Appartement Aiguille Lodge in Les Deux Alpes Frankrijk beoordelingen 6.9 | Zoover

Beoordelingen Appartement Aiguille Lodge

6,2
6,6

30 mei 2012

vanaf de piste

Beoordelingen Appartement Aiguille Lodge

Les Deux Alpes
Appartement Aiguille Lodge scoort een 6,9 uit 10, op basis van 32 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Aiguille Lodge? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Aiguille Lodge in Les Deux Alpes, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Appartement Aiguille Lodge vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhône - Alps. Vergelijk Appartement Aiguille Lodge met andere accommodaties in Les Deux Alpes.

32 beoordelingen over Aiguille Lodge

6,2
6,6
met jonge kinderen, Feb. 2012
"Studenten of mensen die van harde muziek houden."
Fischer
19-3-2012 Ik ga ermee eens wat Milou heeft geschreven en ik wil de volgende opmerking graag daar nog bij aanvullen.
Ze kijken ook niet of je met kinderen komt of niet als je bijv. iets boekt en er staat niet bij dat je in het andere gebouw wilt zitten stoppen ze je gewoon in het gebouw bij de bar. Dus veel geluidsoverlast tot wel 's nachts 2 uur. Kinderen konden gewoon niet slapen en dan stoppen ze jongeren in het andere gebouw.
Buiten en rondom de gebouwen lag zoveel troep (sokken, sigaretten peuken e.d.) erg vies.

met een groep, Feb. 2012
"Zeer tevreden"
J. de Boer
8-3-2012 We zijn heel vriendelijk geholpen bij aankomst. De bediening was heel vriendelijk. Het appartement zelf was wel wat aan de kleine kant, en ook de vaatwasser was eigenlijk te klein voor 7 personen. Bij aankomst hadden we geen bedden, maar alleen een matras op de grond liggen, na een klacht hierover te hebben ingediend is dit meteen verholpen. Maar voor de rest heb ik geen klachten over dit appartement, en hebben we een super vakantie gehad! Ook de bar was heel gezellig.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Geen student? NIET BOEKEN!!"
Milou
5-3-2012 Ondanks dat het appartementencomplex een mooie ligging heeft en de appartementen naar Franse begrippen ruim zijn is het vreselijk vies en dan bedoel ik echt vies. Kaugom aan de muren, bloed op de dekbedden, wc stinken nog naar oude pis, bruine randen in het bad. Tja wat wil je als alles gerund wordt door studenten en die dus ook de appartementen checken op properheid! Als je niet eerst zin hebt om je appartemnet schoon te maken en tijden te wachten op eventuele gebreken, kapotte tv's, vaatwassers en slecht dan wel niet doorlopende wasbakken en douiches boek dit dan niet. Studenten zitten hier prima getuige de grote aantallen die aanwezig zijn en het dito lawaai en muziek. Heerlijk studentenkot zou ik zeggen maar niet voor families zoals wij. Eten was overigens best goed gezien de prijs van de totale reissom. Uiteindelijk hebben wij enige genoegdoening gekregen in de vorm van twee maal extra diner. Was het minster wat ze konden doen lijkt mij.

met partner, Jan. 2012
"Heerlijk , volgend jaar weer."
Hein en Wil
10-4-2012 Ligging en accommodatie prima . Personeel ondanks drukte en soms zeurende en onvriendelijke klanten vriendelijk en behulpzaam .Eten prima gezellige eetgelegenheid en prima sfeervolle bar. Ook hier het bedienend personeel bekwaam en goed .( met meerder personen kreeg je het eten allemaal tegelijk. ) Kamers eenvoudig maar netjes en schoon. Kindvriendelijk was het zeker dicht bij de piste en personeel vriendelijk soms werd er wat leuks voor kinderen gedaan.

met oudere kinderen, 2012
"Tussen in"
maureen
10-1-2012 het viel tegen ik had er meer van verwacht het personeel was niet heel aardig en er was een slecht ontbijt ook waren de kamers niet compleet bijvoorbeeld maar vier borden in plaats van 5

met partner, Dec. 2011
"Top personeel!"
Klockaerts steven
30-12-2011 Als er dan al wat tekorten zijn dan maakt het uitstekende personeel dat allemaal goed. Altijd behulpzaam, vriendelijk en super harde werkers die meedenken in termen van oplossingen. Wij hebben een super vakantie gehad!
Steven, Sylvia en Jade

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Super vakantie"
Maik
8-1-2012 Net terug van een leuke vakantie.
s óchtend een redelijk ontbijtje en s'avonds was het ook goed te doen, elke avond een soepje vooraf, hoofdgerecht en dessert.
gezellige apre ski en voor de kinderen ook erg leuk vermaak.Ze kunnen sleeen en poolen en er is ook nog een jaccuzi waar je gratis gebruik van mag maken er is heel vriendelijk personeel ik mocht zelfs in de bar en in het restaurant helpen.
een mooie betstee,de woonkamer is gezellig er is een bank die je kan ombouwen tot een bed en een kamer met twee bedden en een mooi uitzicht vanaf het balkon.je loopt de bar uit je trekt je skies aan en je staat er al je hoeft geen twee meter te lopen en je staat al op de baan.echt een gezellige boel wil je de rest weten ga der naar toe op vakantie groetjes Maik ed en lies

met partner, 2011
"Prima gezellig heerlijk terras aan de piste."
Wil
14-4-2011 Prima vakantie gehad . app. netjes en schoon , complimenten ondanks de drukke tijd . Eten lekker personeel vriendelijk en voorkomend . Volgend jaar weer .Gezellige bar heerlijke jacuzzi wat wil je nog meer . Wil.

met vrienden, 2011
"Prachtige vakantie"
Jan van der Linde
11-4-2011 De accomodatie was keurig in orde. Het personeel uitermate vriendelijk en behulpzaam. Het halfpension is zeker een aanrader, we hebben heerlijk gegeten.
Lekker sávonds in de sauna.
De Vie bar was erg gezellig met veel gezelligheid. Zeker een aanrader voor komend jaar

met partner, Mrt. 2011
"Voor ons nooit meer"
Jos
25-3-2011 Bij aankomst een nauwelijks schoongemaakte kamer, en een vaatwasser die niet functioneert en vol ligt met oud en vies water.

Prettig is dat je direct kunt skiën vanuit het appartement richting de liften.

Bij vertrek verwacht men dat je je appartement weer schoonmaakt, echter word je dan geconfronteerd met een stofzuiger die het niet doet omdat het vol zit met oude viezigheid, vol met haren, schoonmaakdoeken zelfde verhaal.

Kortom het personeel houdt zich bezig met het inchecken en uitchecken maar voor de rest laten ze alles over aan de gast zelf waardoor als je pech hebt je met een dramatisch
appartement wordt opgescheept. Daarnaast zijn de matrassen erg dun waardoor je de lattenbodem voelt onder je.