28-1-2011
La Norma is een leuk gemoedelijk dorp onderaan de skipiste. Het is een niet al te groot gebied en heel erg leuk met kinderen. De skischool ter plaatse heeft leraren die veelal een aardig woordje Nederlands spreken. Beide kinderen (van 7 en 5) hebben een geweldige tijd gehad. En wij ook!
5-1-2011
Prima skiplek, heel rustig ivgm bijv. oostenrijk. Fransen doen hun best om engels te praten. Alle pistes komen uit in het dal./dorp en dat is prettig als je met een groepje bent.
25-5-2010
Ideaal voor beginners, gevorderden hebben hier snel de pistes gezien.
Voor de beginners is er een lange leuke groene piste.
Het dorp zelf heeft enkele winkeltjes, bars en restaurants.
11-2-2010
La Norma is een klein skigebied dat heel goed is ingesteld op families met (kleine) kinderen. Er is heel veel geregeld voor hen en het is duidelijk dat iedereen er gewend is aan veel kleine kinderen, iets dat in de meeste grotere skigebieden toch wel anders is.
Wij waren er zelf in de eerste week van februari, nog voor de vakanties, met ons dochtertje van 2. Nog net te jong voor de skiles voor de jongsten. Dit zag er echter wel zeer goed uit.
Het dorp is klein, overzichtelijk, het centrum autovrij, de sfeer heel ontspannen. Geen dronken studentengroepen. Heel veel Fransen (die soms graag voordringen), Nederlanders en Belgen, verder een enkele Engelsman of Oost-Europeaan.
Het skigebied is klein, met een heel lange groene piste die oninteressant is voor iedereen behalve de absolute beginners, weinig blauw en verder voornamelijk rood. Derhalve is een ervaren skieer snel uitgekeken op het gebied en is het niet slecht, maar zeker ook niet heel goed voor beginners.