Camping Pachacaid**** in La Mole (Var) Frankrijk beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Camping Pachacaid****

29 mei 2012

Camping Pachacaid**** La Mole (Var)

Beoordelingen Camping Pachacaid****

Route du Canadel, 83310, La Mole (Var)
Camping Pachacaid scoort een 7,5 uit 10, op basis van 130 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Pachacaid****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Pachacaid**** in La Mole (Var), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 102 vakantiefoto's van Camping Pachacaid**** vinden. Je kunt 2 video's van Camping Pachacaid**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Provence - Alpes - Cote d'Azur. Vergelijk Camping Pachacaid**** met andere accommodaties in La Mole (Var).

106 beoordelingen over Pachacaid****

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Verouderd"
Joos
6-5-2012 In de meivakantie caravan gehuurd, deze was niet schoon en er zaten legers aan mieren in. Echt vies. Camping is sterk verouderd en in de meivakantie zijn er van het "glijbanenpark" maar 2 glijbanen geopend.Dit "glijbanenpark"ziet er op foto's geweldig uit maar valt vreslijk tegen!
We weten niet hoe deze camping er in de zomerdag uitziet maar ik zal deze camping aan niemand aanraden.Ook qua ligging niet ideaal, erg ver overal van af.

met partner, Apr. 2012
"Op deze camping komen wij nooit meer"
Nicole Jobse
14-5-2012 van20-04-2012tot5-05-2012
de camping heeft een mooi zwembad die ze de dag van opening gevuld hebben dus de eerste 14 dagen is het water ijs koud , we hebben dus ook niet een x gezwommen,1 uur internetten kost 5 euro en de verbinding is slecht , we hadden een stakaravaan met weinig tot geen zon tamelijk boven de camping , dus ook nog veel wind ,kleine speeltuin , voor kinderen is niets te doen , de fontijnen en glijbanen waren de eerste week gesloten en de tweede week waren er 2 open en ze zijn begonnen met het onderhoud , carboleum , asfalt , de heggen , alles wat lawaai maakt en de verf stinkt. groetjes Nicole

met jonge kinderen, 2011
"Prachtige camping"
fam. de groot
7-11-2011 wij huren altijd in de meivakantie een caravan op de 9e rij. prima caravan met 2 slaapkamers, badkamer, keuken en royale zitkamer. op het terras staan heerlijke ligstoelen en een eetset. je hebt hier een prachtig uitzicht op het massive des maures. de kinderen hebben zich prima vermaakt in het zwembad met glijbanen. onze kinderen van 8 en 9 gingen zelf naar het speeltuintje, pingpongtafel of tennisbaan.we hebben ook lekker gegeten in het restaurant en in de kampwinkel hebben ze zelfs pindakaas! wij vliegen naar marseille en huren daar een auto. in mei is het heerlijk om naar de leuke plaatsjes in de omgeving te gaan. geen file en lekker rustig! volgend jaar weer!!

"We hebben weer geboekt."
Alois Segers
11-10-2011 Wij begrijpen de negatieve reacties niet. De sanitaire gebouwen zijn authentiek, maar zeker niet vies. de rustige en prachtig bergachtige omgeving geeft zoveel rust. We hebben 7 campings in de buurt van Frejus
en verder bezocht, maar dat is meestal aan drukke wegen en niet zo ordelijk als Pachacaid. Helemaal in de stilte maakt deze camping zo uniek.
We hebben alweer geboekt!! Verder hebben we met onze auto heel de kust van San Remo Monaca Toulon St Tropez enzz binnen 150 km kunnen bezoeken, overweldigend die bloemeniviera......

"Leuke camping, netjes en verzorgd."
VosS4
28-8-2011 Voor de 2'e maal geweest op de camping via NL to...die wonderbaarlijk geen Nederlands sprekende couriers had lopen, leuk voor de animatie van jonge NL kinderen niet dus!
Caravan was niet echt schoon bij aanvang (ligt aan to en niet aan de camping)
Mooie plek van de caravan.
Badmeesters zijn streng, maar als je vraagt naar de rede hiervan is het te begrijpen.
Dat je moet betalen voor de glijbanen als camping-gast is ronduit belachelijk dus dat lapte wij ook aan ons laars en zijn daar oor in 2 weken tijd slechts 1x op aangesproken.
Restaurant van de camping is matig, zeer prijzig.
Bar bij het zwembad is gedateerd, ongezellig, zeer prijzig en de baas pik je er zo uit, die zit elke euro 2x per uur te tellen.
Security bij het zwembad is druk met zijn aai-phone dus heb je geen last van.
Dit jaar veel Engelse toeristen die zich niet aanpassen dwz geen woord Frans spreken of willen spreken.
Na 23 uur is het vrijwel rustig op de camping, animatie vanuit de camping is grappig doch veel Frans.

"Mooie camping, misschien wel voor de derde keer."
max10
9-9-2011 Wij zijn hier voor de tweede keer geweest. Heerlijke camping met mooi zwembad en leuke glijbanen. De strenge badmeesters vonden wij er meevallen hoor. Als er iets is helpen ze. Bovendien kunnen je je kinderen nu rustig laten spelen/zwemmen en zelf een boekje lezen. Wij vonden het sanitair schoon, er was altijd toiletpapier en zeep en er werd regelmatig schoongemaakt. En als het vies was (1 keer) dan werd het ook goed schoon gemaakt. Je mag niet eten en drinken bij het zwembad, maar om daar nou over te gaan zeuren. Er zijn zoveel campings in Frankrijk waar dat niet mag bij het zwembad. En als je geen ligbed wilt huren dan neem je toch je eigen stoel mee. En bij de meeste zwembaden mag je niet met slippers lopen.
De glijbanen zijn erg leuk. Zaterdag en na 5 uur is het vrij rustig. we konden zo door lopen. Ook de aquarobic is erg leuk. De omgeving is prachtig. En er is genoeg te zien in de omgeving. Lees eens een boekje over de omgeving van te voren of kijk bij de receptie of VVV.

"Nooit meer, slechte ligging, onbeschoft personeel"
Fam. Westendorp
17-8-2011 Deze camping ligt in het achterland in la Mole waar niets te beleven is. De camping is vergane glorie. De toiletten bij het zwembad zijn smerig, het personeel is bijzonder onvriendelijk en het eten is slecht en duur. Bij het zwembad (waar zo'n mooie strakke zwembroek verplicht is) mag niet veel om niet te zeggen niets! verboden om te eten, drinken, roken, op slippers te lopen,etc. (zwemmen mag nog net) De glijbanen, wat voor deze camping een pluspunt zou moeten zijn, zijn grootste deel van de dag alleen toegankelijk voor EUR 4,- per persoon per dag. Gezien de C locatie ligging en staat van de faciliteiten, is dit ronduit schandalig. Badmeesters, die zichzelf heel belangrijk vinden, lopen continu te speuren naar overtredingen van eerder genoemde verboden en spreken je dan onvriendelijk toe of halen security erbij (die niets anders spreekt dan Frans). Het eten is verder slecht en bovendien duur. De campingwinkel is klein en ook heel duur. Kortom, geen aanrader!

met vrienden, Aug. 2011
"Leuke camping"
Janet
1-9-2011 Mooie camping. schitterend zwembad, kinderen hebben zich hier prima vermaakt. Ja de badmeesters waren misschien soms wat streng maar dit was w.s. voor een iedere zijn veiligheid. Ze waren niet onvriendelijk. Onze stacaravan van de touroperator was super en superschoon dit is altijd een leuke binnenkomer.We hadden met vrienden naast elkaar geboekt maar dit kon helaas niet maar na 1 nacht konden onze vrienden verhuizen naar een caravan die wel dichtbij stond. Super bedankt joost en sylvia.Omgeving is ook erg mooi. Het was een fantastische vakantie

"Nette overzichtelijke camping voor gezin"
Bart
16-8-2011 Prima vakantie gehad met ons gezin met 4 kinderen (4,5,8,8 jaar).
Het is een overzichtelijke camping en een zwembad waar de controle (te) streng is.
Leuke glijbanen en een perfecte uitkomst voor het reserveren van ligbedden: 2 euro betalen en altijd stoelen beschikbaar. Eten bij zwembad gaat wat moeilijk, eetgelegenheid bij animatie is prima voor gezin en ook lekker.
Onze cararavan kon nog net, maar zegt niets over camping.
Omgeving is geweldig. 30 strandjes in directe omgeving (routes via receptie), leuke wijnhuizen, stadjes etc.
Helemaal prima dus!

"Prima camping op rustige plek in Zuid Frankrijk"
Etienne
15-9-2011 Camping ligt wat verdere van de drukke plekken als St Tropez of Frejus. Je moet dus wel altijd de auto nemen om iets buiten de camping te ondernemen.
Streng zijn ze niet wel overbezorgd maar in ons geval op een vriendelijke en natuurlijke manier. Er is orde en netheid. Klopt wel dat het sanitair verouderd is dus daar mag aan gewerkt worden.

De touroperator caravan was top en ook de plaats zelf op de 3e ring was goed. We zouden hier best een keer terug gaan als we iets meer rust willen. Wil je meer actie dan kun je beter naar Frejus en omgeving.