Aqualand Sainte Maxime Ste. Maxime Frankrijk. Informatie & Beoordelingen Aqualand Sainte Maxime ~ Zoover

Beoordelingen Aqualand Sainte Maxime

30 mei 2012

Aqualand Sainte Maxime
6,5

Beoordelingen Aqualand Sainte Maxime

Les Bosquettes, 83120, Ste. Maxime
Wil je weten wat anderen vonden van Aqualand Sainte Maxime in Ste. Maxime? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Aqualand Sainte Maxime.
Wil je weten wat anderen vonden van Aqualand Sainte Maxime in Ste. Maxime? Op deze pagina lees je beoordelingen van Aqualand Sainte Maxime. Je kunt 1 vakantiefoto van Aqualand Sainte Maxime bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Provence - Alpes - Cote d'Azur. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Aqualand Sainte Maxime in Ste. Maxime.

3 beoordelingen over Aqualand Sainte Maxime

6,5
4,5
"Ik voel me opgelicht!"
Paula en Marcel
13-8-2011 Bezopen...! wat ze voor een kaartje durven vragen! We moesten voor 2 volw. €50 betalen en 2 kinderen €38, en dan mogen mijn kinderen nog bijna nergens in, ben je eenmaal binnen moet je apart de bedjes betalen € 3,50 per stuk ! En dan de douches, de kleedruimtes, de toilettes... het was vies, allemaal oude troep!
Het was 1 grote teleurstelling! De kinderen willen natuurlijk een ijsje ed. dus waren we in totaal al gauw € 120 armer incl. entree.
We vinden het een schande!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Zeker een bezoek waard."
Patrick
29-4-2012 Niet goedkoop maar wel een top dag voor kinderen (en papa's).

met partner, 1993
"Geweldig waterpark"
F.
27-4-2012 Dit is echt een waterpark waar jong en oud zich een hele dag kunnen vermaken.