Skigebied gevorderden
5-2-2009
Al tientallen jaren gaan we op wintersport waaronder vele jaren naar Oostenrijk totdat we Frankrijk en in het bijzonder LaClusaz hebben ontdekt. We komen er nu sinds 1999 bijna jaarlijks en het is voor ons een warme deken.
Het dorp is authentiek heeft een lange historie in tegenstelling tot de hoger gelegen Franse oorden. De sneeuw is meestal prima en de pistes zeer afwisselend.
Het is een echt een aan te raden voor mensen die een beetje Frans spreken. Ga eens lekker eten op de piste waar vind je dat in Oostenrijk.
Wat de apresski betreft dat zou je zwak kunnen noemen maar er zijn toch echt wel pubs waar het tot diep in de nacht beren gezellig is.
Skigebied gevorderden
20-4-2008
La Clusaz is een vriendelijk, authentiek dorpje in de Franse Alpen. Met een eigen skigebied, waar voor ieder wat wils is, voor beginners en gevorderden. De après ski is - zoals overal in Frankrijk - niet geweldig, alhoewel er wel genoeg barretjes en zeker genoeg restaurants zijn om je ook buiten je vakantieverblijf te amuseren. Naast skiën, kun je er snowboarden, langlaufen, wandelen met racketshoes, zwemmen in het binne-/buitenbad en zelfs met sledehonden een tocht door de sneuw maken. Kortom: een aanrader voor iedereen die een mooie omgeving en sportieve mogelijkheden waardeert.