21-9-2012
Prive geboekt, mobile-home, type confort. Perfect gelegen, goed onderhouden met uitstekend werkend sanitair. De weg naar o.a. St.Tropez is weliswaar druk maar dat heeft niets met de camping vandoen, het is nu eenmaal een gewilde locatie. Niet geschikt voor kinderen. Wij, 2 senioren, vonden het een heerlijke rustige plek. Personeel van de receptie bijzonder klantvriendelijk.
5-9-2012
Wat een leuke camping met ruime kampeerplaatsen en heerlijk onder de bomen.
De ligging van de camping was prima, maar alleen naar het strand was toch wel een loopje en met dat warme weer viel dat niet altijd mee, je heb ook spullen mee naar het strand.
De omgeving is geweldig en je hebt echt het vakantiegevoel.
Sanitair was heel schoon steeds en werd goed bijgehouden, maar er waren zo aan het einde van het seizoen wel wat dingen stuk gegaan. Het restaurant was goed en de bediening vriendelijk maar, de snacktent was slecht, tot 2x aan toe kreeg onze dochter geld tekort terug en personeel was daar niet echt vriendelijk.
Als je een kampeerplek heb ben je overal dichtbij maar de mobielhome's is een aardige klim en ver overal vanaf.
Zwembad was heerlijk warm en ruim.
Om 23 uur is het stil op de camping, dit vond ik echt een pluspunt.
Al met al vind ik deze camping prima, we hebben hier bijna 3 weken gestaan en hebben erg genoten.
2-8-2012
Terrassencamping op ruim 15 min lopen van het strand; met kleine kinderen in warm weer eigenlijk net te ver (op de fiets wel goed te doen). Staanplaatsen zeer wisselend van formaat en zon/schaduw, soms moeilijk toegankelijk (bv via buren). Geen water bij de staplaatsen en op sommige plekken lange electriciteitskabels nodig. Sanitair wordt zeer goed schoongehouden maar is erg wisselend van kwaliteit: Les Romarins en Les Jasmins oud, krap, vaak lauw/koud water en geen wc-bril en wc-papier; les Cassias modern en 4 sterren waardig. Zwembad groot, schoon, leuke glijbaan, goed en vriendelijk toezicht. Kids club viel tegen: alleen Frans, onwennig met NL-se kinderen, ver weg op 700m van het zwembad. Avondentertainment ook vooral op Frans publiek gericht, niet erg 'bruisend'. Winkeltje ruim assortiment, erg duur. Camping lijkt zich vooral te richten op stacaravans; deze zijn over het algemeen goed gelegen aan mooie straatjes, maar sommige wel ver weg van het zwembad.