1.151.540 beoordelingen - 42.167 bestemmingen - 255.657 accommodaties - 15.547 bezienswaardigheden - 10.969 bezoekers online

Je gebrulkt een internetbrowser die wij helaas (nog) niet volledig ondersteunen.

Zoover zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt:Internet Explorer 8 of Firefox 3.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.
Home > Europa > Frankrijk > Rhône - Alps > Montbrun-les-Bains > Appartement Château des Gipières

Beoordelingen Château des Gipières

9 september 2010

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Château des Gipières? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Château des Gipières in Montbrun-les-Bains, geschreven door andere reizigers.
  • Weer

13 beoordelingen van Château des Gipières

NL (13)

met partner, Aug. 2010
Mooie omgeving
annie v d kooij annie v d kooij
24-8-2010 Heerlijke week gehad, niks op aan te merken.
App was netjes en schoon , overal in de tuin staan
tafels stoelen en ligbedden, je kon zelf een plekje uitzoeken.
Het dorpje is schitterend leuke kleine straatjes.
Heerlijk gegeten bij de restaurantjes.
Ook de beheerder marcel was vriendelijk en behulpvaardig
marcel nog bedankt, zonder jou hulp had ik nu misschien geen foto s gehad
omdat ik mijn kabel was vergeten en ik de jouwe mocht lenen.

met oudere kinderen, Mei 2009
prachtige plek!
Eva Eva
8-8-2010 Super vakantie hier gehad! Wat een prachtige plek. Schattig dorp, met lekkere restaurantjes, beuatycentrum naast hotel- heerlijk in een jacuzzi met uitzicht op de Mont Ventoux! Lekker rustige omgeving- geen disco's.

met partner, 2008
Heerlijke plek met uitzicht op Mont Ventoux
Edith Edith
25-1-2010 Zeer mooie locatie in een prachtig gebied. Alle voorzieningen zijn aanwezig, zwembad, tennisbaan, grote supermarkt, aantal restaurants. Uitkijk op de Mont Ventoux, prachtig!! Vriendelijk Nederlands beheer. Leuke, frans ingerichte appartementen. Wij gaan hier zeker nog eens naartoe.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Château des Gipières bij...

met jonge kinderen, Juli 2009
Wat een heerlijke plek!
van Wijngaarden van Wijngaarden
16-9-2009 Chateau des Gipieres ligt op een prachtige plek in de Provence. Als je bij het zwembad ligt zie je de Mont Ventoux en het dorp Montrun les Bains liggen. Wij verbleven in het souterrain van Villa D'Aulan, in het park achter het chateau. Een zeer groot appartement met royale woonkamer, 2 mooie slaapkamers, een keuken en een eigen terras. Om de villa staan picknicktafels en is er plek genoeg. Het zwembad was in het hoogseizoen lekker van temperatuur en er waren elke dag voldoende ligbedden voor alle gasten. Het was gezellig druk, voor rust zijn er genoeg andere plekken op het park te vinden. Onze kinderen vonden het gezelschap van andere kindjes juist erg leuk. Let op dat je niet in de nieuwbouw wordt geplaatst, deze appartementen zijn van mindere kwaliteit. Als je rechtstreeks bij het chateau boekt, weet je welk appartement je krijgt en kun je je voorkeur doorgeven. Wij gaan zeker nog een keer terug!

met jonge kinderen, Sept. 2009
heerlijke vakantie gehad.
Lancel Lancel
13-9-2009 Wij verbleven hier in augustus een weekje met ons gezin.
Hebben genoten van de omgeving, de ruimte bij het chateau en van het zwembad.
De wandeling naar het dorp is een leuke route vooral met kinderen, het is en soort trim/speelroute.
Wij hadden bij het zwembad steeds voldoende ligbedden en matrassen, ook als we s'middags pas kwamen en in ons appartement stond je eigen parasol. De ligbedden zijn wel aan vervanging toe.
Er zijn op het gehele terrein genoeg mogelijkheden om te kiezen voor rust of om juist bij andere mensen in de buurt te zijn.

met partner, Aug. 2009
Grote tegenvaller
Veldhuis Veldhuis
18-8-2009 Tijdens onze zoektocht naar een leuke maar vooral rustige vakantiebestemming kwamen we uit bij Chateau des Gipières. Bij aankomst werd ons een kamer toegewezen die boven het restaurant lag met een bedbank, terwijl we een studio in het chateau geboekt hadden. Nadat we hier op onze strepen zijn gaan staan werd ons een andere studio toegewezen, die inderdaad een vast bed had (uitklapbaar vanuit de muur), maar die verder niet echt spectaculair te noemen was. De studio zou over tuinzicht moeten beschikken, maar we keken uit op een muur. De rust waar we naar op zoek waren, hebben we de hele vakantie moeten missen. Als je lekker wilt uitrusten 1 goede raad NIET DOEN, zeker niet in het hoogseizoen. Onlangs zijn er meerdere gebouwen geplaats bij het chateau en daarom beschikt het chateau niet over voldoende faciliteiten, zoals ligbedden bij het zwembad en stoelen op het terras. Bijna alle gasten hadden (kleine) kinderen bij zich wat het er ook niet rustiger op maakte. Onze waardering max 2 ster

Familie, Juli 2008
A.D. A.D.
21-8-2008 Een weekje verbleven in dit prachtig domein.
Zeer mooi park, heel rustig en veel ruimte. 5 min.
wandelen naar het gezellige dorp met goede inkoopmogelijkheden (o.a. supermarkt). Heel mooi zwembad, wel erg koud water....Wij kozen voor een app. met tuintje = heel goed ! Is niet echt een tuintje, maar je kan wel buiten eten (tuinsetje voorzien), wel een beetje weinig privacy t.o.v. de buren. Maar ja, niet iedereen is tegelijk buiten ... Waarschijnlijk heel recent gebouwd : volledige keuken, heel veel ruimte ! Mooi en nieuw ! 1 minpunt : echt niet te bereiken voor mensen die slecht te been zijn, je moet een stevige helling beklimmen om die huisjes te bereiken. Eens boven, is het er wel ongelooflijk stil en rustig ! Kortom, een aanrader....Hebben nog de kans gekregen van reisbureau 8 dagen voor vertrek om te veranderen van boeking (ipv Hameau des sources recht ertegenover) en waren zeer blij !!! (daar was nog steeds niets afgewerkt....)

Familie
Fam. Manting Fam. Manting
15-1-2008 Prachtig kasteel en landgoed in mooie omgeving. Mooi groot zwembad, al was het water voor onze kindjes eind september wel wat fris. De appartementen aan de voorzijde zijn iets royaler dan de appartementen aan de achterzijde. Op zondag is het mogelijk met je kinderen naar de naastliggende thermen te gaan. De whirlpool op het dak met uitzicht op de Mont Ventoux en het dorp is een echt aanrader!!

Marc Marc
17-8-2007 voor de 3e keer bezocht en wederom goed bevallen. Mooi zwembad, mooi complex en een leuk dorp. Klein nadeel; het wordt er ieder jaar drukken en dus minder exclusief.

Bee Thesing Bee Thesing
12-8-2007 We verbleven in een mooie accommodatie. Veel comfort, een mooie omgeving en een rustig park met een zwembad, ligstoelen etc.
Het zou een aanrader kunnen zijn maar we hadden daar ook een bijzonder vervelende ervaring met de nederlandse beheerder. Deze dame, Maria Koole genaamd, is aanwezig bij de receptie. In alle aanwijzingen staat dat deze receptie geopend is van 9.00 – 12.00 uur en dan van maandag tot en met vrijdag. Door onvoorziene omstandigheden moesten wij een dag eerder vertrekken en waren zeer gepresseerd! Tot onze verbazing bleek M. Koole niet aanwezig te zijn. Zij had een afspraak bij de kapper!!!!Ze liet ons een uur wachten en een verontschuldiging kon er niet af. Zoiets hebben we nog nooit meegemaakt.
Dus weest gewaarschuwd, de dienstbaarheid van deze dame is gering! We vernamen dat zij ook bemiddelt bij het aankoop van huizen in Frankrijk. Lijkt me riskant!

Toon score en beoordelingen van :

Zoeken
Print beoordelingen
RSS feed

Zoover Weblog

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Welk land heeft de beste wegrestaurants?