Camping Le Gallo Romain**** in Barbieres (Drome) Frankrijk beoordelingen 8.9 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 4.230 bezoekers online
Home > Frankrijk > Rhône - Alps > Barbieres (Drome) > Camping Le Gallo Romain****

Beoordelingen Camping Le Gallo Romain****

30 januari 2012

Camping Le Gallo Romain**** Barbieres (Drome)

Camping Le Gallo Romain scoort een 8,9 uit 10, op basis van 129 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Le Gallo Romain****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Le Gallo Romain**** in Barbieres (Drome), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 140 vakantiefoto's van Camping Le Gallo Romain**** vinden. Je kunt 2 video's van Camping Le Gallo Romain**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhône - Alps. Vergelijk Camping Le Gallo Romain**** met andere accommodaties in Barbieres (Drome).

129 beoordelingen over Le Gallo Romain****

met oudere kinderen, 2011
Camping is geen aanrader!
Anna
6-2-2012 Deze camping wordt vooral bezocht door “vrienden” van de eigenaars. Deze vrienden hebben merkbaar een streepje voor op de andere gasten. Sommige jongens mogen bijvoorbeeld wel met een short in het zwembad terwijl andere jongens vanwege hun short eruit worden gestuurd en door de eigenaars allerminst vriendelijk worden aangesproken. Veel reviews/reacties worden mogelijk door “vrienden”geschreven. Als je echter goed leest, vind je ook realistische waarderingen. Deze camping heeft redelijk sanitair (het sanitair gebouw beneden is niet van deze tijd, en boven is het klein, lauw water en redelijk schoongehouden) en kleine plaatsen met veel zand en weinig gras. Samen met de minder goede ligging t.a.v. bezienswaardigheden en leuke dorpjes is deze camping echt geen acht of negen waard.

Prima camping en verzorgd
Bert en Anneke Schr...
2-9-2011 Mooie ruime plekken voorradig. Nog nooit zijn we zo professioneel ontvangen door de gastheren en gastvrouwen. Men staat altijd klaar met raad en daad en tips om de omgeving te verkennen. Het sanitair is prima en wordt regelmatig schoon gemaakt.
De WIFI is gratis. In het restaurant is het eten goed en de prijs is ook al weer prima voor een 3 gangen dagmenu. Kortom een aanrader.

met vrienden, 2011
Geweldige Camping
Milan, Jesse en Cor...
31-8-2011 Een aantal dagen op deze camping gestaan en het erg mooi gehad! Het vriendelijke ontvangst en gastvrije personeel heeft gezorgd voor een prachttijd. Lekker eten, rust, gezellige avonden en een fantastische omgeving! Aanrader!

met jonge kinderen, 2011
Camping in de Drôme is geen droom!
Fam. de Jonge
29-8-2011 Op laatste moment een 4 sterren camping geboekt, met de gedachten dat we een luxe nette camping zouden aantreffen. Onze droom was achteraf niet uitgekomen.
Het sanitair was niet zoals wij op andere campings gewend zijn. Meerdere malen remsporen aangetroffen in de toiletten. Spinnewebben in het sanitairgebouw, op plaatsen die normaal gesproken gepoetst zouden moeten worden. Bij de watervoorziening op de camping zelf zet ik vraagtekens. Vlgs camping leiding zou het hoog kwaliteit bronwater zijn. Bij het tappen was het water vaak troebel tot lichtbruin water. Op de camping rijdt een medewerker rond op een quad, naar onze mening veel te hard. Zwembad is klein voor de groote van de camping. Zeker op zonnige dagen was het aantal ligbedden erg krap. Restaurant biedt een redelijk assortiment voor redelijke prijs. Volgend jaar toch meer eerst Zoover raadplegen alvorens te reserveren.

Heerlijke camping om te "ontstressen".
f2hwjruitenbeek053
11-9-2011 "Het is jouw vakantie", hebben we de 4 eigenaren regelmatig horen zeggen. En zij doen er dan ook alles aan om hun gasten een prettige vakantie te bezorgen. Dat begint met een persoonlijke rondleiding bij binnenkomst, maar ook bij vragen op een later tijdstip wordt daar alle tijd voor genomen. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd (jeu de boule, fiets-en wandeltochten, BBQ etc).
De plaatsen zijn ruim en hebben over het algemeen zowel zon als schaduw.
Het restaurant heeft een mooi uitzicht op de bergen van de Vercors, en je kunt daar heerlijk en voordelig eten.
Leuk is ook dat het gras niet gemaaid wordt door een motormaaier, maar door de vrij rondlopende ezels Pom-Pom en Caline.
Een camping met mooie plaatsen, in een prachtige omgeving, met lekker eten en met een gemoedelijke sfeer, kortom een plek om terug te komen!

Goede camping die nog beter zou kunnen zijn
A
25-8-2011 Dit was onze 2e vakantie op le Gallo Romain. Prachtige omgeving, mooi gelegen, grote mooie kampeerplek. Eigenaren genieten van het goede leven, maar zouden wellicht zelf eens een week "gast" moeten zijn. Dan zien ze misschien dat het sanitair een goede schoonmaakbeurt kan gebruiken, en niet alleen de WC potten met een doekje en spuitbus reinigen, maar vooral de wanden, deuren en vloeren. Warmwater voorziening is matig, en diverse ligbedden bij het zwembad zijn aan vervanging toe. Restaurant is matig, prijzen zijn gunstig maar verwacht dan ook niet te veel kwaliteit.
Kinderen hebben zich prima vermaakt en waren zeker te spreken over de animatie.

Super camping
Nanny
21-8-2011 Wij zijn in augustus 2.5 week op deze camping geweest en waren erg enthousiast. De camping heeft prettige betrokken eigenaren die je altijd om advies kan vragen voor tips over de omgeving of wat dan ook. Ook organiseren ze leuke activiteiten, zelfs voor ons (wij houden normaal eigenlijk niet van teveel campingactiviteiten, maar dingen als barbecue's, wandelingen en muziekquizzen waren erg leuk om aan mee te doen). De hondjes en ezels zijn heel leuk!

De omgeving is fantastisch: de Vercors is een prachtig natuurgebied. Wij hebben dan ook volop wandelingen gemaakt, maar zijn ook gaan kanoën en canyonen. De omgeving is vooral aan te raden voor natuurliefhebbers, de stadjes en dorpjes zijn iets minder interessant.

De enige kleine verbeterpunten die wij zien zijn voor het, overigens nette, sanitair: het water mag wat warmer en bij de douches soms krachtiger. Het restaurant is uitstekend; vele avonden lekker gegeten daar! Daarnaast waren de kampeerplekken echt prachtig: ruim en mooi.

Een warm bad
Wander en Jorien Ni...
15-9-2011 Wij hebben genoten van onze vakantie op deze camping.
De persoonlijke rondleiding bij binnenkomst was een warm bad!Bedankt Piet.
De camping is mooi gelegen voor een ieder die van rust houdt,ook hebben we
heerlijk gegeten in het restaurant ,waar de laatste weken 3-gangen menu's werden geserveerd voor prijzen waarvan je in Nederland alleen maar kan dromen....
Mooie tochten in de Vercors zijn overal mogelijk.
Verder alleen maar gezellige gasten ontmoet.
Dus al met al een TOPPER,bedankt Piet,Wilfrie,John en Nicole
We wensen jullie nu ook een prettige vakantie toe.

met oudere kinderen, 2011
Hollandse camping in Franse alpen
Fam. v. Geestern
16-8-2011 Camping met Nederlandse eigenaren, maar ook de campinggasten zijn voor 90% uit Nederland. Je waant je niet echt op vakantie. Daarbij ligt de camping tegen een ware col waar je dus niet zomaar even de fiets pakt om gezelling met vrouw en kinderen te gaan fietsen. Voor wandelaars is dit een leuke camping, maar wij zijn geen wandelaars. Het zwembad is beperkt en de watertemperatuur is niet wat je ervan verwacht. Zal wel komen omdat de zon 's-avonds snel weg zakt achter de bergen. Het sanitair wordt zoals wij dat hebben gezien maar 1 keer per dag door een franse werkster schoongemaakt met een doek. Het sanitair vonden wij niet schoon. Spinnewebben onderaan de tussenschotten zaten er aan het eind van onze vakantie er ook nog. Verder vinden we de ligging van de camping niet optimaal, midden in de natuur en niet dicht bij een dorpje waar je lekker op een terrasje kan gaan zitten.

Volgend jaar is alweer geboekt.
fam. van Amerongen
5-9-2011 Fijne camping in een schitterende omgeving met oprecht vriendelijke eigenaren.
Vijf jaar geleden waren wij hier al geweest, toen beviel het erg goed. We waren bang dat onze verwachtingen te hoog gespannen waren, maar niets was minder waar. Kinderen hebben genoten, ook de laatste week toen er geen animatie meer was, mede door de spontane rit met de ezelkar onder hoede van "meester" John.
Het was een top vacantie

alleenreizend (1)