14-5-2012
Ligt een beetje afgelegen van grote winkels enzo, maar het supermarktje op het domein bied voldoende aan. Omdat het een beetje afgelegen ligt, zit je wel volop in de natuur wat zeer aangenaam is.
We waren zeer aangenaam verrast door de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. Goede accommodatie en super zwembad ! Wij gaan zeker terug !
24-9-2011
Afgelopen week zijn we terug gekomen van enkele dagen in de Ardeche.
Helaas was er op de camping niets meer te doen, en hadden we het idee bijna de enige te zijn op deze camping.
Alleen de campingwinkel was nog open, waar alles met 20% korting werd verkocht, bakker, pizzaria en waren niet open.
We hadden een huisje gehuurd, moesten slapen op een slaapbank in de kamer, anders moesten we in het stapelbed.
Omgeving wel mooi, Kanoen in de Ardeche, wandelen en rondtoeren. Maar minimaal een half uur rijden, +- 25km naar Vallon Pont d`Arc.
Wij hadden het na 3 dagen wel gezien. Of je moeten van dagelijks wandelen houden.
10-9-2011
De camping is gelegen op een heuvel, onderaan de heuvel is het zwembad met glijbanen te vinden. Te voet is het een hele onderneming om er te komen, gelukkig rijdt er iedere dag van 10.00 - 19.00 uur een busje van boven naar beneden. De camping is gelegen midden tussen de lavendel en wijnvelden. Wij hadden een tent gehuurd bij een Nederlandse verhuurder. Dit jaar waren er nieuwe tenten geplaatst incl. inrichting. Dit zag er allemaal erg mooi uit.
Om de omgeving te verkennen moest je helaas de auto gebruiken, Vallon Pont D'Arc ligt op een half uurtje rijden evenals de grotten in de omgeving.
Minpuntje op de camping was de animatie, die werd alleen in het Frans gedaan. Het sanitair was altijd redelijk schoon, helaas was het water om af te wassen meestal koud.