Camping Le Grand Lierne**** in Chabeuil Frankrijk beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Camping Le Grand Lierne****

6,3
6,6

30 mei 2012

de rivier de Drome,prachtig.

Beoordelingen Camping Le Grand Lierne****

Boite Postale 8, 26120, Chabeuil
Camping Le Grand Lierne scoort een 7,5 uit 10, op basis van 132 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Le Grand Lierne****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Le Grand Lierne**** in Chabeuil, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 150 vakantiefoto's van Camping Le Grand Lierne**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhône - Alps. Vergelijk Camping Le Grand Lierne**** met andere accommodaties in Chabeuil.

122 beoordelingen over Le Grand Lierne****

6,3
6,7
met een groep, 2011
"Aan te raden !!!"
charity
28-10-2011 Camping le grand lierne is een gezellige familie camping waar voor iedereen wel iets te doen is , wil je actief zijn of lekker relaxen bij het zwembad of mobile-home.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Super leuke camping met jonge kinderen"
Denny Groenendijk
18-9-2011 Wij zijn twee weken op deze camping geweest. We hebben het super naar ons zin gehad. Mooie stacaravan, niet echt groot, maar er zat alles in wat we nodig hadden en met het mooie weer leef je toch meer buiten. (Type stacaravan: Havana+ De overdekte veranda is echt perfect waar je zelfs tot laat in de avond door buiten kon blijven zitten. Neem wel een vliegenmepper mee!
Voor de kleintjes was er een leuke speeltuin en springkussen en leuke zwembaden die goed werden onderhouden. Personeel camping erg vriendelijk.
Elke ochtend kon je verse broodjes halen in het winkeltje waar je ze de nodige dingen hadden. Omgeving: op 7 minuten afstand zitten in Chabeuil de Lidl en Casino supermarche. Valance 15 min leuke stad en mooi groot park. Crest 20 min mooi kasteel en iets daar buiten richting Die vind je de mooie rivieren van La Drome. (echt een aanrader) Wij boekte via touroperator en werden goed geholpen. Er onstond nog een gezamenlijke BBQ met Nederlanders onder elkaar. Echt een top vakantie!!!!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Erg kindvriendelijke camping"
Monique
30-8-2011 Wij hadden een stacaravan gehuurd via camping, de Sunshine. Tot onze verbazing zat er een vaatwasser in. Caravan was erg netjes en zelfs de bedden waren goed te doen. Voor de kinderen werd er erg veel georganiseerd. Het eten op de camping was redelijk. De zwembaden erg leuk voor de kinderen. Voor de volwassenen meer bedoelt om even af te koelen. (wij hadden 2 weken 30+).
We hadden wel wat vliegen en de wespen, maar niet erg hinderlijk.
Voor de rest moet je inderdaad in de auto stappen om iets te doen, maar heb genoeg mensen gesproken die geeneens van de camping af geweest zijn.
De omgeving is erg mooi.

"Leuke vakantie"
Maartje
20-8-2011 We zaten in een nieuwe caravan met vaatwasser, geboekt biij vancanselect. De animatie was super voor een 5 jarig kind. Zwembad s middags erg druk. We hebben een heerlijke vakantie gehad, ook de blaffende honden van achterburen gehoord.

"Heerlijke vakantie gehad"
SuzanneP
12-9-2011 Camping Le Grand Lierne is een leuke camping voor een jong gezin. De camping bestaat voornamelijk uit stacaravans die over het algemeen vrij nieuw zijn. De staat ervan is erg goed. Op de camping zijn veel bomen waardoor je lekker in de schaduw kunt zitten. De plekken zijn niet erg groot. Wel kun je je auto bij je eigen plekje neerzetten. De paden op de camping zijn onverhard met grote keien, voor de echte kleintjes dus niet zo prettig. Voor kinderen vanaf een jaar of 4 is veel te doen op de camping. De speeltuin is ook vnl voor kinderen van deze leeftijd of groter. Het is nl een soort speelkasteel waar kinderen echt in moeten klimmen. Een behendige ouder zal het wel lukken, maar je hebt er gauw genoeg van.
De zwembaden zijn prima. Het zijn er 7, waarvan 1 iets warmer met een afgesloten deel voor de kleintjes. De glijbaan is leuk.
Het winkeltje op de camping is eenvoudig, maar je hoeft nooit lang te wachten en er is altijd lekker vers brood.

"Leuke vakantie op z'n Frans!"
Zwollenaar
21-8-2011 Camping met nog maar 40 kampeerplekken voor de campeerders met eigen campeermiddelen. Plaatsen tussen de stacaravans van touroperators.
Wij waren met eigen caravan op een te krappe plaats voor een caravan met voortent en tentje voor de kinderen. Er zijn 2 sanitairgebouwen die echt aan vernieuwing toe zijn. Franceloc investeert duidelijk eerst aan de voorzijde van de camping.
Zwembad is prachtig en voldoet prima in het hoogseizoen.
Annimatie is ook prima en ja de minidisco is om 21.00 uur maar de kinderen gaan meestal in de vakantie toch later op bed. Het avondprogramma is meestal om 23.15 uur afgelopen. Daarna heerst er ook rust op de camping. Security loopt tijdens hoogseizoen 's nachts over de camping.
Vriendelijk en behulpzaam personeel! Wifi is vaak erg traag of niet bereikbaar, maar bij de receptie is er een laptop beschikbaar voor de gasten van de camping om even wat op te zoeken of mail te checken. Ideaal

"Prima camping!"
Fam. Faber
19-8-2011 We hebben ons prima vermaakt op deze camping. Er staan grotendeels chalets. Weinig kampeerplaatsen. Leuke animatie. Alleen minidisco die pas om 21.00 uur begint vonden we wel erg laat voor de kleintjes! We hadden wel veel hinder van de blaffende honden van een achtergelegen woning. Bezienswaardigheden: schoenenstad Romans valt erg tegen. Crest en Valence en Tournan zijn de moeite waard! Een echte aanrader is het plaatsje Pont en Royans! Dit kleine dorpje ligt tegen alpen aan!

"Ideaal voor gezinnen"
roland.monique
18-11-2011 Mooie camping. Zeer mooi gelegen tegen prachtige natuur. De Rhône is een zeer mooie rivier om in te spelen en zwemmen. Echter niets is op loopafstand. Eten is zoals bij de meeste campings: duur/vet/klef

"Een echte aanrader"
saartje
16-8-2011 Een hele leuke camping. Mooi zwembad, leuke animatie, prachtige omgeving.
Onze kinderen van 12 en 14 jaar hebben zich prima vermaakt. Tip: boek net als wij via franceloc, je hebt dan een mooie nieuwe caravan met veel ruimte. Kortom een echte aanrader.

"Een leuke gezinscamping in mooie omgeving."
Marleen
7-8-2011 Net terug van 2 weken Le Grand Lierne. Wij en onze kinderen (6 en 9) hebben het hier erg naar ons zin gehad.
Een mooie camping met veel te doen voor de kinderen. Een leuk zwembad waar onze kinderen zich prima in konden vermaken. Ook fijn dat er toch toezicht was in het zwembad; er werd ook z.n. ingegrepen bij ongepast gedrag.
Goede ontvangst bij de receptie, engels en een beetje nederlands sprekend personeel. Erg behulpzaam en vriendelijk, alle tijd voor evt. vragen.
Mooie omgeving. Veel dingen te doen binnen 5 kwartier rijden. Vercors erg mooi.
Niet in het restaurant gegeten wel patat en pizza gehaald. Tja het was patat en pizza meer niet.