4-3-2012
Na jaren in een 4*l in Oostenrijk, bij binnenkomst schrikken vd sober 1e indruk. Zijn echter bezig met updaten
Kamer ook sober, maar prima schoong, bedden oke. Skilockers wel slecht. Schoenen mee naar boven dus
Personeel is heel vriendelijk en attent. Voor de kids entertainment in FR/EN in de kelder/bar die gedateerd is, maar voor kids prima was. Ook pool en voetbaltafel
Het eten was goed! iedere dag ruime keuze uit div voor- , hoofd- en nagerechten. Ieder dag soep, pizza en vers fruit. Water, siroop, rode wijn en rose gratis bij het eten. Overige drankjes op eigen rek (voor ons 4p ca EUR 75 extra.
6-4-2010
Net terug van een weekje Les2Alpes. Hotel "L'Oréé des Pistes" (onderdeel van Belambra clubs) is een meer dan prima locatie om de week door te brengen.
Locatie is direct naast de grote gondel die je in no-time naar de gletcher vervoert. Dalafdaling zo de ski-lockers in. Eten helemaal top, rode wijn, rosé en water bij het diner inbegrepen (je kunt zelf flessen tappen). Kamers waren wat sober, maar dik in orde en zeer proper.
Hier komen wij zeker nog een keertje terug!