26-3-2010
De familie Oortjes heeft een wonderschone vakantie gehad in dit zeer pittoresk gelegen chalet in La Plagne Soleil. LAan het einde van deMet zespersonen in een topchalet in het hoofdgebouw, 2 badkamers en een waanzinnig balkom om ZW aan de pist. Personeel, faciliteiten, pistes en de zon (7 dagen) waren top. Daarnaast is het restaurant/terras en de eigenaren zeer vriendelijk. Het complex straalt luxe uit, het stamt uit 2007, heeft 60 app. verdeeld over 4 gebouwen. Zwembad, sauna,fitness zijn top en geven prachtig uitzicht evenals vanuit appartement over de piste. Ook voor de niet skieer (moeders de vrouw is in blijde verwachting van een talentvolle skieer) heeft zich prima vermaakt met een zonnige terras, een maskertje en een boek. Ook B. Scheetje was in haar nopjes ondanks de overvloedige zonneschijn. Last but not least werden de salesmaniakken van deze wereld bediend door een wirelessverbinding....Kortom volgende jaar staat Granges Soleil weer hoog op de hitlijsten voor deze matrasjes!
14-2-2010
wat kun je nog meer wensen dan wat Les Granges des Soleil biedt? Mooie, ruime chalets, heerlijk zwembad, sauna en alles wat daarbij hoort.
Bedden van uitstekende kwaliteit.
Gelegen op een centrale lokatie in La Plagne, dus goede verbindingen en ook niet onbelangrijk: ski-in en ski-out!
Geweldige keuze in een geweldig ski-gebied!
7-2-2010
Het concept is identiek als in Les cimes blanches (La Rosiere). We hadden een heel ruim 3 - kamer appartement en wij hadden het er prima naar ons zin. In Plagne soleil is het meest nodige voorzien.(ESF , spar-winkel, verhuur skimateriaal, aanschaf ski-passen).