Camping Les Prairies*** in Seyne les Alpes Frankrijk beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Camping Les Prairies***

29 mei 2012

Straatje met de grote plaatsen.

Beoordelingen Camping Les Prairies***

Haute Gréyère, 04140, Seyne les Alpes
Camping Les Prairies scoort een 8,8 uit 10, op basis van 26 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Les Prairies***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Les Prairies*** in Seyne les Alpes, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 23 vakantiefoto's van Camping Les Prairies*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Provence - Alpes - Cote d'Azur. Vergelijk Camping Les Prairies*** met andere accommodaties in Seyne les Alpes.

22 beoordelingen over Les Prairies***

"Geweldige camping"
Lenie Reuvers
14-9-2011 De laatste 2 weken van het seizoen, we wilden maar 1 week blijven maar hebben er 2 van gemaakt, langer kon niet want de camping ging dicht, helaas. Wie rust en prachtige natuur zoekt moet hier naar toe. Grote tot zeer grote plaatsen, in het naseizoen voor het uitkiezen. Verwarmd zwembad, tot op de laatste dag konden er baantjes getrokken worden. Sanitair was heel schoon en ruim beschikbaar, zelfs voor het hoogseizoen leek ons. Elke dag kon er brood besteld worden, het dorp met 2 supermarkten is vlakbij. Vriendelijke en behulpzame eigenaren. Tip: neem geen goedkope wandelkaart van de VVV, die is echt slecht. We zijn meerdere keren verdwaald.

"Alles wat je nodig hebt bij een camping."
E. van de Meent
22-9-2011 Een heerlijk plek!
mooie grote plekken, zelfs de 'kleinere' plekken zijn groot genoeg voor een gezin met 2 kinderen. Er is een heerlijk zwembad (alleen een paar ligstoelen ontbreken) en naast de camping een avontuurlijk riviertje. Onze dochter heeft van beide speel/ zwemplekken zeer genoten.
genoeg bomen voor de nodige schaduw.
Schoon en goed onderhouden sanitair, warm water gedurende de hele dag.
Zeer aardige beheerders.
tevens is er de mogelijkheid om een (simpele) maaltijd te nuttigen op het terras.

De omgeving is erg mooi, vanaf de camping heb je uitzicht op de grote bergen van dat gebied. Vlakbij de camping is er een zweefvliegveldje waar ik met mijn dochter ben gaan kijken, erg leuk om te zien. Ook vanaf de camping zie je ze opsteigen en landen, mooi gezicht en geen geluid!

In de buurt is het uitermate goed fietsen, zowel MTB als race.
het meer Lac de serre poncon ligt op 15 autominuten verwijderd, erg lekker om te zwemmen.

Een top camping in een top omgeving!

"Fijne camping"
petra smeets
26-8-2011 heerlijk rustige camping met zeer ruime plaatsen. Veel kinderen, vooral tussen de 8 en 10 jaar. Sanitair zou wel iets beter kunnen. Restaurant is oke, kleine kaart met wel oke. Erg mooie wandeling te maken in de omgeving. Helaas geen WIFI op camping. Zwembad is eenvoudig.

"Een hele mooie camping"
Karin
8-8-2011 Net terug van een zeer fijne vakantie in Seyne les Alpes. We hadden een grote plek geboekt, wat zeer de moeite waard is; ruim 150 vierkante meter waar we onze grote vouwwagen, 3 persoonstent van zoonlief en onze auto moeiteloos kwijt konden, wat een ruimte! De camping is ruim, de ligging is prachtig en het sanitair was echt heel netjes. in de omgeving is genoeg te doen. Na twee weken wou ik nog niet naar huis (en dat is uniek). Voor kinderen tot een jaar of 12 echt een prachtige plek.

met partner, 2011
"In 1 woord genieten"
Marijke Logeman
25-6-2011 Meerdere malen geweest en een heel goed vertrekpunt voor vele activiteiten. Rustig, gemoedelijk en gezellig. Ruime plaatsen en zeer schoon. Duidelijke wandelroutes van makkelijk tot zwaar, voor ieder wat wils. Een echt aanrader

met jonge kinderen, 2010
"Prachtige rustige caming"
Palazzo
16-8-2010 Hele schone, rustige camping in mooie omgeving. Grote speeltuin voor de kleintjes en een lekker zwembad (niet groot) om even een duikje te nemen. Het sanitair was kraak helder. Er was een gemoedelijke, rustige sfeer op de camping. Veel jonge mensen met kleintjes of oudere stellen die een wandelvakantie houden. Wij hebben genoten! Overigens laat je niet verrassen door de koude nachten in juli / aug. Wij sliepen in katoenen tent en een dekbed + slaapzak was geen overbodige luxe :)

met een groep, Juli 2010
"Super als je van rust en een schone camping houdt!"
Fam. Koop
28-8-2010 We zijn inmiddels 4 keer op deze fantastische camping geweest. Ook de meegenomen familie is enthousiast over de camping en omgeving. De eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam en houden alles netjes en schoon. Er zijn prachtige ruime, in het groen gelegen plekken. Op deze kleinschalige camping is een keurig zwembad (verwarmd), maar zonder glijbanen e.d.. Het riviertje biedt ook veel vermaak en is daar goed toeven met een meegenomen stoel en roseetje. De prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.
Elk jaar genieten we weer van de omgeving (kloof van Barles, Lac de Serre Poncon, kabelbanen, prachtig uitgezette wandelingen, mountainbiken) Er zijn in het dorp twee prima supermarkten.
Wij komen beslist terug!

met partner, Juli 2010
"Super nette camping!!!"
L. van der Putten
21-8-2010 Wij hebben ruim 2,5 week op deze camping gestaan.
Het is een super nette camping met hele ruime plaatsen,zelfs de kleinere plaatsen zijn groot genoeg.(onze tent met een lengte van 10.5mtr kon gewoon staan..)
Er stroomt een leuke beek langs de camping waar veel kinderen en papa's in spelen.
Het zwembad op de camping wordt elke ochtend netjes schoongemaakt en gecontroleerd. Er is een speeltuintje en er zijn pingpong tafels op de camping,en alles ziet er netjes en veilig uit. Er staan ook wat openbare BBQ op de camping,erg gezellig en makkelijk ze werden ook veel gebruikt.
Het meer Serre Poncon ligt op zo'n 20 min.rijden van de camping, erg leuk met veel verlaten kiezelstrandjes waar je heerlijk kunt genieten van het prachtige uitzicht op de hoge bergen en natuurlijk het kraak heldere water.
Er zijn ook veel leuke plaatsen in de buurt om te bezoeken zoals:Barcelonnette,Digne en Embrun.
Ook de rivier Du Verdon is echt een aanrader,is wel zo'n 1,5 a 2 uur rijden.
De vakantie was super!!!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Uitstekende camping op een schitterende plek"
Simone en Rutger Ke...
16-8-2010 Camping Les Prairies is een uitstekende camping op een schitterende plek. Royale plaatsen, ontzettend vriendelijke eigenaren, zéér intensief schoongemaakt en goed onderhouden sanitair, een prima zwembad, voldoende vermaak voor de kids (pingpong toernooi, wedstrijdjes tafelvoetbal, kleurmiddagen, een schattige wekelijkse kinderdisco), een bibliotheek met (recente) Nederlandse boeken en heel veel rust.
En dan dat riviertje/beekje dat langs de camping stroomt! Onze kinderen hebben er samen met andere kinderen (en vaders...) heel wat uren dammetjes gebouwd. Sowieso is Les Prairies een zeer kinderrijke camping. De kids kunnen dan ook heel veilig op het terrein zelfstandig hun weg vinden.

Seyne les Alpes ligt op een steenworp afstand. En dat geldt eigenlijk voor heel veel bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving. Kanoën, parapenten, bergwandelingen maken, met een kabelbaan de bergen in...

Wij komen er zeker nog eens terug!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Prachtige camping met enorm grote plaatsen"
Margreet Asma
15-8-2010 Een leuke prachtige camping met gelukkig ook veel tenten !! Vooral de grote plaatsen zijn aantrekkelijk. Het sanitair was wel goed schoon, maar de capaciteit van het warm water volstrekt onvoldoende. Door de koude nachten heb je echt behoefte aan een hete douche en die is er dus niet. Ook voor de afwas alleen pislauw water. Dus investeren in de warmwatervoroziening is m.i. echt nodig. Omgeving is prachtig, je moet wel van wandelen houden. Het zwembad is prima en voldoende voor jongere kinderen. Camping is heerlijk rustig, 1x in de week een disco maar als je voldoende veraf staat heb je daar geen last van.