Camping Le Domaine d'Imbours**** in Larnas (Ardèche) Frankrijk beoordelingen 6.5 | Zoover

Beoordelingen Camping Le Domaine d'Imbours****

6,7
5,7
6,1

30 mei 2012

Camping Le Domaine d

Beoordelingen Camping Le Domaine d'Imbours****

07220, Larnas (Ardèche)
Camping Le Domaine d'Imbours scoort een 6,5 uit 10, op basis van 180 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Le Domaine d'Imbours****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Le Domaine d'Imbours**** in Larnas (Ardèche), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 197 vakantiefoto's van Camping Le Domaine d'Imbours**** vinden. Je kunt 1 video van Camping Le Domaine d'Imbours**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhône - Alps. Vergelijk Camping Le Domaine d'Imbours**** met andere accommodaties in Larnas (Ardèche).

117 beoordelingen over Le Domaine d'Imbours****

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Heel leuke vakantie gehad !"
Lina
14-5-2012 Ligt een beetje afgelegen van grote winkels enzo, maar het supermarktje op het domein bied voldoende aan. Omdat het een beetje afgelegen ligt, zit je wel volop in de natuur wat zeer aangenaam is.
We waren zeer aangenaam verrast door de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. Goede accommodatie en super zwembad ! Wij gaan zeker terug !

"Redelijk"
Janniek
24-9-2011 Afgelopen week zijn we terug gekomen van enkele dagen in de Ardeche.
Helaas was er op de camping niets meer te doen, en hadden we het idee bijna de enige te zijn op deze camping.
Alleen de campingwinkel was nog open, waar alles met 20% korting werd verkocht, bakker, pizzaria en waren niet open.
We hadden een huisje gehuurd, moesten slapen op een slaapbank in de kamer, anders moesten we in het stapelbed.
Omgeving wel mooi, Kanoen in de Ardeche, wandelen en rondtoeren. Maar minimaal een half uur rijden, +- 25km naar Vallon Pont d`Arc.
Wij hadden het na 3 dagen wel gezien. Of je moeten van dagelijks wandelen houden.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Camping met zeer mooi zwembad/glijbanen"
Alfred
10-9-2011 De camping is gelegen op een heuvel, onderaan de heuvel is het zwembad met glijbanen te vinden. Te voet is het een hele onderneming om er te komen, gelukkig rijdt er iedere dag van 10.00 - 19.00 uur een busje van boven naar beneden. De camping is gelegen midden tussen de lavendel en wijnvelden. Wij hadden een tent gehuurd bij een Nederlandse verhuurder. Dit jaar waren er nieuwe tenten geplaatst incl. inrichting. Dit zag er allemaal erg mooi uit.
Om de omgeving te verkennen moest je helaas de auto gebruiken, Vallon Pont D'Arc ligt op een half uurtje rijden evenals de grotten in de omgeving.
Minpuntje op de camping was de animatie, die werd alleen in het Frans gedaan. Het sanitair was altijd redelijk schoon, helaas was het water om af te wassen meestal koud.

"Gaaf en een leuk zwemparadijs......."
Fam. Frijters
21-8-2011 Camping is moeilijk te bereiken maar naar een paar haarspeld bochten is de klimming wel de moeite waar en wordt het uitzicht beloond. Eenmaal op de camping aangekomen wellis waar met het juist ingeven van de coordinaten voor de navigatie, begint de vakantie uitstekend.
De begeleiding naar de juiste locatie van je eindbestemming waar je tent staat of waar je je vouwwagen etc, kunt stallen is perfect. Gezien de situatie van de camping die boven op een berg ligt en ook wel schaduwrijke plaatsen bied, tref je boven een rechthoekig zwembad aan met 1 glijbaan aan in de vorm van een krul. Wil je van het grote zwempark genieten ga je of op eigen vervoer of met een bus naar het zwemparadijs. Dit is een afstand van 1200 meter vanaf de receptie. Ik zal opnoemen wat ik tegen kwam; 2 glijbanen met flinke krullen erin. 4 glijbanen strak naast elkaar (leuk). 1 pas in gebruik genomen een trechter die voor kleine kindjes behoorlijk hard gaat.(zeer gaaf ervaren).
Kortom een leuke camping.

"Heerlijke vakantie!"
schow
4-1-2012 Grote camping met ruime kampeerplaatsen. In de eerste instantie kregen we een slechte (kleine en erg schuine) plek aangewezen. Bij de receptie om een andere gevraagd en gekregen en dat was een prima plek. De avond animatie is luid, maar goed te doen. 's Morgen heerlijk vers brood verkrijgbaar, afhankelijk van het tijdstip kan het heel erg druk zijn. Het zwembad beneden is erg leuk. Diverse baden en glijbanen. Er is wel een tekort aan ligstoelen. Hier kun je met de gratis bus naar toe of met de auto. Lopen kan ook, maar door het hoogte verschil is terug met de trap erg zwaar. Voor de kinderen is er een luchtkasteel, speeltuin en tafeltennistafel. Er kan ook trampoline worden gesprongen, maar dat is tegen betaling. Sanitair wordt redelijk goed schoon gehouden, maar door het slechte weer en vieze gasten soms toch erg smerig. Het domein ligt hoog op de berg waardoor je steeds eerst de hele berg af moet voor je ergens komt. Op de camping kun je diverse uitjes met korting boeken.Topvakantie!

"Hotel, niet het mooiste maar wel goed"
Wim
14-8-2011 We hebben twee week in het hotel gezeten. Het oogt helemaal niet. Het ziet er oud uit, slecht onderhouden. De eerste indruk niet goed.
Na de eerste dag toch goede ervaring. Eten vonden wij goed. Je wordt er goed geholpen door alle mensen die er werken. De kamers hebben geen luxe, maar op vakantie zit je niet op je kamer. Ze worden goed schoon gehouden door best wel vriendelijk personeel.
In het restaurant wordt je goed geholpen. Een dagje weg, wordt er een lunchpakket geregeld. Al met al, wij hebben het heel goed naar de zin gehad

"Mooi zwempark en ligging weinig groen."
van de geest
16-8-2011 de camping ligt boven op een berg met in het dal een mooi aquapark wel zijn de wegen op het terein slecht en is er weinig gras wel veel bomen die zijn er genoeg maar de plekken zelf hebben een hobbelig en ruig terein. Wel is er goed controle bij de zwembaden en is het gewone zwembad op de camping ook goed vertoeven en de omgeving is natuurlijk prachtig. Nadeel geen annimatie in het nederlands en slechts 1 nederlands sprekend meisje bij de balie en alle andere activiteiten word alleen in het Frans gesproken anno 2011 moet dit echt in het engels. 65% is Nederlander en dan alleen in Frans spreken is geen goede reclame.Sanitair is redelijk schoon maar als je geen toiletzitting heb is prima maar plaats dan wel schoonmaakdoekjes in een houder en plaats luchtverfrisser op de deur. maak geen trap voor een toilet van invalide en laat een camera plaatsen zodat je in de gaten kan houden welke jongeren er na 23.00 uur een zooitje van maken kleine veranderingen wat hoop irritatie kan voorkomen.

"Genieten op de franse manier"
Nathalie
17-8-2011 eind juli heerlijk een week genoten op de franse manier!
wij hadden een studio, franse degelijkheid douche mocht alleen wel wat schoner!
Verder prima plekje, het klopt dat het veel lopen is, maar dat hoeft geen groot probleem te zijn als je goed bij gezondheid bent!
excursie's genoeg te doen, van kanoen tot grotten bezoeken. Het is allemaal de moeite waard!

met oudere kinderen, 2011
"Prachtig plekje met schitterend uitzicht"
I. Tijhuis
16-6-2011 Wij zijn in de meivakantie met 2 kinderen (16 en 9) voor een heerlijke ontspannen vakantie geweest. We hadden een inderdaad iets verouderd, maar glanzend schoon vakantiehuis met prachtig uitzicht! Leuk gedaan, beneden waar geen uitzicht was slapen en badderen, en boven een gezellige woon/eetkeuken met aangrenzend dakterrasje. Wel een weggetje naar boven om naar het huisje te gaan. Maar als je niet al te jonge kinderen (vanaf ca 5 jr) bij je hebt, je bent geen 8 mnd zwanger en je bent ook niet slecht ter been moet je wel heel erg tuttig zijn om dit een probleem te vinden! bij de receptie liggen kortingsbonnen voor kanoën ZEKER DE MOEITE WAARD en suggesties voor leuke excursies. Winkel op park is prima en zwembad is top (geen surfbroeken). Voor ons was het weekje veel te kort!

met partner, Sept. 2010
"Zeker de moeite waard"
M.J. Bezuijen-Ernst...
Onderkomens
17-9-2010 Wij hebben hier een stacaravan via touroperator gehuurd gehad. Het was een mooie caravan en de camping is ook fantastisch. Het zwemparadijs ligt een beetje ver van de caravans maar je kan er met de auto makkelijk komen. Als je de camping links verlaat zijn de wegen prima te rijden. Als je de camping rechts verlaat is het een belevenis waar je in uitkomt maar niet te doen met een caravan achter je of een camper. Maar dat staat duidelijk op de borden. De omgeving is fantastisch en zeker de moeite waard.