27-12-2011
Wij gaan komend jaar voor de 3e keer op rij. Heerlijke vakantieplek. Heerlijk zwembad en prachtig uitzicht. Het is wel een pre als je het spel Kubb kunt spelen :) De eigenaren zijn geweldige mensen en zeer behulpzaam. Met een beetje geluk wordt er veel muziek gemaakt. Mooi e wandelroutes. Je moet zeker het hazenpad een keer hebben genomen.
18-8-2010
Er zijn in het hoogseizoen en in de meivakantie altijd kinderen van basisschoolleeftijd, en meestal ook wat oudere kinderen. De jeugd vindt elkaar altijd snel; twee weken geleden zat een kring van 24 kinderen van 5 tot 19 te 'weerwolven'. En dat met maar 9 plaatsen. Vroeg boeken!
18-8-2010
Wij komen al 8 jaar op camping La Boucoule bij Montbrun-les-Bains en ik vind het de leukste camping waar ik ooit geweest ben (en ik kampeer al meer dan 50 jaar). Gastvrij, hulpvaardig, geestig en vol onverwachte activiteiten. Het sanitair is eenvoudig maar goed. De plaatsen zijn enorm groot en goed van elkaar gescheiden. Je kampeert middenin de natuur, compleet met een bron (potable). Het lijkt wel 'vrij kamperen', maar dan wel met zwembad en 's ochtends vers brood! Van die natuur moet je wel houden en je erop instellen, want ja, de vos komt roven, je kunt een slangenvel vinden en er springen sprinkhanen op je tent. Voor mij is dat juist een van de charmes van het terrein.
Er zijn in het hoogseizoen en in de meivakantie altijd kinderen van basisschoolleeftijd, en meestal ook wat oudere kinderen. De jeugd vindt elkaar altijd snel; twee weken geleden zat een kring van 24 kinderen van 5 tot 19 het 'weerwolvenspel' te spelen. En dat terwijl er maar 9 plaatsen zijn. Vroeg boeken!