Vakantiepark Résidence Les Belles Heures** in Roaix Frankrijk beoordelingen 9.3 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Résidence Les Belles Heures**

29 mei 2012

Vakantiepark Résidence Les Belles Heures** Roaix

Beoordelingen Vakantiepark Résidence Les Belles Heures**

Les grands pré Impasse di Piboulo 66, 84110, Roaix
Vakantiepark Résidence Les Belles Heures scoort een 9,3 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Résidence Les Belles Heures**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Résidence Les Belles Heures** in Roaix, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Vakantiepark Résidence Les Belles Heures** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Provence - Alpes - Cote d'Azur. Vergelijk Vakantiepark Résidence Les Belles Heures** met andere accommodaties in Roaix.

3 beoordelingen over Résidence Les Belles Heures**

met partner, 2011
"Zeer goed vakantieadres"
Lies
Onderkomens
11-12-2011 Sinds wij ongeveer 14 jaar geleden Les Belles Heures ontdekt hebben is dat 2x per jaar ons vaste vakantieadres. Een prachtig verbouwde wijnboerderij, destijds met veel enthousiasme verbouwd en opgezet door een Nederlands echtpaar.
In de boerderij bevinden zich 5 gites, welke vorig jaar gerenoveerd zijn. Allen verschillend van indeling maar voorzien van alle benodigdheden en door de eigenaren zeer smaakvol ingericht. Enkele gites zijn zelfs voorzien van 2 douches. Een goed onderhouden tuin met zwembad. Gratis WIFI. De Nederlands/Belgische eigenaren proberen het een ieder naar de zin te maken, organiseren gezellige gezamelijke diners bij de plaatselijke restaurants en voor de nieuwe gasten is er wekelijks een happy hour. Bij de boerderij heb je veel contact met de andere gasten, kies je liever voor meer privacy dan zijn de bungalows achter de boerderij of bij de rivier meer dan de moeite waard. Ook deze zijn luxe en smaakvol ingericht. Hierbij een zwembad met kinderbad

"Heerlijke plek om vakantie door te brengen"
r.wolt
Onderkomens
4-7-2011 Residence Les Belles Heures is een verbouwde wijnboerderij waar het heerlijk toeven is. De gites in de boerderij zijn prachtig en voorzien van veel gemakken (waaronder Nederlandse tv. Het zwembad is ook fijn om afkoeling te zoeken want zelfs in juni kan het erg warm worden. Wel waait er meestal een lekker windje dat verkoeling brengt.
Het enige wat wij persoonlijk minder vonden is dat de mistral ook redelijk huis kan houden.
De eigenaren en beheerders zijn hele vriendelijke mensen voor wie geen moeite te veel is. Verder is ook de prijs kwaliteit zeer aangenaam. Een locatie die wij van harte aanbevelen.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Klein paradijsje in de Provence"
Bea
Onderkomens
22-7-2011 Vorig jaar hier geweest, dit jaar opnieuw omdat het ons zo goed is bevallen. Een tweede keer is in onze ervaring altijd minder, maar bij Les Belles Heures durven we het risico te nemen. Er is zoveel in de omgeving wat we nog niet gezien hebben. De eigenaar heeft een map met informatie waar je uit kunt putten en licht het ook nog eens persoonlijk toe. In het eerste weekend organiseren de beheerders een happy hour voor alle gasten met een drankje en wat lekkers voor de kinderen. Je ontmoet zo alle gasten (dat zijn er ca. 50 in totaal) en een aantal gasten was al eens eerder geweest, zodat we meteen allerlei tips kregen voor uitstapjes. Erg handig. Gratis WiFi, niet overal goed te ontvangen.
Ongeveer 200 m. vanaf de boerderij zit een kleine supermarkt met bakker, dus elke dag verse broodjes en een Nederlandse krant. Klein minpuntje is dat het erf is ingebouwd in een woonwijk, maar ben je daar uit dan zit je meteen in de prachtige natuur. Leuke dorpjes oude in de omgeving.