Beoordelingen La Toussuire

5,9

21 mei 2013

La Toussuire
Beoordelingen La Toussuire
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in La Toussuire. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over La Toussuire. Ben je zelf op vakantie geweest naar La Toussuire? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
La Toussuire scoort een 7,5 uit 10, op basis van 52 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 17 Appartementen, 1 Camping, 6 Chalets en 12 Hotels in La Toussuire. Op Zoover vind je bovendien 72 vakantiefoto's van La Toussuire. Je kunt 1 video van La Toussuire bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in La Toussuire. Bekijk ook andere accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhône - Alps.

36 beoordelingen over La Toussuire

4,8
5,5
met vrienden, Mrt. 2013
"Ouderwets Frans vakantiedorp"
Manon van Dongen
Après ski
19-4-2013 Afgelopen maart zijn mijn partner en ik in La Toussuire geweest. Het is een dorpje met veel losse chalets, ook diverse nieuwbouw, maar rondom de piste nog veel sfeerloze ouderwetse lfatgebouwtjes. Ook de meeste restaurants zijn nog wat veroudert. Er is 1 winkelstraat met supermarkt, bakker, slager, sportwinkels, souvenirsshops e.d. Wel heeft het dorp diverse terrassen direct aan de pistes waar je heerlijk kunt zitten. De meeste mensen zijn niet heel erg vriendelijk zoals de meeste fransen, maar gelukkig zijn er ook uitzonderingen! Voor ons niet nog een keer, we hebben mooiere dorpjes gezien.

met vrienden, Mrt. 2013
"Leuk dorp"
Thijs
Après ski
24-3-2013 Goede uitvalsbasis voor je skivakantie. Aantal leuke restaurantjes en redelijk van prijs. Onze mening is dat de skipistes in het naast gelegen dorp Le Corbier fraaier zijn.

met partner, Jan. 2013
"Erg genoten..."
johnny_en_danielle
Après ski
27-1-2013 Piste's lagen er elke dag goed bij,na sluiting van de liften werden de Boullie's de bergen op gestuurd.
Poederen ken je na een sneeuwval erg goed en we hebben daar gretig gebruik van gemaakt,naast de gewone piste kun je gelijk wat off-piste doen.
op een zonnige dag is bovenop de berg een mooi uitzicht.

met een groep, Jan. 2013
"Wintersport!"
Lisan
Après ski
10-3-2013 Om veel te skiën zeg ik TOP. Maar als je na het skiën nog even gezellig ergens een drankje wil doen hoef je hier niet te zijn. Ook de kwaliteit van het eten is in de meeste restaurants ver te zoeken. Toch een top vakantie gehad en het was ideaal dat we zo vanaf het huis de lift in konden. Geen lange rijen voor de gondels, maar lekker meteen de berg op!

met jonge kinderen, Jan. 2013
"Bestgelegen dorp in Les Sybelles, maar geen sfeer"
Stijn
Après ski
6-1-2013 La Toussuire bestaat grotendeels uit lelijke betonnen flatgebouwen, waardoor het dorp weinig sfeer heeft. Het ligt wel heel gunstig binnen het skigebied Les Sybelles, en door de hoge ligging en het grote aantal liften is het een prima uitvalsbasis voor een skivakantie. Het skigebied is groot met een aantal mooigelegen pistes. Er zijn wel veel sleepliften en (oude en langzame) stoeltjesliften. Voor beginners is het een ideaal gebied. Voor gevorderden zijn de meeste pistes aan de gemakkelijke kant, maar de omvang en variatie in het gebied maken dat grotendeels goed.

met partner, Jan. 2013
"Heel leuk wintersportdorp."
Joke van Waardenbur...
Après ski
16-1-2013 Je moet hier niet naartoe gaan voor de apres ski maar wel voor het skien.
Alles is voorhanden. Op vrijdag nog een leuke locale markt in toussuire.
De wegen worden prima schoongehouden.

met oudere kinderen, Dec. 2012
"Zeer mooie wintersport bestemming"
olaf
Skigebied gevorderden
7-1-2013 Een dorp met heel veel mogelijkheden, Moderne maar ook wat verouderde liften. Je merkt dat men hier bezig is wat moois op te bouwen. Het is echt een gebied in ontwikkeling maar dat geldt alleen voor de puntjes op de "i". Ik zou er zo weer naar toe gaan. De pistes worden over het algemeen goed onderhouden. Minpunten: fouten in de plan des pistes kaart (vind ik echt niet kunnen) maar als je dat eenmaal weet is er niks aan de hand. Wel valt op dat als het druk wordt in de toch wel karige op de piste aanwezige restaurantjes, dat de oude stugge en nonchalante franse mentaliteit naar boven komt. Aan werken franse gastgevers!!! Daar leven jullie van!!!

met partner, Dec. 2012
"Prima skigebied"
n.vd. Berk
Skigebied gevorderden
4-1-2013 Gezellig skidorp, weinig hoogbouw.

met jonge kinderen, Dec. 2012
"Leuk dorpje, voldoende eetgelegenheden"
Saskia Tielemans
Skigebied gevorderden
30-12-2012 Uit eten kun je goed bij l'Ecurie, vooraan in het centrum. Allerlei mogelijkheden: fondue, grillen, heerlijk dunne pizza's, goede service, goede prijs/kwaliteit verhouding. Veel sportwinkels, een supermarktje, VVV-kantoor, kapelletje (voor de kerst)

met vrienden, Mrt. 2012
"Overzichtelijk frans skidorp"
Liesbeth Belien
Après ski
19-3-2012 net frans skidorp waar je in het centrum direct het terras op kan skieen, het dorp ligt de hele dag in de zon wat zeker niet onaangenaam is. Het dorp is zeer geschikt voor beginners, er zijn diverse korte afdalingen die goed overzichtelijk zijn. Nadeel is dat als je het skigebied van la toussuire uit wil, je meestal gebruik moet maken van sleepliften. Daarnaast is la toussuire hoog gelegen, dus sneeuwzeker. Qua apres ski moet je hier niets verwachten, zolang de zon schijnt zitten de terrassen, zonder muziek, vol, maar als de zon weg is loopt het terras ook direct leeg. Zeker geen oostenrijkse sferen!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit