Vakantiepark P&V Les Restanques du Golfe de St Tropez in Port Grimaud en Grimaud Frankrijk beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark P&V Les Restanques du Golfe de St Tropez

6,5
5,6

30 mei 2012

Vakantiepark P&V Les Restanques du Golfe de St Tropez Port Grimaud en Grimaud

Beoordelingen Vakantiepark P&V Les Restanques du Golfe de St Tropez

Lieu dit La Bardasse, RD 244, F-83310, Port Grimaud en Grimaud
Vakantiepark P&V Les Restanques du Golfe de St Tropez scoort een 7,5 uit 10, op basis van 62 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark P&V Les Restanques du Golfe de St Tropez? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark P&V Les Restanques du Golfe de St Tropez in Port Grimaud en Grimaud, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 88 vakantiefoto's van Vakantiepark P&V Les Restanques du Golfe de St Tropez vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Provence - Alpes - Cote d'Azur. Vergelijk Vakantiepark P&V Les Restanques du Golfe de St Tropez met andere accommodaties in Port Grimaud en Grimaud.

1 2 3 4 5 6 volgende

52 beoordelingen over P&V Les Restanques du Golfe de St Tropez

6,5
5,2
"Groot,druk park,mooie zwembaden."
Ellen
Onderkomens
24-8-2011 Appartement voor 4/5 personen, 1 slaapkamer 2 losse bedbanken in "woonkamer" is erg klein voor 4 maar al helemaal voor 5 personen. De bedden zijn ontzettend hard; tweepersoonsbed vrij klein; badkamer erg klein en niet fris, zwarte kitranden, haren in putje van vorige vakantiegangers!! Terras voor het huis is klein. Tegen bet. van € 30.- voor twee weken internetverbinding.De vuile was van de vorige bewoners werd 3 dagen later pas opgehaald. Handdoeken-wissel: zelf halen bij de receptie.
Routebeschrijving slecht, navigatiesysteem kent de straatnaam niet; erg lastig zoeken!!
's ochtends tijdig bij het zwembad zijn om een ligbed en parasol te krijgen.Het wordt goed schoongemaakt bij de zwembaden!
Het is een druk park waarbij genoeg entertaiment en sportmogelijkheden worden geboden.In de winkel is het noodzakelijke aanwezig maar duur.Als je 's avonds uitgaat eten dan is de grote weg langs de zee heel erg druk; 3 km= 45 min rijden met de auto.Totale indruk een voldoende.

met jonge kinderen, Sept. 2010
"Zeker goed genoeg voor een lekkere vakantie"
Remko Tieman
Onderkomens
21-9-2010 Wij zijn hier in sept 2010 geweest voor 2 weken. Zaten in een 3 kamer appartement op de begane grond met een relatief grote tuin en met uitzicht op St. Topez. Dit appartement vonden wij net groot genoeg voor 2 volwassenen en max. 2 kleine kinderen hoewel het ook voor 7 personen geschikt zou zijn (dat kan dus echt niet). Het appartement was kwalitatief redelijk goed, alleen de kitranden in de douche zijn zwart. De bedden zijn kort/smal en de matrassen liggen niet al te best (nog net acceptabel).

Het is een mooi park waarin de appartementen en huizen liggen. Tuinonderhoud kan beter overigens. Er is een leuk speeltuintje en grote en mooie zwembaden. Zelf een golfslagbad buiten. Het restaurant is niet om over naar huis te schrijven maar voor een afhaalhap wel erg geschikt.

De routebeschrijving is slecht en ook een adres is niet te vinden. Zoekt het park dus even via Google op dan weet je welke weg je in moet slaan en dan is het heel makkelijk.

Al met al een goede en plezierige vakantie

met jonge kinderen, Juli 2010
"Super mooie vakantiepark met veel faciliteiten"
jolavo1
Onderkomens
5-1-2011 We zijn eind mei 2008 hier geweest met kleine kinderen - accomodatie villa met airco en vervolgens in 2010 in de bastide. Allebei de moeite waard. De villa's liggen in een rustige gedeelte van het park rondom het meer. Ze zijn wat luxer uitgevoerd en je hoef niet te klimmen om de winkel te bereiken. De bastides zijn lekker ruim en goed voor familie met 4- 5 personen. De keukenuitrusting is matig. Goed dat we de airco hadden, want het was heel erg warm. Bastides liggen hoger in de heuvel (niveauverschil 30 meter?) en daardoor moet je paar keer per dag op en neer wat goed voor je lijn is! En de uitzicht vanuit het terrase is adembenemend! Je ziet de baai van Saint Tropez. Zwembaden waren prachtig. wel druk in hoogseizoen. Kinderclubs zijn alles in het frans!!!tegenvaller.
De service is matig net als het eten in de restaurant. Ja kan wel terecht voor kleine boodschappen en anders ga je in Grimaud naar een grote shoppingmall. In st maxime ga je lekker shoppen en eten.

met jonge kinderen, Juni 2010
"Prijs kwaliteit niet in verhouding"
marloes
Onderkomens
20-6-2010 Het is een mooi park maar de huisjes zijn erg gehorig, klein, gedateerd, onhygienisch en kindonvriendelijk (stopcontacten laag bij de grond). Voor kinderwagens en mensen met rolstoel is het mooie zwembad moeilijk bereikbaar en het personeel is erg onbereidwillig te helpen. Het restaurant is ronduit slecht en de supermarkt is erg duur. Ook het personeel erg onvriendelijk, wij hebben 2 weken lang onze boodschappen gedaan op de laatste dag 20 min. voor openingstijd weg en konden geen croissants voor onderweg kopen. Personeel spreekt slecht vreemde talen.

met oudere kinderen
"Prachtig park"
Veenstra
Onderkomens
6-5-2010 geweldige ligging, ruim opgezet, het eten was minder, maar in totaal een prima keuze

met oudere kinderen, Mei 2010
"Mooi aangelegd park"
Marjan
Onderkomens
10-5-2010 Wij een gezin (5) met oudere kinderen hadden een villa voor 8 pers. geboekt in dit Provencaals dorp en we kregen in eerste instantie een gedateerde "villa" (niet volgens afbeeldingen internetsite). Na klacht van villa gewisseld en deze was naar onze tevredenheid, mooie meubelen buiten/binnen en ook goede bedden. Leuk tuintje. Receptie personeel was zeer behulpzaam.
Mini-supermarkt was inderdaad ienimini met hoge prijzen.
Mooie zwembaden. Het is een prachtig aangelegd park met mooie vegetatie.
Het gaf ons een veilig gevoel dat het gehele park omheind was met gecontroleerde toegang.

met jonge kinderen
"Prachtig zwembad!"
Bruyland
Onderkomens
12-10-2009 Aangekomen in overstroomd gebied!De ondergrondse parking=max.hoogte 1,80m(geen skibox meenemen)
De weg op het domein naar ons verblijf was geblokkeerd door een slagboom.Dus de auto geparkeerd op 500m van ons app.Ik vond het absoluut niet klantvriendelijk dat we voor het uitladen onze auto niet dichter konden zetten(regen en modder).
De eetzaal kwam nogal tentachtig over. De vis was lekker, het lamsvlees niet te eten!Naar aardappelen moest je zoeken.Maar je kon friet bij bestellen.Het personeel was zeer kindvriendelijk.Het ontbijt, elke dag: botermelk, jam, hesp, kaas, gekookt ei, yoghurt, warme mini koffiekoekjes, stokbrood, 4 soorten koffie, chocolademelk en Nutella!Het fruitsap, daar was iets mee?En de mokken waren niet altijd even proper.
Ons appartement (6 pers) was ideaal voor 4 pers.Ons 2-pers.bed was veel te klein.In de living kon je niet slapen door het gezoem van de afzuiging

met partner, Sept. 2009
"Absoluut géén 4* en zeker geen aanrader!"
Susanne
Onderkomens
16-9-2009 Ik ben zelf reisadviseuse, kom net van een rampvakantie uit dit park. Wij hebben een heel ander appartement bij incheck gekregen als ik zelf een half jaar daarvoor al had geboekt omdat ze 'vol' zaten! (Ik moest het maar accepteren zeiden ze! en maar gaan kijken of we het wat vonden!) Geen alternatief gekregen uiteindelijk! Men verteld dat je moet betalen (ter plaatse) voor Zeezicht, dit is oplichting want app. op NL-markt hebben allen zeezicht! Wij kregen uiteindelijk een achteraf gelegen appartement. Ik had Comfort service geboekt, nooit gekregen, wel 50euro voor betaald! Wij zaten in gedeelte 'Les Glycines’. Géén uitzicht op zee maar op dicht begroeit bos, geen airco, geen liften, alles vies en oud van servies tot tuinstoelen. Wij zaten tussen het personeel! Heb zojuist klacht ingedient, is nog in behandeling. Service en klantvriendelijkheid is belabert (veel beloven niets nakomen!)Zeer Slecht onderhouden paden ook bij zwembad=zeker niet kindvr.! Slechte prijs-kwaliteit verhouding!

met oudere kinderen, Juli 2009
"Geweldige vakantie plek"
S.J. Veenstra
Onderkomens
27-7-2011 Les Restanques is een echt vakantie park. Alles is aanwezig maar je hebt nooit het idee dat het een groot park is. Prachtig zwembad, mooie wandelroutes en een fantastisch uitzicht op St. Tropez. Zijn er 3 maal geweest en komen graag weer terug.

met jonge kinderen, Mei 2009
"Leuke vakantie"
Jan
Onderkomens
7-6-2009 Eind mei hier twee weken geweest. Verbleven in een bastide met vier volwassenen en twee kids. Luxe ingericht en prima te doen, keuken wel erg klein. De schoonmaak was echt beneden peil! kinderen liepen op blote voetjes en die waren dus meteen zwart. Eerst maar even zelf vloer gedweild.. Tussentijds was er halverwege de week een kleine schoonmaak en wisseling bed- en badlinnen. Weet niet wat er dan werd schoongemaakt, maar heb er niets van ontdekt.. Verder prachtig uitzicht over de baai van St Tropez Het zwembad is prachtig, alleen wel wat schaafwondjes opgelopen door de schurende bodem. Maar altijd beter dan spekgladde tegels met rennende kinderen. Het is geen park om even een eindje te gaan wandelen, veel te steil, zeker met buggy. Leuk speeltuintje en tennisbanen (inclusief). Afstand tot leuke strandjes is met de auto goed te doen. Wel is de weg al erg druk tussen St Maxime en St Tropez! Van de horeca weet ik niks, geen gebruik van gemaakt. Prijs hoogseizoen acc. veel te hoog!!

1 2 3 4 5 6 volgende