19-3-2012
Wij waren voor de 3e keer in dit hotel. Doorslag geeft de prijs/kwaliteit verhouding voor o.a. de eenpersoonskamer. Is namelijk zelfde prijs als in 2 persoonskamer. Badkamer van de 2 persoonskamer heeft een ligbad met douche. eenpersoonskamer alleen douche.
Eten kan erg verschillen bij Club Med. Dit keer was het uitstekend.
Op de vertrek dag was het mogelijk om vanaf ca 0430 uur te ontbijten.
Liften zijn aan vervanging toe.
Kindvriendelijk een 1 gegeven omdat ik me aan de kinderen irriteerde. Ze werden veel te los gelaten en renden door de lounche. Ligt niet aan de kinderen, maar de ouders.
Inchecken wel rommelig. Te weinig personeel voor veel mensen.
19-1-2010
Dit club med hotel is echt super. Heerlijke week gehad. Wij hadden een club kamer. Was erg mooi, schoon goed verzorgd. Elke dag een fles water op de kamer. De badkamer was erg groot, met bad en douche de kamer zelf iets kleiner. Bed past er precies in maar je hebt genoeg kast ruimte en nog een bureau met stoel. Elke dag heerlijk eten maar wel erg veel visgerechten. Wij dachten dat dit kwam door het aantal Russen die altijd deze week op vakantie gaan.
Voor het skimateriaal heb je per kamer een aparte locker, lessen zijn inbegrepen net zoals de skipas en elke middag staan er lekkernijen voor je klaar met thee en koffie en om 19.00 kun je lekker borrelen met speciale hapjes. 's avonds zijn er leuke shows. Personeel is erg vriendelijk. Helpen je al je spullen uitladen en naar boven brengen. Parkeer plaats voor de deur voor als je auto te hoog is voor de garage. Al met al we hebben een hele leuke vakantie gehad en we gaan zeker volgend jaar weer terug.
23-2-2009
Wij hebben een week doorgebracht in dit hotel en vonden het helemaal geweldig!
Kinderen worden de hele dag door vermaakt, lekker eten, midden op de piste, mooie shows en zeer leuke medewerkers!
Echt een top vakantie gehad.