20-8-2010
Dit is een camping met voornamelijk mobil homes en huisjes (villa's genoemd); vooraan is een klein terrein waar je met een tent kunt staan. Het is er rustig en netjes. Het strand is 10 minuten rijden, het dichtstbijzijnde plaatsje ligt op 20 minuten lopen. Alles is aanwezig (zwembad, restaurant, animatie) en de villa's zijn niet groot maar comfortabel genoeg. Nadeel voor onze kinderen van 11, 14 en 15 was dat alle gasten Frans waren; zij vonden daardoor geen aansluiting bij andere kinderen.
Als je goed Frans spreekt is het een goede camping, maar met Hollandse pubers zou ik een andere bestemming kiezen!
8-7-2010
Prettige camping
Goede voorzieningen
Mooi zwembad
Tennisbaan ( gratis )
28-7-2008
Typisch een camping voor alleen Fransen: geen buitenlander gezien op een verdwaalde Brit en Belg na. Restaurant mag geen naam hebben, erg slecht, winkeltje heeft niets, bar en take-away te vaak uitverkocht. Ongeinteresseerd personeel die erg gezellig onderling zijn (beetje roken, drinken, kletsen) maar niets van klanten willen weten.
Vriendelijk, behulpzaam baliepersoneel, leuk goed verwarmd zwembad met 2 glijbanen, uitvalbasis voor dorpjes aan de M-zee zoals Bandol, Sanary, St. Cyr, Ciotat etc. Franse animatie. Klein: 200 huisjes/sta-caravans. Wel erg relaxed e.d. Bedden van de Giotel-chalets erg klein, 1,80 mtr. Daar slaap ik dus niet in met mijn 1,87 mtr... Veel privacy van de huisjes, eigen parkeerplaats, omsloten achtertuin (!), niet duur. Daarentegen was alles verder wel erg duur aan de M.-zee. Zelfs in de grote Casino's en super-U's. Voor een weekje leuk. Zelf koken of naar een restaurant in Bandol...