2-7-2009
Beste PV-Holidays klanten,
Als PV-Holidays Marketing Communicatie Service, willen wij graag reageren op uw recensies omtrent de accommodatie ‘MGM Les Fermes de Meribel’ op de website Zoover.nl. Ten eerste willen wij u bedanken dat u de tijd heeft genomen om de recensies te plaatsten. PV-Holidays hecht veel waarde aan de meningen van onze klanten waarmee eventuele op- en aanmerkingen verbeterd kunnen worden. Eén van onze prioriteiten is dan ook een hoge mate van klanttevredenheid. Wij vinden het vervelend dat, ondanks onze zorg, in enkele gevallen de appartementen niet aan de verwachtingen hebben voldaan. Kennelijk is in deze gevallen iets mis gegaan, wat wij spijtig vinden. Het is aan ons om daar zo spoedig mogelijk naar te kijken en er wat aan te doen. Wij nemen alle feedback van klanten in acht (zowel positief als negatief), wat ons helpt om de best mogelijke service te verlenen. Wanneer u specifieke vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met ons via onze website. Verder bieden wij een ruim aanbod van accommodaties, en we willen u graag uitnodigen om eens de andere mogelijkheden op onze website te bekijken. Hopelijk mogen we u wederom verwelkomen in één van onze accommodaties.
Hoogachtend, PV-Holidays Marketing Communicatie Service