99x.xxx beoordelingen - 39.858 bestemmingen - 237.004 accommodaties - 13.373 bezienswaardigheden - 6.198 bezoekers online
Home > Europa > Frankrijk > Provence - Alpes - Cote d'Azur > Nice > Appartement Les Balcons du Parc Imperial***

Beoordelingen Les Balcons du Parc Imperial***

16 maart 2010

Ligging t.o.v. centrum

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Les Balcons du Parc Imperial***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Les Balcons du Parc Imperial*** in Nice, geschreven door andere reizigers.
  • Weer

1 2 3 volgende

30 beoordelingen van Les Balcons du Parc Imperial***

NL (30)

Ligging t.o.v. centrum

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (20)
Fam. met oudere kinderen (1)
Fam. met jonge kinderen (1)
Vrienden (2)
Alleen reizend (2)
Met partner, Jan. 2010 Marry en Aart van den Ber..., 12-3-2010
Heerlijk overwinteren
Hoewel het weer voor Nice in deze periode onder het jaargemiddelde lag, hebben we toch kunnen genieten van relatief veel zon en hebben heerlijk kunnen bakken op het balkon, onderwijl genietend van het prachtige uitzicht. De zon schijnt direct bij opkomst recht in de kamer en de schuifdeuren kunnen dan meestal ook open!

Het was een heerlijke plek om te zijn. En wat een rust. Alleen de voie rapide is (buiten) te horen, maar vonden wij niet hinderlijk. Je moet wel goed ter been zijn, want anders is het dan toch wel behelpen en moet je voor het brood etc met de auto, en dat is niet handig. Parkeren in Nice is eigenlijk alleen maar mogelijk in de parkeergarages. Het was onze eerste overwintering en beslist geen spijt van gehad.

Met partner, Sept. 2009 Henk, 7-10-2009
beslist voor herhaling vatbaar
Het verblijf in dit appartement is ons uitstekend bevallen,ontvangst door de sleutelhouder mevr. Lorna verliep prima
De inrichting van het appartement is OK, prima bedden.(belangrijk)
De privee parkeerplaats is een uitkomst.
Gratis snel draadloos internet voor wie “üitzending gemist”niet kan missen

Het is niet aan te raden met de auto naar het centrum van Nice te rijden, erg druk en weinig parkeerruimte, zefs op zondag.
Neem de bus, prima verbinding. Instappen vlakbij appartement
Dagkaart voor heel Nice en omgeving 4 euro
Wie van wandelen houd het is 20 minuten lopen naar het strand, de terug weg duurt wat langer ivm trappen.

Vrienden, Aug. 2009 rob, 23-8-2009
Ligging t.o.v. centrum
een lekkere plek in Nice met een mooi uitzicht
Wij vonden het appartement (incl. studette) erg prettig om in te verblijven met 2 stellen + 1 baby. Mooi uitzicht vanaf het terras, lekkere bedden, gezellig interieur. Wij hadden de studette bijgehuurd, zodat je niet de slaapbank in de kamer hoeft te gebruiken. De studette is een prima (nacht)verblijf voor 2 personen. Je hebt een prive parkeerplek, wat in Nice een luxe is. Het zwembad is van redelijk formaat, en ligt prachtig onder de bomen met tsjirpende krekels.
Er is een bus (64) direct achter de residence, en op 200 meter stopt nog een andere buslijn (71), zodat je overdag binnen een kwartiertje voor het station van Nice staat.
Het appartement heeft geen vaatwasser (wel wasdroger en wasmachine), en het geluid van de voie rapide is in het begin wel even wennen als je op het balkon zit. In de slaapkamer is dat geluid niet meer te horen.
Op 7 min lopen is een bakker, slager en groentezaakje. Grote Intermarche op 10 min rijden, av. Pessicart, met een ondergrondse (krappe!) parking.

Fam. met jonge kinderen, Juli 2009 Bas Kniest, 13-7-2009
Ligging t.o.v. centrum
Doen! Zowel met 2 als met kids...
We hebben genoten van het plekje in Nice. Lorna heeft ons tijdens de korte rondleiding precies datgene laten zien wat belangrijk was om te weten. De rolluiken, de vuilnis, de lift, enzovoort.

Het voelde meteen als een tweede huisje. Onze verwachting was niet hoog (zoals die van sommigen in het logboek), voor ons was het dus echt perfect. Behalve een uitvalsbasis konden we er prima toeven, ook met 2 kinderen.

We hebben vooral stranden bezocht, Antibes, Cannes, Monaco, Nice en Menton. Maar ook bijvoorbeeld het oceaanmuseum, het paleis in Monaco en de oude centra. Meestal 'thuis' gegeten, voordat we weer een strand opzochten. In tegenstelling tot hier natuurlijk super weer. Onze enige zorg was het kiezen van een strand voor wat verkoeling.

Fijn dat het app. zo gezellig ingericht was. PS, een fotootje volgt nog...

Met partner, Juni 2009 peter, 10-7-2009
Prachtig appartement
Mooi appartement, schitterend terras waar de hele dag de zon op schijnt, goed af te
schermen met het zonnescherm.
Prettig is dat de keuken afgescheiden is van de overige ruimtens.
Afstand naar het centrum en boulevard is eigenlijk te ver om te voet af te leggen, de gesproken 20 minuten betwijfel ik.
Verkeerslawaai van de autoweg, al wen je hier wel aan.
Complex ligt op een afgesloten terrein, de prive parkeerplaas is ook prettig.
samenvattend een zeer mooi appartement die de reis zeker de moeite waard maakt.

Fam. met oudere kinderen, Apr. 2009 Jeroen Traa, 26-4-2009
Genieten van Nice
Zijn 1 week naar Nice (11 - 18/04/09) geweest en hebben zowel van stad als appartement genoten. App. groot genoeg voor 4 personen; wij zijn met 5, huurden de studette bij en zo sliepen de kids (12, 15 en 18) in de studette en wij in app. wat een perfecte oplossing is. Studette heeft wel aparte ingang à andere kant van de gang dus deze is niet écht ideaal voor kleindere kinderen, en is ook maar voor max 3 personen, meer kan echt niet. App is super: leuke inrichting en vooral een fantastisch terras met heel de dag zon en zicht over heel de stad en de zee! Zalig om de dag te starten met ontbijt in de zon op het terras, en na een dag in het drukke Nice zalig om terug tot rust te komen en de dag af te sluiten. Zwembad was nog gesloten dus kunnen we geen commentaar op geven. Sleuteloverhandiging, parking, bereikbaarheid, ... allemaal perfect OK. Een perfecte plek als uitvalsbasis om Nice en omstreken te verkennen.

Alleen reizend, Apr. 2009 Joke van Sliedregt, 6-4-2009
Ligging t.o.v. centrum
Fijn appartement met prachtig uitzicht
Mijn dochter en ik hebben genoten van dit plekje. De inrichting is stijlvol en warm gezellig. Vanuit de kamer en de keuken heb je een weids uitzicht over nice en de zee. We hadden niet zo goed weer, maar wanneer de zon tevoorschijn kwam, zaten we even heerlijk op het terras of in de tuin. We hadden geen eigen vervoer, dus hebben gelopen. Dat ging goed. Binnen een half uur ben je aan de boulevard of in de stad. Wij hopen er beslist nog eens terug te komen en kunnen het aan iedereen aanbevelen. Wel moet je naar mijn idee met niet meer dan 3 personen zijn. Met vier lijkt me een beetje krap worden.

Met partner, Mrt. 2009 27-3-2009
Ligging t.o.v. centrum
gezellig ingericht appartement met mooi uitzicht
Een gezellig ingericht appartement waar we ons direct thuisvoelden. Fantastisch uitzicht, zowel overdag als 's avonds. 's Morgens eerst verse croissantjes halen en dan ontbijt in de zon op het balkon. Later aan de wandel want alle bezienswaardigheden van Nice zijn op loopafstand. Op de terugweg moet je flink klimmen maar dat is goed voor de conditie. In de omgeving van Nice is ook veel te zien en je raakt er niet snel uitgekeken. Wij waren er begin maart en bewonderden de bloeiende mimosa op de Col de Tanneron. We hadden een fijne week en gaan graag nog eens terug.

Alleen reizend, Dec. 2008 Thea van Putten-van Engel..., 4-3-2009
Gezellig en huiselijk appartement
Woon sinds ruim 10 jaar in de omgeving van Montpellier en heb vanaf 19 dec.tot 10 jan. j.l. in het appartement gelogeerd. Tijdens de week rond kerstmis tezamen met familie uit Nederland. Door de goede busverbindingen met de stad en het station heb ik weinig gebruik gemaakt van de auto.
De internetaansluiting is een pluspunt. Daardoor kon ik tijdens mijn verblijf kontakt houden met familie en vrienden. Het appartement is gezellig en het uitzicht fantastisch. Ik ben zeker van plan om snel weer terug te komen.
Thea.
Vacquières-France

Met partner, Mrt. 2008 Helen, 3-12-2008
Ligging t.o.v. centrum
leuk appartement met mooi uitzicht
Ben in maart naar dit appartement geweest en ga zeker weer terug
Leuk en comfortabel appartement met een prachtig uitzicht.

1 2 3 volgende

Zoeken
  • Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen Verkeerde datum
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Iedere dag een nieuwe superaanbieding

Zoover Superdeal

Klik snel hier voor de superdeal van vandaag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Goed beoordeeld

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Wat drink jij het liefst op vakantie?