6-8-2012
Net terug van twee weken L'Oasis. Fijne camping. Ruime plekken (zeker plekken op de heuvels), 's avonds rustig niet teveel Nederlanders. Eigenaren zijn behulpzaam en vriendelijk. Leuk in de omgeving; Lalouvesc, Tournon, musee de facteur Cheval (Drome). In directe omgeving niet veel te doen, vaak wel even onderweg. Afhaal pizza en patat was prima.
Enige nadeel is grote hoogteverschil tussen benedengedeelte (rivier) en bovengedeelte (steile klim, niets vergeten).
9-8-2012
Toen we de camping opreden hadden we direct een prima gevoel. De stijle weg om naar beneden te rijden bleek zelfs met caravan geen probleem te zijn. Gelukkig is er professionele traktorhulp om aan het einde van de vakantie de caravan weer naar boven te krijgen. De camping is via een smalle weg prima bereikbaar met caravan, zonder wegopbrekingen. Het meest opvallende is dat de eigenaren vriendelijk en gastvrij zijn en zelfs een beetje Nederlands spreken. Ze kennen je bij naam! Iedere morgen is er vers stokbrood te krijgen. 's Middags of 's avonds kun je gebruik maken van de stenen barbecues aan de oever van de rivier. 's Avonds is het heerlijk stil op de camping en heb je door de afgelegen plaats goed zicht op de sterrenhemel. Het is voor de kinderen een prima camping; een ondiepe rivier, speeltoestellen en een zwembad. Kortom: wij komen zeker terug op deze camping!
7-8-2012
Het was er heerlijk. Wij hadden een mooie ruime plek aan het beekje, waarin de kinderen heerlijk konden spelen. Er werden voldoende activiteiten voor de kinderen georganiseerd en 1x per week een disco, dit was meer dan genoeg. Leuk en simpel zwembad. Vriendelijke en hulpvaardige eigenaren. Het ligt wel erg verlaten en de weg er naar toe is erg spannend. Volg niet je tomtom, maar de borden van de camping zelf. Deze weg is namelijk veel beter begaanbaar. De andere route is wel erg mooi om te rijden, maar met caravan erg spannend. Sanitair was simpel, schoon en keurig.
Het restaurant was niet geweldig, het was een soort van verijdelde snackbar. Ook heb je beneden op de camoping geen beriek met je telefoon wil je wel bereik hebben dan moet je even naar boven lopen. Maar dit heeft ons niet gehinderd.
De eigenaren doen heel veel zelf, hier nemen wij ons petje voor af.
Het is gewoon een leuke fijne camping, die een aanbeveling waard is.