Beoordelingen Largentière (Ardeche)

20 juni 2013

Largentière (Ardeche)
Beoordelingen Largentière (Ardeche)
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Largentière (Ardeche). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Largentière (Ardeche). Ben je zelf op vakantie geweest naar Largentière (Ardeche)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Largentière (Ardeche) scoort een 7,8 uit 10, op basis van 37 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 3 Campings in Largentière (Ardeche). Op Zoover vind je bovendien 105 vakantiefoto's van Largentière (Ardeche). Op deze pagina vind je alle accommodaties in Largentière (Ardeche). Bekijk ook andere accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhône - Alps.

29 beoordelingen over Largentière (Ardeche)

5,4
met partner, Sept. 2012
"Leuk stadje"
Smet
Sfeer
23-9-2012 In tegenstelling tot de rijke glorieuze geschiedenis is Largentiere nu wat stil en ingeslapen. De wekelijkse markt is wel heel leuk.

met partner, Sept. 2012
"Mooi cultureel stadje"
joan66
8-9-2012 klein maar mooi , met mooie kleine straatjes

"Mooi stadje!"
Hollander
Sfeer
31-8-2012 Wij zijn in onze vakantie meerdere keren in Largentière geweest. Wij kwamen hier om boodschappen te doen, maar ook hebben we meermalen door het dorpje gewandeld en zijn we naar de gezellige (avond)markt geweest. Wij hebben van anderen vernomen (met jonge kinderen) dat het kasteel de moeite waard was om heen te gaan, ze hebben daar 2x per dag 2 verschillende "middeleeuwse" shows die ze opvoeren. In dit dorpje is het ook goed eten, we hebben bij 2 verschillende horeca gelegenheden wat gegeten en waren beide keren tevreden over het eten, de sfeer en de service. Ik wil het stadje/dorpje zeker aanraden!!

De beste prijzen en lastminutes voor Largentière (Ardeche) bij:

"Geweldige omgeving!"
Ben van Kleef
Sfeer
24-8-2012 prachtige omgeving waar leuke dingen te doen zijn en mooie dingen te bezichtigen zijn, ook het weer was prachtig 30 tot 35 graden.

"Leuk Middeleeuws dorpje"
Mar
Sfeer
25-9-2012 Via een pad bovenlangs het nieuwe gedeelte van de camping, loop je in 20 minuten naar het dorpje. Op dinsdagochtend is er markt. De markt van vrijdagavond is ook erg leuk.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Mooie plek, net buiten het massa toerisme"
Edwin
Sfeer
31-8-2012 Largentiere is een mooi historisch dorp en een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan de wat meer toeristische Gorges de l'Ardeche aan de ene kant en de prachtige natuur en rust aan de andere kant.

"Teleurstellend!"
Jeroen
Sfeer
27-7-2012 Largentiere is een oud stadje maar erg vies met hondenpoep en stank. Ook barretje was dramatisch slecht. Zonde want vele dorpjes in de omgeving zijn wel prachtig of zijn pittoresk en hebben goede horeca gelegenheden.

met jonge kinderen, 2012
"Mooie omgeving"
B
Omgeving
24-7-2012 Zeker voor herhaling vatbaar als de kinderen wat ouder zijn. Kano huren is dan een must.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Mooi dorpje! met een gezellige markt."
bart en judith
Sfeer
21-8-2012 klein dorpje met de gebruikelijke mark. Fijne supermarkt in het dorp.

"Mooie karaktiristek dorpje."
fam
Sfeer
23-7-2012 Prachtig karaktiristiek dorpje in de Ardeche.

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?