30-8-2012
We hebben hier op de terugweg 3 dagen gestaan, 3 jaar geleden een week. Prima sanitairgebouw, modern en erg schoon. Wij werden wel vriendelijk ontvangen en we kregen een enorme plek toegewezen. Het restaurantje is prima, goede pizza's voor weinig geld. Ook ijsjes zijn niet duur in vergelijking met andere campings. Zwembad is prachtig maar wordt wel wat klein, aangezien het nieuwe deel voor de hele kleintjes is terwijl daar al een bad voor was. Er schijnt een nieuw bad bij te komen, hoorden wij via via. Er is gratis WIFI bij de bar maar dat zorgt ook weer voor een hoog I-Pad en telefoongehalte. Veel doortrekkende ouderen die kennelijk vaak terugkomen, en terecht.
De omgeving is wel leuk maar niet spectaculair qua natuurschoon zoals in de provence. De plekken zijn heel ruim en rondom staan haagjes. Alles ziet er keurig uit en er is leuke animatie, voor wie dat graag wil.
30-8-2012
Wij hadden een erg hoge verwachting van deze camping, maar die viel helaas erg tegen. Na een hele nacht te hebben gereden kwamen we rond 9 uur op de camping aan. We werden bij de balie beslist niet vriendelijk ontvangen. We konden de auto met caravan op de parkeerplaats zetten en konden om 12 uur ons plaatsnummer komen halen. Toen we om kwart voor 12 kwamen voor het nummer, na de hele ochtend een beetje te hebben rondgehangen met drie kinderen, werd er gezegd: nog 15 minuten wachten, rules are rules. Sorry hoor, wat een vriendelijkheid. De plekken waren erg ruim en mooi, de camping ziet er prachtig uit, maar het zwembad is echt voor peuters/kleuters. En natuurlijk erg positief om te overnachten aangezien deze camping dicht bij route du soleil ligt. Voor ons in elk geval niet een tweede keer!
24-8-2012
we hebben hier ruim 3 weken gezeten. Een camping waarop heel weinig aan te merken is. Om daar toch mee te beginnen; Het is een camping dicht bij de autoroute en dus zijn er veel mensen die de camping als doorreiscamping gebruiken. Daardoor kan het zijn dat je soms buren hebt die binnen een dag al weer verder trekken, jammer voor de kinderen. Verder alleen positief, prima eten in het restaurant, goede prijs, fijne bediening (zeer vriendelijk). Kindviendelijk zwembad, zowel voor jonge kinderen als voor de iets oudere, tot ongeveer een jaar of 10. Sanitairt nog nooit zo schoon gezien, je ziet er de gehel dag schoonmakers die de boel erg netjes schoonmaken. Omgeving prachtig, al moet je daarvoor wel ruim een half uur rijden, vercours prachtig natuurpark, fietstreintjes in de ardeche , nog vele andere mogelijkheden. Kortom een absolute aanrader om een keer naar toe te gaan.