15-5-2013
De camping is fraai en rustig gelegen in een bosachtig gebied net buiten de drukte van de kust.
De stacaravan (Texas 6) is prima uitgerust. Het sanitair vonden wij erg krap, waardoor we liever in het nieuwe sanitairgebouw bij de speeltuin gingen douchen. Hier was ook een heel deel met kindersanitair.
Lekker zwembad met mooi peuterbad. Meerdere speelplekken (centraal gelegen) voor alle leeftijden.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
De camping ligt op (hemeldbreed) geen 800m van de snelweg, die je 's nachts en in de rustige ochtenduren wel hoort. Ook komen er regelmatig vliegtuigen over, maar van overlast is in beide gevallen geen sprake.
Annimatie is er alleen in het hoogseizoen en daar viel de meivakantie niet onder.
3-11-2012
wij zijn hier van de zomer geweest. Kindvriedelijke camping,. Zwembad werd eind van de middag wel erg druk.
Heerlijke dagen op het strand gehad. Voor een paar euro heb je dichtbij het strand parkeer plekken.
Eten op de camping was niet veel bijzonders. Wij hadden een mooie plek voor onze tent (de grootste plekken). Vond de wat kleinere plekken niet zo gweldig om te zien.
Personeel is vriendelijk, behulpzaam en bij de receptie spraken ze Nederlands.
Mooie omgeving, 2keer naar het verdon gebied geweest. Dat is echt de moeite waard.
20-9-2012
Wij waren hier als gezin met 2 kleine kinderen op vakantie in een stacaravan. Ontzettend vriendelijke mensen en zeer behulpzaam. Bij receptie meerdere talen sprekend. Zwembad is ideaal, met name door de aparte ligging van het peuter bad! Voldoende schaduw. De stacaravan vonden wij zeer goed en ook redelijk schoon. Ook onze hond heeft heerlijk genoten van deze vakantie, je loopt zo van de camping het bos in. Op de weg naar st maxime, na st aygulf, krijg je een klein hondenstrandje. Genoeg te beleven en te zien in de omgeving. Enige min puntje van de omgeving is de drukte, zelfs in september.