1-4-2011
Dit jaar voor de,met een tussenpoze,tweede keer in La Plagne geweest.
Heerlijk skigebied en toch wel mijn favoriet van degene waar ik geweest ben.
Het appartement was super,heerlijk groot en iedereen had een eigen badkamer.
De slaapkamers zijn allemaal groot,maar degene op de bovenverdieping (12-pers. appartement) hadden een schuin dak en klein raampje.
Hierdoor had je niet veel aan de ruimte en door het kleine raam was het 's nachts best wel warm,dit werd versterkt door de behoorlijk hoge temperaturen overdag.
De keuken was een klein ding maar wel makkelijk ingericht en in het bezit van een doorgeefluik.
De prijs/kwaliteit verhouding van het hotel is prima en als we hier weer eens heengaan zeker het overwegen waard.
18-3-2011
Ligging is écht perfect! Vanuit de skilockers, sta je zo op de piste en ski je naar Plagne Bellecote, waar je direct verschillende liften kunt nemen. 11-persoonsappartement, met 4 ruime slaapkamers (3 personen slapen in woonkamer), 4 badkamers (allemaal met bubbelbad!!!) en een ruime woonkamer (met tv incl. Nederlandse zender). Genoeg leefruimte dus! Handdoeken en bedlinnen is gewoon inclusief, hoef je niet extra voor te betalen. Een geweldige skivakantie gehad!
11-1-2011
Dit jaar voor de 2de keer geweest nu een 6-9 persoons appartement met 7 personen. Genoeg ruimte vriendelijke receptie medewerksters. Op de 6de verdieping prachtig uitzicht.