Beoordelingen Camping Les Charmilles***

19 juni 2013

Les Charmilles***
Beoordelingen Camping Les Charmilles***
Les Clapas, F-07170, Darbres (Ardeche)
Accommodatie site
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Les Charmilles*** in Darbres (Ardeche), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Les Charmilles*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Les Charmilles scoort een 8,5 uit 10, op basis van 172 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Les Charmilles*** in Darbres (Ardeche), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Les Charmilles***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Les Charmilles*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 184 vakantiefoto's van Camping Les Charmilles*** vinden. Je kunt 1 video van Camping Les Charmilles*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhône - Alps. Vergelijk Camping Les Charmilles*** met andere accommodaties in Darbres (Ardeche).

170 beoordelingen over Les Charmilles***

met oudere kinderen, 2013
"Een droom van een camping!"
Familie Voogt
14-5-2013 We hebben een heerlijke week in de meivakantie gehad. Prachtige omgeving, een heerlijk grote plek met prachtig uitzicht.
We zijn onder de indruk van het enthousiasme van de eigenaren en de rest van het personeel. Ze zijn allemaal geweldig behulpzaam.
Super hartelijke ontvangst ook.
Prachtige wandelingen gemaakt met routes die de camping je meegeeft.
Wij komen zeker terug.

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Charmante en gezellige camping."
Edwin van Leeuwen
11-5-2013 Op Les Charmilles ervaar je echt dat je vakantie hebt. Maaike, Martin en hun collega's zorgen daarvoor vanaf het moment dat je op de camping aankomt. Wij waren er met 3 kinderen (8 en 4) in de meivakantie 2013 en stonden met onze caravan op XL-plaats 83. Die plek is net even wat ruimer dan de overige (ook ruime) plekken. Vanaf bijna de hele camping heb je een prachtig uitzicht. Het animatie-team organiseert leuke activiteiten voor de kinderen, maar ook voor volwassenen worden er leuke activiteiten en uitstapjes georganiseerd. Het is vrijblijvend om daar aan mee te doen.
Het eten op de camping is prima en het restaurantje/bar is tevens een gezellige ontmoetingsplek. Het sanitair is in een nette staat.
De omgeving is heel afwisselend en de camping ligt buiten de drukte van de Ardèche, terwijl de toeristische plekken wel goed bereikbaar zijn. In de omgeving kun je goed wandelen en fietsen (mountainbike/race).
Wij hebben 2 onvergetelijke weken vakantie gehad op Les Charmilles.

met partner, Sept. 2012
"Heerlijke camping"
Fons en Marlou Keul...
12-9-2012 Wij zijn na 20 jaar weer terug op Charmilles ,het toeval wilde dat mijn zwager hier in Juli is geweest en wij via bel en win 20 nachten hebben gewonnen, onze dochter 10 nachten en wij 10 nachten...... Super camping , mooi sanitair , vriendelijk personeel , lekker eten en er wordt iedere dag iets georganiseerd......kortom gewoon geweldig! Caravan wordt op plaats gezet met tractor (waterpas) terwijl wij op terras een welkomsdrankje kregen aangeboden,iedere dag vers brood wel even dag van te voren bestellen, krantje ook nog iedere dag te koop , en dat in September. Heerlijk diner met live muziek voor 17.50 euro en vandaag barbeque ......

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Les Charmilles*** bij:

"Een aanrader!"
Van Velzen
27-8-2012 Wij hebben 2 hele mooie weken op deze camping beleefd. We verbleven in een huurtent. Tenten staan op mooie ruime plaatsen, ene plek wel beter als de andere. De sfeer op de camping is erg gemoedelijk. Zeer vriendelijk personeel met een hele enthousiaste animatie ploeg. Vooral voor jonge kinderen een groot feest. Fijn zwembad, schoon sanitair. Deze camping is gewoon af! Kan hem iedereen aanbevelen, bedenk alleen wel dat je wat afgelegen bent van het meest toeristische gedeelte van de Ardeche. Aanrader is wel het strandje in Chouzon, 30 min. rijden waar je kunt zwemmen, waterfietsen, kanoën en van de rotsen af springen.

"Fantastische vakantie gehad"
grietje mulder
23-8-2012 Leuke accommodatie vooral voor kinderen tot 12 jaar in het hoogseizoen was er elke dag leuke animatie voor de kinderen. Een prachtige omgeving tussen de bergen, het personeel is erg vriendelijk je kan er voor een redelijke prijs eten afhalen maar je kan ook in het restaurant eten.

"Geweldige camping"
fam. Hindriks
24-8-2012 Zeer goed ontvangen door de nederlandse eigenaren. De caravan wordt keurig met een trekker op de plaats gezet(waterpas) terwijl je heerlijk van een drankje geniet op het terras. Zeer kindvriendelijke kleine camping. Goed restaurantje en erg veel kleinschalige animatie voor kinderen (jong en oud).
Prachtige omgeving en schitterend uitzicht. Ongeveer 15 minuten met de auto naar grote supermarkten, maar het is een prachtige rit. Erg vriendelijk personeel. Wij komen zeker terug!

met oudere kinderen, Juli 2012
"WAUW!!"
Fam. Van Kleef
20-8-2012 Wat een top vakantie hebben we gehad! Te beginnen met een welkomstdrankje na een vermoeiende reis. Heel lief en vriendelijk personeel. Supervriendelijke eigenaar die ook goed geintergreerd zijn in de Franse community waardoor er boeiende interacties zijn met plaatsgenoten. Prachtig uitzicht. Super schoon sanitiar (behalve waneer moeders hun te kleine kinderen zelfstandig naar de wc sturen) hele leuke activiteiten voor alle doelgroepen. Lekker terrasje met prima eten. Er worden alle voorwaarden geschapen om je een fantastische vakantie te bezorgen. Wij waren er met ons zoontje van 2 jaar en onze dochter van bijna 15. Zij hebben zich beiden prima vermaakt. Dit is de plek en dit zijn de mensen waar we graag naar terugkeren!!

met jonge kinderen, Juli 2012
"Mooiste vakantie tot nu toe!!!"
ribbe136
9-8-2012 Wat een fantastische vakantie hebben wij achter de rug, en wat jammer dat we weer een jaar moeten wachten! Het vakantie gevoel was er direct toen we aankwamen en een drankje aangeboden kregen op het terras met het meer dan overweldigend uitzicht. De vouwwagen werd al mooi op zn plek gezet zodat we direct aan de slag konden. Ondertussen konden onze dochters al naar het zwembad. Tijdens ons hele verblijf onder de indruk van de vriendelijkheid van zowel eigenaren als personeel. Altijd tijd voor een praatje! Op het terras kun je prima vertoeven, en het eten was voortreffelijk en zeer divers. Doordat het tijdens ons verblijf ontzettend warm was hebben wij er voor gekozen om zo min mogelijk te ondernemen. We konden ons prima vermaken op de camping in en om het zwembad. Wel hebben we mee gedaan aan de geiten excursie die geleid werd door Martin, die onderweg over de streek en zijn bijzonderheden vertelde. Het sanitair was prima verzorgt.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Geweldige ervaring"
Hennie
5-8-2012 Een heel kindvriendelijke camping, met Nederlandse leiding. Camping ziet er zeer verzorgd uit, personeel heel vriendelijk.
Restaurant: veel variatie, 2 koks zijn druk om het lekkere eten te bereiden. Bar: wel prijzig. Elke dag om 15.30 uur Happy Hour.
's Avonds na 23.00 uur was het rustig op de camping.
Mobil home: nieuw en netjes.
De kinderen (13,11 en 7 jaar) hebben genoten! Veel gezwommen, en mee gedaan met de activiteiten. Kortom: een echte aanrader!
Ook mede door de eigenaar: komt een praatje maken, de caravan wordt op de plaats gezet en later weer opgehaald om te vertrekken.

met partner, Juli 2012
"Mooie vakantie!"
Denise
20-1-2013 In juli 2 weken verbleven in een tent van een organisatie.
Super ontvangen door de beheerders met een koud drankje.
Tent helemaal top! Mooie ruime plekken.
Verder een prachtige camping met genoeg entertainment voor kinderen.
Sanitair altijd schoon.

Aandachtspunt is wel het restaurantje bij de camping. Het binnengedeelte was erg vies met veel vliegen.

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?