Aparthotel Comte de Nice** in Nice Frankrijk beoordelingen 7.6 | Zoover

Aparthotel Comte de Nice** Nice

Beoordelingen Aparthotel Comte de Nice**

29, Rue de Dijon, 06000, Nice
Aparthotel Comte de Nice scoort een 7,6 uit 10, op basis van 31 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Comte de Nice**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Comte de Nice** in Nice, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 31 vakantiefoto's van Aparthotel Comte de Nice** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Comte de Nice** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Provence - Alpes - Cote d'Azur. Vergelijk Aparthotel Comte de Nice** met andere accommodaties in Nice.

22 beoordelingen over Comte de Nice**

6,6
met partner, Okt. 2010
"Superkwaliteit voor een tweesterren hotel!"
Eva
31-10-2010 Wij waren echt blij verrast door dit hotel! We mochten kiezen uit twee prima kamers. Niet heel groot maar groot genoeg, met stoeltjes en een hang-/ligkast. Badkamer was vrij klein, maar netjes en schoon. Van geluidsoverlast (waar andere beoordelaars wel over hebben geschreven) hebben wij geen last gehad).
Vriendelijk personeel, sprak goed Engels en Duits en was heel behulpzaam.

Supergoeie ligging om de hoek van één van de hoofdstraten met trambaan, binnen 5 minuten op het strand en binnen 10 minuten op het busstation met aansluiting naar bijv. Monaco en Cannes.

Wij waren heel tevreden, ik zou het mijn vrienden en familie absoluut aanraden!

"Prima hotel, vriendelijk personeel"
Chris Versnel
31-7-2010 Ideale ligging, aan de rand van het centrum,goed bereikbaar per tram (2 minuten lopen vanaf de halte Liberation).De kamers zijn erg klein, maar voldoen prima als je toch niet van plan bent hier veel tijd op door te brengen. Kamers worden ook netjes schoon gemaakt.Onze kamer was voorzien van ligbad, maar de douche had geen stang en dat was niet echt handig.
Achterlaten en later weer ophalen van de bagage na het uitchecken is geen enkel probleem bij het erg vriendelijke en behulpzame personeel.
Het station Nice Ville ligt op zo'n 8 minuten lopen van het hotel, prima voor uitstapjes naar b.v. Cannes of Monaco.
In de buurt van het hotel zijn enkele supermarkten te vinden, waarvan er in ieder geval één ( Monoprix) tijdens ons verblijf ook op zondag open was.
Met de tram zit je zo bij het strand of in de oude stad, te voet moet je er zo'n 15 tot 20 minuten voor uittrekken.

"Voor herhaling vatbaar!"
Jan
11-8-2009 Wij hebben een appartement genomen met 4 pers. voor 9 dagen. Niet groot, maar groot genoeg om te overnachten, en af en toe zelf eens te koken! prima prijs kwaliteitverhouding. Heel vriendelijk personeel, goed onderhouden hotel, gemakkelijke ligging, en rustig gelegen. voor mij zeker voor herhaling vatbaar

alleenreizend, Juli 2009
"Eenvoudig hotel, geen airco in kamers"
Renee
12-8-2009 Hotel Comté de Nice viel tegen. Er is alleen een ventilator op een tafel in de kamer. Geen airco, dus heel erg warm. Verder krijg je als alleen reizende een 1-persoonsbed, in een enorm klein kamertje. Redelijk ver van het centrum en strand. Beter om de tram te nemen. Ontbijtbuffet is wel goed.

met partner, Okt. 2008
"KLEIN MAAR FIJN"
W Wolters
12-10-2008 Nice is prachtig, het hotel 2 sterren, met kleine kamers en een beperkt ontbijt bufet. Idiale ligging tov centum, net er buiten.

met partner, Sept. 2008
"Geen tweede keer meer"
Rene
21-9-2009 Hotel bezocht ivm treinreis met oa mijn bejaarde vader. Niet echt een geschikt hotel voor een bejaarde, zo bleek achteraf. We hadden twee kleine kamers op de begane grond aan een donkere buitengang aan een nog donkere binnentuin, niet ver van de straat. Inrichting kamers sober, op het primitieve af. Versleten sanitair. Idem vwb de bedden. Hotel ligt wat afgelegen in een buurt op vijftien minuten lopen achter het station. Geen hotelbar of iets dergelijks. Bediening onpersoonlijk en het ontbijt hield evenmin over. De markt is vlakbij

met partner, Aug. 2008
"Goed hotel"
Henk
28-8-2008 Goed hotel, kamers wel erg klein dat is een beetje behelpen, jammer genoeg maar één stopcontact op de kamer dat is een beetje improviseren. Badkamer erg klein maar goed schoon. Prima bedden. Ontbijt erg goed en heel vriendelijk, behulpzaam engels sprekend personeel. Hotel ligt 50 meter van een tramhalte je bent zo in het centrum. Tram kost een euro enkele reis ongeacht de afstand.

met partner, Aug. 2008
"Simpel maar oke"
annebel
7-8-2008 kamers zijn niet heel groot, en heel simpel ingericht. Wel een bad, maar douchekop kan niet opgehangen worden, beetje onhandig. Ook geen airco en dat is toch wel wenselijk zomers in Nice. Aardig personeel en spreken ook goed engels en duits! Zeer behulpzaam. De tram is heel dichtbij en heeft een zeer goede verbinding naar het centrum. Ontbijt is niet heel uitgebreid maar kwalitiatief goed.

Familie, Juli 2008
"Voor herhaling vatbaar"
G.Kannegieter
30-7-2008 Goede service in het hotel. Vriendelijk personeel.Ontbijt zoals de Fransen dat doen.Ideaal tov openbaar vervoer zoals de tram voor 1 euro kan je en uur reizen

met partner, Apr. 2008
M.M. Freriksen
23-4-2008 Prima hotel, dichtbij openbaar vervoer en het centrum. Aardig personeel. We hebben geen gebruik gemaakt van het ontbijt.