Appartement Residence les Chalets Du Soleil**** in Les Menuires Frankrijk beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Appartement Residence les Chalets Du Soleil****

30 mei 2012

Appartement Residence les Chalets Du Soleil**** Les Menuires

Beoordelingen Appartement Residence les Chalets Du Soleil****

Quartier Reberty, 73440, Les Menuires
Appartement Residence les Chalets Du Soleil scoort een 8,4 uit 10, op basis van 35 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Residence les Chalets Du Soleil****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Residence les Chalets Du Soleil**** in Les Menuires, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Appartement Residence les Chalets Du Soleil**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhône - Alps. Vergelijk Appartement Residence les Chalets Du Soleil**** met andere accommodaties in Les Menuires.

35 beoordelingen over Residence les Chalets Du Soleil****

met vrienden, Apr. 2011
"Recommended!"
K.
13-4-2011 + Kind people.
+ Speaking English is okay.
+ Spacious living room.
+ Good service.
+ Automatic heating.
+ Enough warm water.
+ Bread delivery.
+ Private parking (1 car).

met vrienden, Mrt. 2011
"Absoluut de moeite!"
Jen
27-3-2011 Ruime chalet, mooi ingericht, goede ligging, je skiet echt bijna binnen, alles is voorzien in de badkamer,slaapkamer en in de keuken -behalve een schaar.
De zon schijnt 's middags perfect op het ruime terras.

Spijtig dat we de bovenste chalet hadden: véél trappen.
Er is enkel wifi aan de receptie. Er mocht een extra zitbank zijn (chalet 6-8p en 1 bank).

met oudere kinderen, Jan. 2011
"Uitstekende rustige plek"
J R C
8-2-2011 Net terug van een week in chalet du Soleil. Bestaat uit een serie van 5 chalets, helemaal boven in Reberty, 200 meter boven het dorp. Wij hadden een app van 10-12 personen met zijn achten. Een enorme woonkamer, nog nooit zo'n groot app. gehad. Eigen bad voor iedere kamer, 3 toiletten, grote keuken met vaatwasser.
Groot, schoon, erg aardige eigenaren. 1x gratis hout voor de kachel.
- naast de piste, maar chalet Anna (waar wij zaten, bij receptie) heeft erg kleine skilokkers, geen ruimte om spullen aan te trekken. In de andere chalets was het een stuk beter.
- om op piste te komen vanuit Anna moest je 2 trappen op. Prima naar huis te skien via 2 liften die boven bij het appartement uitkomen.
- erg rustig, naast club med, helemaal boven aan de heuvel. Daardoor ook weinig te doen.
- enkele restaurantjes / bars op loopafstand (wel heuvel op / af)
- overdekte garage is prachtig. Wij hebben de auto iedere dag gebruikt om naar Les Menuires te rijden.
- gratis pendelbussen in heel dorp, ook

met oudere kinderen
"Les Menuires"
Annemieke
31-3-2010 Groot chalet voor 9 personen, je hebt alle ruimte, een open haard in de woonkamer, ieder een eigen badkamer top, scheelt weer wachten!!Heerlijk balkon op het zuiden.
Nadeel is dat je zoveel trappen op moet lopen, om bij je appartement te komen.(toegang tot de piste was ook niet echt eenvoudig te ijzig)Ski gebied is voor ons erg groot, (voor de kids het walhalla) kortom wel een leuke vakantie gehad, maar de volgende keer gaan we toch naar een iets kleiner gebied.

met vrienden, Jan. 2010
"Prima prijs/kwaliteit!"
R.Smeets
9-2-2010 Wij hebben met 8 mensen in chalet Anna (app. 4) gelogeerd, is erg goed bevallen! Veel (privé-)badkamers en een hele ruime woonkamer met prima keuken. Daarnaast ligt het heerlijk aan de piste, anderhalve trap op en je staat op de beginnerspiste.
Er is een supermarkt (sherpa) vlakbij, maar in het dorpje is een grote supermarkt en zijn de prijzen +- 100% lager... dus als je geld wil besparen neem je even de gratis skibus heen en weer.

Eigenlijk was er maar één minpunt aan het appartement: de matrassen. Dat waren van die gedateerde spiraaldingen... niet altijd even prettig voor iedereen. Maar ook weer geen wereldramp natuurlijk.
Je kunt er overigens één wisselen met het uitschuifbed in de huiskamer, die is beter.

Al met al een geweldige kwaliteit voor de prijs die je ervoor neerlegt, als je betere kwaliteit wilt moet je meestal toch fors in de buidel tasten (of genoegen nemen met een kleiner skigebied natuurlijk)

met oudere kinderen, Jan. 2010
"GEWELDIG"
Sascha Meijer
14-1-2010 We gaan al drie jaar naar dit appartement met 6 volwassenen. En echt super veel ruimte in de appartementen. We hebben de afgelopen 2 jaar in een appartement gezeten voor 8 personen. Hadden 3 badkamers en 4 slaapkamers. In de keuken ontbreekt werkelijk niets! De appartementen zien er netjes verzorgd en schoon aan bij aankomst.
De ligging is gewelding. Je stapt naast je appartement op je skies en visa versa echt helemaal top.
Het is dat het momenteel nog niet mogelijk is om de boeking voor volgend jaar te maken, maar we gaan zeker volgend jaar ook weer voor de 4e keer.

met jonge kinderen, Dec. 2009
"Heel erg goed chalet"
Veerle
4-1-2010 Mooie, ruime chalets. Heel goed uitgebouwd. Leuk is dat iedereen zijn badkamer heeft. De chalets liggen heel dicht bij de pistes en dit is een enorme troef! Je kon letterlijk binnen skiën. De chalets liggen heel rustig, helemaal bovenaan in Les Menuires - Reberty 2000. 2 bochtjeslager (3 minuten stappen) is er een supermarkt. Dus dat is makkelijk. Voor het chaletje stopt er om de 20 minuten een busje dat je gratis van en naar het centum van Les Menuires brengt.
Wij hadden geen last van trappen, want hadden het eerste chaletje.

met een groep
"Top chalet en toch betaalbaar"
Bas
4-2-2009 We zijn hier al 2x geweest, en waren beide keren heel tevreden. Perfect als je met een groep bent, aangezien elk koppel een eigen badkamer heeft. Het appartement is heel sfeervol, en je ligt aan de piste, dus ideaal als je gedurende de ski-dag even een pitstop wilt maken. Je ligt wel een redelijk stukje van Les Menuires-dorp af, je kunt wat last hebben van je buren (als ze lawaaierig zijn), en je moet idd best wat trappen op met je koffers. Maar het is vooral zeer goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

met jonge kinderen, Feb. 2009
"Top lokatie lekker groot"
Jean-Paul Roels
1-4-2009 Minimale inrichting wel gezellig.
Ideaal gelegen tov piste. ski in en uit!

Wel ff sjouwen met de bagage naar het appartement

met jonge kinderen, Feb. 2009
"Die trappen!!"
Max Sol
6-3-2009 Deze winter voor het eerst in deze appartementen en wat mij betreft meteen ook meteen voor het laatst. Wij zaten in appartement "Alexandra". Dat is vanaf de receptie het op één na hoogst gelegen appartementengebouw. Ons grootste bezwaar is het aantal trappen dat met al de bagage genomen moet worden voordat je bij het gebouw bent. Een parkeergarage onder het gebouw - wat je in de Franse gebieden wel vaker ziet - ontbreekt hier. Er zit dus niks anders op dan met al je spullen de 85 treden nemen. Het is verder perfect gesitueerd ten opzichte van de piste maar de trappen zijn voor ons een te groot obstakel om dit appartement nog eens te boeken.