Camping Municipal Les Pinedes*** in Pertuis Frankrijk beoordelingen 6.2 | Zoover

Beoordelingen Camping Municipal Les Pinedes***

5,2

30 mei 2012

mooie schaduwplek op het wildkampeerveld

Beoordelingen Camping Municipal Les Pinedes***

Avenue Pierre Augier - 84120 PERTUIS, 84120, Pertuis
Camping Municipal Les Pinedes scoort een 6,2 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Municipal Les Pinedes***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Municipal Les Pinedes*** in Pertuis, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Camping Municipal Les Pinedes*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Provence - Alpes - Cote d'Azur. Vergelijk Camping Municipal Les Pinedes*** met andere accommodaties in Pertuis.

7 beoordelingen over Municipal Les Pinedes***

5,2
met partner, 2011
"Matige camping"
Standhardt
17-8-2011 Veel woonmobielhuisjes[150st].De campingplaatsen zijn sober. Het sanitair is verouderd.Wifi bij de receptie[gratis]. Zwembad onvoldoende, een redelijk bad watertemperatuur 30gr. en een klein bad diepte 160cm opgewarmt door de zon.
Betaling vooraf, Let op: handje contantje en niet met de pinpas deze wordt door hun betalingsststeem niet geacepteerd. Vertrekt u eerder dan krijgt u geen restitutie.

"Prima camping, die nog in ontwikkeling is"
mariekekramer_1
3-9-2011 Wij hebben deze zomer een week met onze eigen tent gekampeerd op deze camping. Pluspunten zijn het zwembad en de prachtige schaduwrijke grote plaatsen. Minpunt is de eetgelegenheid. Die is niet echt aantrekkelijk.
Het is een camping in ontwikkeling. De camping is overgenomen door Franceloc. Er is al een heel leuk nieuw zwembad met twee glijbanen. Erg leuk voor alle leeftijden. Met een uitglijbad en twee zwembaden. Een verwarmd en een lekker koud. Het zwembad kan erg druk zijn en er zijn niet voldoende ligbedden. Maar dat mag de pret niet drukken. Er is heerlijk vers brood te verkrijgen op de camping. Het sanitair is wat verouderd (inderdaad geen wcbrillen), maar wel schoon!
Je moet inderdaad vooruit betalen, maar dat hebben we op meerder campings meegemaakt. De organisatie is nog heel profesioneel.
Wij vonden het een leuke camping en hebben ons goed vermaakt.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Leuke camping met de Franse slag"
Arno van den Berg
31-7-2010 Wij kwamen hier min of meer bij toeval terecht omdat er bijna nergens anders meer plek was. Wij zaten op plek nummer 40 en dat bleek een van de beste en grootste plaatsen te zijn. Het zwemparadijs was inmiddels af. Het zijn 2 glijbanen, een peuterbadje en een bad van 5 x 10 meter. Het was voor ons voldoende om lekker af te koelen. De tennisbanen lagen op ruim een kwartier lopen, maar verder prima. Op 5 min. rijden een groot centre commercial met o.a. een Carrefour, McDonalds en noem maar op. De snack op de camping levert redelijk voedsel maar is slecht georganiseerd (vandaar: de Franse slag). Jammer dat er geen campwinkel is, wel vers storkbrood elke ochtend. Apart was wel dat je vooruit moet betalen en bij eerder vertrek geen geld terug. Dan de grote plus: gezin met 3 kids kostte slechts 20 euro per dag! Dat maakt een hoop goed. Alles bij elkaar een positieve ervaring, waar ook het prachtige weer natuurlijk debet aan is.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Municipal Les Pinedes*** ...

met oudere kinderen, Juli 2010
"Wij komen terug op onze eerdere beoordeling!"
Fam. Havinga
7-8-2010 Zojuist zijn wij teruggekomen van onze 6e verblijf op deze camping.
Vorig jaar hadden wij (2 gezinnen) ons plekje al vastgelegd en hiervoor in maart '10 nog een bevestiging gekregen. Per toeval hoorden wij in juni '10 dat er op onze gereserveerde plekjes stacaravans waren gebouwd. De camping is geen Municipal meer, maar overgenomen door Franceloc. Er zou het best mogelijke plekje aan ons worden gegeven. Bij aankomst bleek dit pal naast het nieuwe zwembad te liggen (hoop lawaai). We konden nog opzoek naar een ander plekje, maar dit waren alleen maar plekjes in de zon. Uiteindelijk hebben we toch best een mooi plekje kunnen krijgen. Het personeel van het restaurant en het sanitair is vervangen door ander personeel. Het eten is het restaurant is nu ronduit slecht. Toen wij pizza bestelden, bleek deze "op" te zijn. Het sanitair wordt gedeeltelijk door het animatieteam bijgehouden en wordt heel matig gedaan. We hebben het hier nog niet eerder zo vies meegemaakt.

met partner, Juni 2010
"Ongastvrij, een vreselijke bouwput"
fam. G te D
29-7-2010 We hoopten dit jaar op een rustig verblijf op deze franse camping. Helaas krgen we de kous op onze kop doordat we midden in de verbouwing van de camping van deze camping waren terecht gekomen. De camping was nl bezig met het bouwen van een zg. zwemparadijs voor kinderen met alle lawaai van dien. Niet dat we ook maar 1 seconde hiervoor werden gewaarschuwd door de campingbeheerder. Integendeel. We kregen een plek toegewezen naast de bouwput, die volgens de campingbeheerder een rustige plaats voor ons zou zijn. Gelukkig hadden we zelf nog een ander plekje gevonden, maar rustig was anders. de hele dag het lawaai van graafmachines en busjes met werklui die af en aan over de camping heenreden.
Ook kregen we geen mededelingen van de campingbeheerders toen een dag het water was afgesloten en idem met de electriciteit terwijl we daar wel voor betaalden. Kortom, mooie dingen in de omgeving gezien, maar deze camping nooit meer!!

met jonge kinderen, Juli 2009
"Heerlijke franse camping"
Fam. Havinga
19-7-2009 Wij gaan deze zomer voor de vierde keer naar deze voordelige camping. Een camping die niet boordevol nederlanders zit. Camping ligt centraal voor mooie uitstapjes. Winkels in de buurt en een prachtig zwembad om de hoek.

met jonge kinderen, Juli 2008
"Lekker ongedwongen"
michel
10-2-2010 Zijn 2½ week op deze prettige camping geweest. Heel gastvrij onthaal in perfect engels. Hebben op het wildkampeerveld gestaan, grote plek zon/schaduw, ideaal. Leuke animatie : buikschuiven, trampolinespringen. Hier heb je geen tolk bij nodig. Mooie, weinig toeristische, omgeving. Heerlijk rustig. Toiletten redelijk, douches goed. De laatste dagen (v.a. 20/7) kwamen er meerdere grote groepen op de camping die zorgden voor rumoer overdag en 's-avonds. Al met al een prettige camping.