19-4-2013
Afgelopen maart zijn mijn partner en ik in La Toussuire geweest. Het is een dorpje met veel losse chalets, ook diverse nieuwbouw, maar rondom de piste nog veel sfeerloze ouderwetse lfatgebouwtjes. Ook de meeste restaurants zijn nog wat veroudert. Er is 1 winkelstraat met supermarkt, bakker, slager, sportwinkels, souvenirsshops e.d. Wel heeft het dorp diverse terrassen direct aan de pistes waar je heerlijk kunt zitten. De meeste mensen zijn niet heel erg vriendelijk zoals de meeste fransen, maar gelukkig zijn er ook uitzonderingen! Voor ons niet nog een keer, we hebben mooiere dorpjes gezien.
24-3-2013
Goede uitvalsbasis voor je skivakantie. Aantal leuke restaurantjes en redelijk van prijs. Onze mening is dat de skipistes in het naast gelegen dorp Le Corbier fraaier zijn.
27-1-2013
Piste's lagen er elke dag goed bij,na sluiting van de liften werden de Boullie's de bergen op gestuurd.
Poederen ken je na een sneeuwval erg goed en we hebben daar gretig gebruik van gemaakt,naast de gewone piste kun je gelijk wat off-piste doen.
op een zonnige dag is bovenop de berg een mooi uitzicht.