30-4-2012
We verbleven met twee personen in een appartement voor 4. dit was voldoende ruim. Zou met 4 behoorlijk krap zijn, vooral dan voor bagage.
Bij aankomst gezien dat in ons appartement de deur naar het balkon niet meer kon sluiten. We hebben meteen een ander appartement gekregen dat dit probleem niet had.Vriendelijke mensen te plaatse met ook op het einde van het seizoen nog zin om te helpen indien nodig.
6-5-2012
App gelegen in een afgeleefd gebouw, electriciteit is ronduit schandalig de stopkontakten hangen uit hun dozen, de helft van de verlichting bestaat uit kapotte lampen. Er wordt gevraagd om een lijst op te stellen met ontbrekende voorzieningen en beschadigingen. Een referentielijst is er niet. Voor 4 personen, zijn er 2 vorken, 22 messen, geen soeplepels, 6 verschillende glazen, 2 tassen en de grootste kookpot heeft een diameter van 16cm. Voorst is de nachtrust volledig zoek. De politie was een regelmatige bezoeker vooral tussen 23h30 en 4h00. De residentie zit vol met jongeren die niets respecteren. Na 23 nachten hebben we het pand verlaten en een ander onderkomen gezocht.
6-3-2012
Het appartementencomplex is niet geschikt voor gezinnen. De kamer die wij hadden was ronduit vies en uitgewoond. De gordijnen hingen gedeeltelijk los en de vaatwasser had een dikke deuk. Verder was wel alles aanwezig. Magnetron, vaatwasser en koelkast waren redelijk nieuw. De ligging is mooi centraal. Dichtbij winkels, de gondels en restaurantjes en barretjes. De Grotte du Yeti zit onder dit app. Dat betekent veel lawaai tot 2 uur 's nachts. Verder was er erg veel lawaai van groepen jongeren die op deuren bonsten en door de gangen schreeuwden. Er is geen beheerder. Kots dat op de trap lag bij aankomst lag er bij vertrek nog steeds. Leuk app. voor jongeren die het niet zo nauw nemen.