Vraag & Antwoord Le Bourg d'Oisans

1 2 volgende

wifi (0 reacties)
davy pop
12-5-2013
Hallo Ik zag dat er wifi is. Moet je daar voor betalen of is dat gratis? En hoe is de kwaliteit??

hoe ver ligt de camping van alpeduez (2 reacties)
Rietje kemps
1-4-2013
hoe ver ligt de camping van alpeduez? Dank u

karlijn
20-4-2013
wij hebben dit uitgezocht, omdat we zelf 5 juni de berg op gaan voor het kwf. de berg ligt ongeveer 2,7 km verderop met de auto en lopend is dat 2,5 km er staat op google maps aangegeven dat je 5 min onderweg bent met de auto en lopend 25 min. groet karlijn

Marion
2-5-2013
Beste Karlijn, Ik weet niet hoe je aan 2,5 km komt vanaf Bourg naar de Alpe...maar van Bourg naar de Alpe fietsen is nog altijd ruim 12 km!!!

reservering (0 reacties)
j laumen
31-12-2012
Beste mensen is er op de camping nog plaats voor een camper en een caravan in de eerste week van juni en hoe ver is het van de Alp d Hues

skiliften (1 reacties)
Nicky
7-12-2012
Is er een skilift van Bour d'Oisans naar de Alpe d'huez? En ja is deze in de zomer open?

Eddie1976
8-5-2013
De liften op en rond Alpe d'huez gaan 6 julie open.. wel vervelend als je er de 2 weken ervoor heen gaat..

Stacaravan (0 reacties)
Ruud Franssen
29-10-2012
Vraag: is er in de periode 30 juni 2013 t/m 7 juli 2013 nog een stacaravan vrij op de camping? En zo ja, wat kost deze per dag/week ?

Sylvia
10-8-2012
Wij vertrekken volgende week naar deze camping in een Fiji stacaravan. Kan iemand mij vertellen of hier alleen 1-persoons of ook 2-persoons dekbedden zijn? Meestal is het alleen 1-persoons maar vorig jaar hadden we juist een 2-persoons en daar met het beddengoed geen rekening mee gehouden.

Hardlopen (1 reacties)
joo
25-6-2012
Wij gaan deze zomer ook naar deze camping, maar weet iemand of er nog mooie routes zijn die je zou kunnen hardlopen? Alvast bedankt.

10-7-2012
Je kunt wandelroutes ok hardlopen. Ik heb regelmatig mensen zien hardlopen.

fietsen (1 reacties)
Marcel
24-6-2012
Doe zelf een beetje wielrennen, maar kun je er ook gewoon fietsen met ons gezin bedoel ik jongen 9 en een meisje van 8.

10-7-2012
Er zijn wel trajecten die door "iedereen" te fietsen zijn. Koop een goede.gedetailleerde kaart, of vraag bij de receptie.

wie gaat er half augustus ook naar Belledonne? (5 reacties)
21-6-2012
Half augustus 2012 staan we op Belledonne, met ons zoontje van net 3 jaar. Wie gaat er nog meer of is er al geweest en heeft leuke tips?

Suzanne Roebert
1-7-2012
Hallo, wij staan dit jaar van 18 augustus tot 31 augustus op camping Belledonne met onze 3 kinderen. 2 jongens van (bijna) 3 en 7 jaar en een meisje van 5. Nu maar hopen op mooi weer, leuk om misschien wat contact te leggen? Kunnen ze misschien lekker samen spelen. groetjes Suzanne

1-7-2012
Nou gezellig! En inderdaad maar hopen op mooi weer :) groetjes Marieke

Brigitte
24-7-2012
Hallo, Wij komen vanaf 18 augustus met 2 meiden van 9 en 7 jaar. Wij hebben een stacaravan gehuurd.

25-7-2012
Gezellig!

Suzanne
25-7-2012
Gezellig hoor.....

waar ligt (1 reacties)
jo
31-5-2012
hallo ik ga vrienden bezoeken op jullie camping ik kom met reisgezelschap mee deze verblijven op camping la piscine route de l alpe d huez 38520 bourg d oisans hoever is dit van jullie camping? zie jullie antwoord snel tegemoet groetjes jolanda bouwman

8 km.

Caravan (1 reacties)
A.J.Zomerman
20-5-2012
Kun je met de caravan opde camping Le colporteur in Bourg-d-Oisans komen.

Margareth Meijer
10-6-2012
Ja. Er zijn voldoende plaatsen voor caravans en campers.

weer (1 reacties)
klaaskedehaan
28-4-2012
wat is de temperatuur in juli augustus in de avond en s,nachts?

Margareth Meijer
10-6-2012
Prima, niet te koud. De camping is alleen omringd door de Alpen, waardoor je 's avonds al vroeg geen zon meer hebt op de camping.

plek (1 reacties)
Fam de Bruin
12-2-2012
Wie weet of plek MH 424 een ruime plek is met voldoende schaduw en niet veel auto verkeer langs de caravan? alvast bedankt voor je reactie.

Hoi
26-2-2012
Kijk op www.rcn-campings.fr/plattegrond?steID=11&catID=9564

openbaar vervoer (1 reacties)
s.kommene
1-11-2011
wie weet hoe het is met het openbaar vervoer vanaf Camping Belledonne. Wij maken daar in de vakantie graag gebruik van .

Arja
18-11-2011
Wij zijn twee zomers op Belledonne geweest en hebben geen gebruik gemaakt van het openbaar vervoer. Toch heugt me iets dat er een bushalte in de buurt was. Stuur even een mail naar de eigenaars, die helpen je vast wel verder!

Verblijf Bourg d'Oisans (0 reacties)
fam. sinke
26-10-2011
Kan iemand mij een goed hotel/verblijf aanbevelen voor een week (tijdens de Marmotte) in de periode van 4 t/m 9 juli 2012. Wij zoeken eigenlijk een net, schoon verblijf voor 2 personen. Graag ontvang ik een reactie.

1 2 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?