Beoordelingen Camping Douce Quietude****

21 mei 2013

Douce Quietude****
Beoordelingen Camping Douce Quietude****
3435, Boulevard J. Boudino, F-83700, St. Raphaël
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Douce Quietude**** in St. Raphaël, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Douce Quietude**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Douce Quietude scoort een 7,6 uit 10, op basis van 119 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Douce Quietude**** in St. Raphaël, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Douce Quietude****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Douce Quietude**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 41 vakantiefoto's van Camping Douce Quietude**** vinden. Je kunt 1 video van Camping Douce Quietude**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Provence - Alpes - Cote d'Azur. Vergelijk Camping Douce Quietude**** met andere accommodaties in St. Raphaël.

105 beoordelingen over Douce Quietude****

met oudere kinderen, Apr. 2013
"Geweldige camping!"
Gaby Schaap
2-5-2013 In de meivakantie via touroperator een stacaravan geboekt op deze camping. Zowel de medewerkers van de camping als van de touroperator zijn supervriendelijk en doen hun best een woordje Nederlands te spreken. Animatie is beperkt aanwezig (maar meer dan verwacht), campingwinkeltje is prima (voor een campingwinkeltje). Grote supermarkten om de hoek. Strand dichtbij en tot 30 juni hoef je niet te betalen voor parkeren bij strand. Camping is relatief vlak en zwembad is heerlijk: met een overdekt (en verwamd) kinderbadje en een van de twee grote baden is ook verwarmd. Kortom: wij gaan graag nog een keer terug!
Het menu van het restaurant en de afhaal is beperkt, maar over kwaliteit kunnen wij niets zeggen

met partner, Sept. 2012
"Fijne uitvalsbasis om de cote d'azur te ontdekken"
Fesa
15-9-2012 Wij hadden in het laagseizoen een stacaravan gehuurd voor een paar dagen. Caravan was in goede staat, alles op en aan. Bij het complex werden we erg vriendelijk ontvangen. De camping zelf is groen. Groot zwembad, met bubbelbaden, glijbaan en overdekt kinderzwemgedeelte. Ook ruimte om daar in de schaduw te liggen. Hebben geen gebruik gemaakt van het restaurant, behallve 1 x een pizza afgehaald. Was prima. St. Raphael zelf vonden wij wat tegenvallen, vooral de boulevard, wat een ongezellig met neonverlicht gebied. Aanrader voor een restaurant is Le Sud, ligt bij de golfbanen. Wij waren nog nooit naar de cote d'azur geweest, maar wat een heerlijk gebied waar veel te doen is. St. tropez, Nice, Monaco. Is allemaal aan te rijden. Prachtige kuststroken, mooi Esterelgebergte, een uur rijden ligt lac st cassien, prachtig meer waar je kunt waterfietsen, etc. Strand Agay ligt op een paar minuten rijden en is een mooi zandstrand met uitzicht op de zeilbootjes die voor anker liggen.

met partner, Aug. 2012
"Leuke camping"
M&D
23-9-2012 Prima camping, vriendelijk, zelfs Nederlands sprekend personeel. Caravan Bali was zo goed als nieuw, mooi ingerichtmaar de schoonmaak liet wel te wensen over. Mooi, leuk zwembad met grote glijbaan, speelgelegenheid en jeu de boulebaan. Het restaurant was niet super, handig voor een keer een pizza.
Aanrader: het strandje bij Agay, restaurant Maobi Plage (wel reserveren), het Esterelgebergte, kunstenaarsdorpje St. Paul, oud Nice, eilandje St. Marguérite (vertrek vanuit Cannes, ong 12 €, vanuit St. Raphael 45 €)

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Geen 4 sterren waard"
E_vancoeverden
23-8-2012 dure gematigde camping maar verbeteringen zijn noodzakelijk. zwembad met gebreken die te laat verbeterd worden. overal staan pionnen op losse defecte tegels. kinderen hebben de voeten opengehaald. trappen zwembad zitten los. trap glijbaan aan opknapbeurt toe. desinfectie zwembaden niet in orde, maar er wordt wel vaak getest. ene bad erg troebel, andere bad wel helder. staanplaatsen zijn redelijk in de mooie omgeving. wc zijn niet even schoon op elk moment en doorspoelknop defect en dit blijft dagen lang zo zitten waardoor wc niet te gebruiken is. badmeesters zijn streng maar dat vindt ik geen probleem. Animatie erg eentonig en saai en niet voor kinderen van buiten frankrijk. Restaurant ligt mooi naast zwembad maar is duur. Camping heeft erg veel vaste huisjes en enkele kampeerplekken. ik vindt de camping zeker geen 4 sterren waard in deze staat. Ga niet weer naar deze camping toe.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Mooie camping maar wel met veel verbeterpunten"
r-vandijk
14-8-2012 De ligging van de camping, de zwembaden en Jaquzzis is prachtig, het sanitairis een stuk minder,ondanks dat deze 3 keer per dag wordt schoongemaakt,er zijn er te weinig toiletten,en douches,en geen aparte dames en heren douches en toiletten,zodat je al in de rij moet gaan staan om aan de beurt te komen,op de camping zelf word er veel te hard gereden meestal door de Fransen ,maar vooral door het personeel zelf,wat levensgevaarlijk is voor de (kleine) kinderen,de gehele camping wordt met videocamera's bewaakt en WIFI is uitstekend.
Winkeltje's zoals supermarkt,pizzeria, Bakker en Slager zijn aanwezig maar behoorlijk prijzig.
Receptie is klantvriendelijk,behulpzaam en zelfs Nederlands sprekend,jammer genoeg is deze camping vooral op de fransen gericht, animatie e.d. is alleen in het frans
Kampeerplaatsen liggen veelal op rotsgrond waar geen haring de grond in is te krijgen

met jonge kinderen, Juli 2012
"Helemaal geweldig"
wim van leeuwen
31-7-2012 Wij (echtpaar met 2 kinderen , 6 en 7 jaar) zijn een week op deze kamping in het hoogseizoen geweest. We hadden de stacaravan (gloednieuw) via de camping gehuurd en was heel erg mooi en rook ook nog nieuw. De stacaravan had geen airco maar omdat we een zeer schaduwrijke plek hadden was dat wel lekker.
De camping ziet er goed onderhouden en mooi uit. Bij het zwembad waren verschillende verboden maar daar werd niet altijd zo scherp op gelet, was ook afhankelijk van de badjuf - meester. De speeltuin en voetbalveld waren in goede conditie en ze speelden daar tot 's avonds laat. Een geweldige service is om met de boot naar het strand te worden gebracht, hoef je niet zelf te rijden en je auto maar zien kwijt te raken. De camping is zo ingericht dat je eigenlijk niet weg hoeft maar voor de betere boodschap is een supermarkt wel makkelijker. Al met al was het een zeer aangenaam verblijf.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Wij hadden van deze camping meer verwacht"
Paul Schogt
3-8-2012 Een erg dure camping voor datgene wat je ervoor terugkrijgt. Camping is erg gericht op de Fransen. Animatie moet je op zondag bespreken voor de rest van de week. Doe je dit niet dan kan er niet deelgenomen worden. Animatie spreekt uitsluitend Frans en op een camping met veel Nederlanders verwacht je voor kinderen wat anders. De plek (nr 107) voor de caravan is veel te klein (nog geen 65 m2). Het zwembad is mooi en bedden zijn er eigenlijk altijd (met hulp van de badmeesters). Sanitair wordt erg goed schoongehouden. Camping ligt op nog geen 15 minuten met de auto van het strand. Wij hebben geen files gehad op weg naar het strand en hadden hier wel rekening mee gehouden. Een meevaller dus. In de omgeving is er voldoende te zien / te doen

met partner, Juni 2012
"Heerlijke camping"
Zwanenberg
13-6-2012 Mooie camping een paar km van de kust met mooie mobilehomes. Geboekt via touroperator type Bali als last minut. Super mooie mobilehome O hara.
Kamperen kan op een veld of tussen de mobilehomes in. Zeker in Juni aan te bevelen. Stranden zijn bijna leeg en ook de kustweg is zalig rustig toeren. Temperatuur gemiddeld 26 graden. Fietsen is niet geheel vlak maar er komen steeds meer mooie fietspaden bij. MTB ers kunnen hun hartje ophalen hier. Esterel gebergte is mooi en in juni is nog alles fris groen en in bloei. Voldoende steden om te bezoeken, kortom voor ieder wat wils. En niet te vergeten zeer stabiel weer.

met jonge kinderen, Juni 2012
"Geweldige vakantie gehad!"
femke_4
23-6-2012 Wij waren in het voorseizoen via de anwb campingcheques met twee kleine kinderen. De toercaravanplaatsen liggen vnl rondom het zwembad. De tourplaatsen waren allemaal bezet, maar de stacaravans bij lange na niet. Hierdoor wel gezelligheid, terwijl het niet druk is bij het zwembad. Kinderzwembad is super leuk. Dak kan open/dicht naar gelang weersomstandigheden. Wel jammer dat juist het kinderbad niet verwarmd is. Het recreatiebad met glijbaan is dat wel en dat is zalig in het voorseizoen.
Sanitair is voldoende aanwezig. Echter ligt het wel wat verder weg van sommige tourplaatsen. Speelplaats voor kinderen ligt heerlijk onder de bomen, echter moet je wel het park af om er te komen, dus kinderen gaan nog niet zo snel zelfstandig daarheen.
Campingplaatsen zijn goed afgebakend, de afmeting kan nogal varieren. Van zeer groot tot zeer krap. Geef goed aan bij boeking als je een grote caravan hebt. Rondje lopen vooraf is ook een aanrader.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Heerlijke camping met veel groen!"
stapsje
19-9-2011 We zijn net terug van deze camping en hebben er met onze dochter (1,5) ontzettend genoten. Kinderbad was super! En ook een hele mooie speeltuin.
We hadden een caravan via TO. Die was nieuw en vrij ruim. Opvallend was de ruime ouderslaapkamer. Meestal kun je er net je kont keren, maar deze was echt ruim! Het laatste geldt trouwens ook voor de badkamer.
We hadden een fijn buiten met een heg waardoor we veel privacy hadden. Door het vele groen is er veel schaduw.

Enig minpuntje was dat de mannen een strakke zwembroek moesten dragen. En steeds een tas meenemen om je schoenen in te doen(en zo'n tas vergaten we natuurlijk steeds).

Wij gaan hier zeker nog eens naar terug!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit