Appartement Résidence La Joly in La Chapelle d' Abondance Frankrijk beoordelingen 7.8 | Zoover
1.510.733 beoordelingen - 43.459 bestemmingen - 273.707 accommodaties - 19.823 bezienswaardigheden - 17.831 bezoekers online
Home > Frankrijk > Rhône - Alps > La Chapelle d' Abondance > Appartement Résidence La Joly

Beoordelingen Appartement Résidence La Joly

-5  °C

8 februari 2012

Appartement Résidence La Joly La Chapelle d' Abondance

Appartement Résidence La Joly scoort een 7,8 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Résidence La Joly? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Résidence La Joly in La Chapelle d' Abondance, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Appartement Résidence La Joly vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhône - Alps. Vergelijk Appartement Résidence La Joly met andere accommodaties in La Chapelle d' Abondance.

23 beoordelingen over Résidence La Joly

met een groep
Ontspannende en huiselijke sfeer
M. Turksma
2-1-2012 Vriendelijke mensen, goede service en ruime en nette appartementen

met jonge kinderen, Dec. 2011
Prachtig appartement
helma
7-1-2012 Een schitterende plek voor dit appartement. Een week hier verbleven met oud en nieuw. Allerlei weertypes meegemaakt van regen,sneeuw tot storm.
Prachtige omgeving. Het lijkt ons ook heel mooi om hier een keer 's zomers te verblijven. Cor, Jet en de anderen bedankt voor jullie goede zorgen,

met jonge kinderen, Dec. 2011
Hartelijkheid en uitstekend gastheerschap
ruud van impelen
31-12-2011 De ontvangst van team La Joly is buitengewoon hartelijk, het voelt als thuiskomen en dat is volgens mij ook zoals zij willen overkomen. Wij hebben geluk gehad met de weersomstandigheden zodat wij aangenaam hebben kunnen skien in de kerstweek van 2011, wat het humeur en geest erg goed heeft gedaan. Skien met kinderen is hier top! De accomodaties zijn prima, de verhoudingen in alles zijn prima (prijs-kwaliteit), hier zie je de hand van goed gastheerschap. Daarnaast is de omgang met de gasten heerlijk en is er tijd voor een gezellige borrel, een praatje of een spelletje. De aanstekelijkheid, humor en persoonlijke verhalenbundel van de gastheer heeft het voor ons echt gedaan. Wij zijn niet van twee keer naar dezelfde stek, maar dat gaat met de kerst van 2012 wel gebeuren als we gezond blijven. Dat is voor nu de Nieuwjaarsboodschap voor 2012 aan La Joly. Tot volgend jaar!

met oudere kinderen, Aug. 2011
Bridgen in de bergen brengt nieuwe hoogte.
Carla Koop
22-8-2011 Bridgen in de zomervakantie. Heel leuk en goed verzorgd. Gezellige bridgeavonden onder deskundige leiding van Jan Kelder.Wij hebben het erg naar onze zin gehad. Heerlijk eten.
Lekker wandelen in de bergen, maar ook zonnen aan het meer van Geneve. Er is van alles te doen in de omgeving. Dikke aanrader!

met jonge kinderen, 2011
Fantastische stek
Jacco Henzen
8-7-2011 Drie keer geweest en drie keer helemaal goed. Niets meer aan doen en gewoon zo doorgaan.
Groetjes Fam. Henzen Apeldoorn

met vrienden, Feb. 2011
Cor en Jet runnen klein Nederland
Martijn
16-2-2011 Doe geen moeite met je mavo Frans. In club la joly ben je in een goed verzorgde Nederlandse enclave, wij voor de vierde keer alweer. Cor is een rasondernemer die het zijn gasten naar de zin maakt en tegelijk zijn zaakjes dik voor elkaar heeft. Altijd in voor een dolletje, een kwinkslag of een knipoog. Vraag niet naar Cors gezondheid want dan volgt een gedetailleerd verslag over rugoperaties. Fijn appartement met haard die we niet aankregen. In Frankrijk zijn die turfblokken niet te krijgen. Maar Cor hielp ons uit de brand (hahaha) met blokken uit..... Nederland!

Prima Hollandse kwaliteit in de Franse Alpen
Gerrit Dekker
31-1-2011 Op een rustige, mooie plek gelegen. Naast de deur een klein skigebied en het enorme PdS skigebied slechts een paar stops met de skibus afstand. Zeer gastvrije staf en geweldig dat ze skis ter plekke verhuren en servicen, dat scheelt een berg tijd. Prima prijs/kwaliteit en alles in het Nederlands. Kamers en badkamer niet al te groot. Wel leuk dat er een aparte billiard / darts kamer is. Voor de liefhebbers zijn de cafe's, restaurants en de bioscoop van het dorp te vinden op slechts een paar minuten loopafstand.

Gezellig, gastvrij, rustig
Marc Bartels
31-1-2011 We hebben een paar prachtige dagen gehad in La Joly. Lekker gegeten, goed geslapen, en heerlijk gerelaxed in de gemeenschappelijke ruimtes. Echt gezellig nederlands sfeertje, gelukkig 'kleinschalig', dus met persoonlijke aandacht van Cor en zijn staf. Super!

Super gezellig!
pieter
31-1-2011 Met een stel vrienden op pad is altijd erg leuk maar bij La Joly was het super!
Geweldige ontvangst (ondanks aankomst na middernacht) en nog alle tijd voor drankje. Heel goed en gevarieerd ontbijtbuffet en super gefonduet! Cor heeft al het materiaal prima verzorgd en hij kan ook nog heel goed biljarten! Prima uitvalsbasis om het skigebied te verkennen!

met partner, Dec. 2010
Goed hoor!
Alexandra
17-2-2011 Hoe jaag je klanten de deur uit? We zijn over de hele wereld geweest in hotels van 2 tot 5 sterren. Maar de behandeling en klantvriendelijkheid is verreweg de slechtste ervaring tot nu toe.

met een groep (1)