Camping De Berard*** in La Garde-Freinet Frankrijk beoordelingen 8.3 | Zoover

Camping De Berard*** La Garde-Freinet

Beoordelingen Camping De Berard***

Route Departementale 558, 83680, La Garde-Freinet
Camping De Berard scoort een 8,3 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Berard***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Berard*** in La Garde-Freinet, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Camping De Berard*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Provence - Alpes - Cote d'Azur. Vergelijk Camping De Berard*** met andere accommodaties in La Garde-Freinet.

24 beoordelingen over De Berard***

"Heerlijke rustige camping in fantastische omgeving"
Rene Zandhuis
5-9-2011 prima gezins camping. Rustig gelegen vlakbij de hektiek van de Cote. Mooi zwembad, ruime plaatsen, vriendelijke medewerkers,betaalbaar,centraal gelegen voor mooie uitstapjes.

"Fijne camping"
Fam. de Koning
11-9-2011 Een fijne camping in een schitterend gebied. Geen drukke volle camping.Dat er geen animatie was maakte voor onze kindren niets uit. ( 13 en 9 jaar ) Wel jammer dat het zwembad op het heets van de dag dicht gaat! Kinderen wel flink last van hun oren gekregen, waarschijnlijk door het zwembadwater. Het washok bij de tenten is uit he jaar 0, voor de afwas geen warm water, Daarom voor de dagelijkse douche een klim naar boven naar het washok bij de receptie. En voor de afwas een keteltje warm water mee. Tenten van touroperator op mooie ruimen plekken. Niet zulke beste begaan bare wegen op de camping. Veel te doen in de buurt. Voor de stranden even rijdden en zoeken voor een (gratis ) parkeerplek maar dan heb je wel wat ! ( ga na 12:00, gaan veel Fransen naar huis v/d lunch ) Schitterend. De files vielen erg mee ! Vanaf Cannes langs de kustlijn richting st Tropez gereden, hele mooie weg, aanrader. Kortom, super vakantie gehad en ook de kinderen hebben genoten ondanks de oor pijn!

"Super relaxte camping zonder animatie"
Likamara
8-8-2011 Heerlijke camping met ruime plaatsen gelegen tegen/op een heuvel. Heel veel Nederlanders, waardoor onze kinderen van 9 jaar makkelijk contact konden maken.
LET OP tussen 12.00 en 15.00 uur is het zwembad gesloten.

De camping is een oase van rust in een hectische en hele drukke maar prachtige omgeving met heel veel leuke dorpen en stranden. Houdt in het hoogseizoen rekening met heel veel files, waar je ook heen wil het is gewoon druk (maar gezellig).

Er wordt vermeld dat de camping animatie biedt maar dit bestaat uit 1 activiteit per dag (bv. dansavond, jazz band, sterren kijken of avond opening van het zwembad).

"Zeer rustig gelegen camping voor goede uitvalbasis"
Marcel en Frieda
28-11-2011 Een zeer rustig gelegen camping voor goede uitvalbasis. Wij hebben hier een tent gehuurd via Touroperator. De camping zelf is heerlijk rustig gelegen in de bergen. s'Avonds koelt het behoorlijk af, zodat een jasje geen onnodige luxe is. Het slaapt i.i.g. wel heerlijk. Op de camping hebben ze een zwembad voor groot en ook voor de kleintjes. Klein nadeel: je mag er niet met shorts zwemmen. Het sanitair was schoon en goed. Restaurant was ok, voor s'ochtends kon je er dagelijks ontbijt bestellen. Op de camping is het klimmen en dalen, voor mensen slecht te been geen aanrader. Eigenaar en familie zeer vriendelijk. Omgeving is super. Super leuke kustplaatsjes, maar ook landinwaarts. En bijna altijd mooi weer in de zomer, wat wil je nog meer....

met vrienden, Juli 2011
"Mooie camping in nog mooiere omgeving"
De Vries
2-8-2011 Wij (3 twintigers) hebben in juli een week mogen verblijven op deze camping. Na een goede ontvangst (in het Engels) werd onze plaats aangewezen door een fanatieke motorcrosser. Dit was een mooie plaats op een bergrichel waar we onze 2 tentjes + auto goed op kwijt konden. Wij hadden geluk dat het sanitair op korte afstand was, wanneer je beneden staat moet je een eind klimmen.

Nadat we onze spullen hadden uitgepakt kregen we het idee om wat te eten in het restaurant: iets waar we nog steeds spijt van hebben. Uitgedroogde magnetronkip en slappe patat was wat ons werd voorgeschoteld. Dit uiteraard tegen de hoofdprijs. Daarentegen was het naastgelegen zwembad wel érg goed en schoon. Wij vinden het wel vreemd dat het zwembad tussen 12 en 3 gesloten is.

Het sanitair: De douches waren over het algemeen lekker warm, tenzij het gas op is. De wc's waren op sommige momenten ronduit smerig.

Voor de jeugd zijn er leuke voorzieningen. We hebben ons al met al prima vermaakt op deze camping

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Leuke gezellige camping"
deorendokter_1
5-8-2011 Leuke camping betaaldbaar en licht op een berg. Leuk zwembad. Wel heel veel nederlanders

met jonge kinderen, Juli 2010
"Gezellige familiecamping"
Familie Van Rijsber...
13-8-2010 Dit jaar voor het eerst op camping De Berard geweest.
Hebben genoten van de gastvrijheid,leuke zwembad, gezellige avonden.
Mooie stranden en supermarkten op ongeveer 20 km afstand.
Voor kinderen een fijne camping, voor onze zoon van 8 jaar veel leeftijdgenootjes.
In de avonduren naar elf uur heerlijk rustig.
Er is mogelijkheid om voor de volgende dag brood te bestellen,of een krantje.
We gaan volgend jaar terug naar deze camping.
Elke dag zon en een fantasties mooie omgeving.

met partner, Juli 2010
"Een aanrader"
doornekamp.j
17-8-2010 bijv. "Camping De Berard*** in La Garde-Freinet is een mooie camping, in een mooie omgeving, en altijd mooi weer.
Mooie stranden een baaitjes in de omgeving, mooie plaatsjes om te ontdekken, heerlijke sfeer op de camping, sanitair vonden wij maar matig.
Veel gasten die hier al jaren komen, zegt ook wel wat natuurlijk, vriendelijke mensen, wel veel niveau veschil op de camping, sta je onderaan dan is het nog een hele klim naar boven, wij hebben er ons prima vermaakt.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Schitterende plek"
Janny
27-7-2010 We hebben hier 12 nachten doorgebracht in een gehuurde tent. De camping straalt rust en gemoedelijkheid uit. De eigenaren zijn leuke en toegangelijke mensen. De plaatsen zijn ruim. Doe mee met het Jeu de boule en je hebt een fantastische dag tussen en met de fransen....een aanrader. Er is in de omgeving veel te zien en te doen. Wij hebben een boottrip gedaan met daarbij snorkelen. Engels sprekende gids heeft van alles verteld over het watergebeuren. Echt doen!! Zeker met kinderen maar ook voor volwassenen. Met de boot naar ST Tropez is ook leuk.
Wij hebben het hier echt naar ons zin gehad en hebben nu al de plannen om volgend jaar nog een keer hier vakantie te vieren. Voor ons was deze vakantie één met het ultieme vakantiegevoel!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Leuke camping"
Inge
9-1-2011 Was een heerlijke vakantie. Leuke camping vooral voor kleine kinderen. De huurtenten stonden heel ruim opgesteld. Wel enorme spinnen in de tent en het sanitair vond ik op een gegeven moment smerig. Er werd weinig schoongemaakt. Wel was er een gezellig restaurantje en terras. De omgeving is schitterend!!