30-8-2011
Leuke camping met vriendelijke eigenaren. Mooie plaatsen op het veld. Ed en Astrid zijn behulpzaam en organiseren leuke uitstapjes in de omgeving. Ed maakt lekkere Pizza.
26-8-2011
Wij zijn dit jaar voor het eerst op Lou Passavous geweest. Bij uitkomst een warm onthaal door de eigenares Astrid en de volgende dag werden we door Ed uitvoerig bijgepraat over alle aktiviteiten in de omgeving.
De kinderen hebben zich ook prima vermaakt met dammetjes bouwen, naar het klimpark, het Lac de Serre Poncon, de stoeltjeslift en de fietstocht door de Kloof van Barles.
Ook de begeleide wandeling onder leiding van Astrid was erg leuk.
Er waren hoofdzakelijk Nederlandse gasten, maar zeker voor de kinderen is dit erg gemakkelijk.
Het sanitair wordt elke dag prima schoongemaakt, zelfs om 23.00 uur wordt er nog een laatste schoonmaakronde gedaan. De camping is zeer overzichtelijk (ook kindvriendelijk) en wordt goed onderhouden.
We zullen deze camping zeer zeker aanbevelen en sluiten niet uit dat we hier voor een tweede keer terugkomen.
Met het prachtige weer van de afgelopen periode is het uitzicht op de bergen "een plaatje".
22-8-2011
De camping ligt in een adembenemend decor. De camping biedt nog het echte kampeergevoel. Een mooi veld waar de tenten om heen gegroepeerd staan. Er wordt volop gespeeld, op de aanwezige fietstjes, badminton, jeu de boules, etc. Enthousiaste eigenaren, die hun camping en omgeving met verve verkopen, en altijd voor je klaar staan. En bovenal een prachtige omgeving. Binnen een half uur zijn voldoende uitstapjes te maken voor zeker een week, en als je van wandelen/fietsen houdt zijn de mogelijkheden nog veel groter. Klimbos (ook leuk voor de kinderen vanaf ongeveer 4 jr), Lac de Serre Poncon (met verhuur van electrische boten/waterfietsen e.d.), fietsverhuur voor Gorges de Barles (super!!), skiliften met adembenemende uitzichten. En leuke wandelingen direct vanaf de camping.
14-8-2011
Mooie camping, ruime plekken in een prachtige omgeving. Vriendelijke en correcte eigenaren. Veel mogelijkheden tot uitstapjes. Lekker restaurantje en heerlijke afhaal pizza's