Hotel Esprit Montagne in La Chapelle d' Abondance Frankrijk beoordelingen 9.4 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 3.211 bezoekers online
Home > Frankrijk > Rhône - Alps > La Chapelle d' Abondance > Hotel Esprit Montagne

Beoordelingen Hotel Esprit Montagne

-6  °C

7 februari 2012

9,6
9,5
Hotel Esprit Montagne La Chapelle d' Abondance

Hotel Esprit Montagne scoort een 9,4 uit 10, op basis van 54 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Esprit Montagne? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Esprit Montagne in La Chapelle d' Abondance, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 54 vakantiefoto's van Hotel Esprit Montagne vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhône - Alps. Vergelijk Hotel Esprit Montagne met andere accommodaties in La Chapelle d' Abondance.

1 2 3 4 5 6 volgende

54 beoordelingen over Esprit Montagne

met vrienden, feb 2012
Zo moet vakantie zijn
Martin kaman
6-2-2012 Met 3 vrienden een heerlijke vakantie gehad(voor de 3e keer bij esprit Montagne), fantastische sfeer in het hotel heerlijk ontbijt en elke avond weer een verrassend diner, wat een goeie kok!!! Alke en zijn personeel zijn zeer vriendelijk en gastvrij de pistes zijn geweldig en het gebied heeft veel mogelijkheden ( elke dag een ander gebied) al vanaf 200mtr van het hotel is er een skilift.
Ik kan dit iedereen aanraden om hier naar toe te gaan, een fantastische vakantie is gegarandeerd

met partner, Jan. 2012
We komen terug! Esprit Montagne is een pareltje!
Annemarie
28-1-2012 Begin dit jaar zijn we voor de eerste keer in Esprit Montagne te gast geweest en hebben we een overgetelijke wintersport gehad. We hebben ons nog nooit zo thuisgevoeld in een wintersporthotel. Gastheer Alke en de twee dames in de bediening deden er alles aan om ons een overgetelijke vakantie te bezorgen.

Het eten was iedere avond echt een feestje met meer dan prima prijs/kwaliteit. Bijzondere Alpenwijnproeverij gehad én we hebben nog een leuke fakkelwandeling met sneeuwschoenen gedaan in het donker, plus huskytocht door de vallei en heerlijk geskied.

Normaal gaan we ieder jaar naar een nieuw adres maar Esprit Montagne is een pareltje waar we zeker terug gaan komen! We zullen het zeker aan iedereen doorgeven. Dank voor alle goeie zorgen en tot volgend jaar!

Annemarie en Johan

Heerlijke vakantie
Erik
31-1-2012 Heerlijke vakantie gehad!

Voor het 1e jaar Frankrijk i.p.v. Oostenrijk.
Voor ons persoonlijk uitdagend omdat we de Franse taal zeer slecht beheersen. Door de gastvrijheid en perfecte service van Aalke is dit helemaal goed gekomen!

+ Heerlijke wijnproeverij gehad.
+ Dag op pad geweest met Aalke die ons de mooiste plekjes van het gebied heeft laten zien.
+ Fakkel wandeltocht.
+ Het eten was elke dag top ( ++++ De desserts!)
+ Goed bed!

Hotel is dan ook zeker een aanrader en ik verwacht dat wij ook nog wel eens terug komen!

Groetjes,
Erik en Sanne!

Ons verblijf
Jack Hazeborg
2-2-2012 We waren met nog 2 gasten (wat een rust!). Geweldig eten, prima bediening en een top service!!!!!! Wat een aanrader! Volgend jaar weer!

Dat was genieten
Yvonne
17-9-2011 Wat was het weer fantastisch om in dit hotel te zijn tijdens de Bourgondische yogaweek.Er was niet een minpunt, zelfs niet toen het de eerste twee dagen regende. Er is daar sfeer, lekker eten, goed programma en hartelijke mensen om je heen. De eigenaren doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Het was een topweek , waarin we allemaal hebben kunnen bijtanken en heerlijk verwend zijn geworden. Super

met vrienden, Sept. 2011
Ga het zelf ondervinden !
louwrens
2-10-2011 De combinatie van hotel ,omgeving en Alke en Anneke maakt het plaatje compleet .

Hotel Esprit Montagne was een verademing.
Jeanne Scholts
13-9-2011 De jonge Nederlandse eigenaren, Alke en Anneke, zorgen er voor dat u wel moet genieten. Zeer ontspannen sfeer, eenvoudige maar goede, schone en leuk ingerichte kamers. Goed ontbijt en het vaste avondmenu is uitgekiend lekker en uitstekend bereid. Menig goed restaurant kan hier niet tegenop.
Het hotel is in een prachtige omgeving gelegen, waar vooral bergliefhebbers volledig aan hun trekken zullen komen. Echt een hotel op naar terug te keren.

Goed en zeer gastvrij
Michel en Els
23-8-2011 In Hotel Esprit Montagne voel je je thuis dankzij de persoonlijke benadering van de hotelier, de extra activiteiten die georganiseerd worden, de fijne kamers en het heerlijke eten. Het is niet alleen een kamer, maar een belevenis.

Betrokken jonge hollandse ondernemers
Piet
7-10-2011 prima uitgangspunt voor tochten in prachtige weidse omgeving

Zo ontspannen en rijk kan het leven zijn.
Wouter en Annekrijn
14-8-2011 Een gastvrije ontvangst in een hotel van alle gemakken voorzien.
(gebruik PC met internet, Wifi, Sauna, biljart, lees en masageruimte, heerlijk eten
met voortreffelijke wijn en als toegift goede tips voor onze bergwandeltocht.
Wij komen zeker terug.

9,7