20-1-2012 Vriendelijke eigenaars, nette kamer (goeie bedden). Een aanrader (maar hou het stil want ik wil in de toekomst als ik in buurt ben, zelf ook nog een beschikbare kamer)

"Vriendelijke ontvangst en super lekker eten !"
kathleen en bert ve...
13-10-2011 mooie tuin, mooi zwembad, heel nette kamers, een aanrader

"Heerlijke tussenstop"
Familie van Zonsbee...
4-8-2011 Deze bed & breakfast hebben we geboekt als tussenstop op weg naar Zuid-Frankrijk. Hier begon ons vakantiegevoel! Een welkom onthaal met een drankje van de gastheer. Nog even heerlijk gezwommen om daarna uit te rusten in een van de smaakvol en net ingerichte kamers. 's ochtends een prettig ontbijt om daarna uitgerust te vertrekken naar onze bestemming.

met vrienden, Mrt. 2011
"Perfect adres voor doorreis naar de Franse Alpen"
renate
21-3-2011 vriendelijke ontvangst, eigenaar is zeer behulpzaam (keek bijv zaterdag voor ons naar de file informatie). Ontbijt wordt genuttigd in de gezamenlijke huiskamer aan een lange tafel, daardoor veel contact met andere gasten en eigenaar.
Eigenaar spreekt zeer goed Engels.

alleenreizend, Jan. 2011
"Fijne plek om te overnachten!"
Hans van Hal
31-1-2011 Goeie sfeer, leuke gesprekken gehad met Thomas en zijn vrouw, mooie kamers.
Overnachting via internet geboekt voor heenreis naar Barcelona, vanwege goeie ervaring ter plekke meteen gereserveerd voor de terugreis.

met jonge kinderen, Jan. 2011
"Zeer fijne plek als overnachtingshote"
fam van de kerk
21-1-2011 Dicht bij de snelweg, Bed en breakfast, hadden we niet in de gaten. Even wennen om met de gastheer en dame te dineren. Was achetraf erg gezellig. Speken zeer goed engels. Eten was wat de pot schaft maar prima. Ruime kamers.

met partner, Okt. 2010
"Goede kamer en een zeer gastvrije ontvangst."
ruudgroenendijk@kab...
29-10-2010 We hebben met de gastheer en gastvrouw een heel plezierig en smakelijk diner genoten.

Ze spreken beiden Frans en vloeiend Engels.