Villa Domaine Les Demeures du Luc in L' Isle sur la Sorgue (Vaucluse) Frankrijk beoordelingen 9.4 | Zoover

Beoordelingen Villa Domaine Les Demeures du Luc

29 mei 2012

Woning

Beoordelingen Villa Domaine Les Demeures du Luc

388, Route de Lagnes, 84800, L' Isle sur la Sorgue (Vaucluse)
Villa Domaine Les Demeures du Luc scoort een 9,4 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Domaine Les Demeures du Luc? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Domaine Les Demeures du Luc in L' Isle sur la Sorgue (Vaucluse), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Villa Domaine Les Demeures du Luc vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Provence - Alpes - Cote d'Azur. Vergelijk Villa Domaine Les Demeures du Luc met andere accommodaties in L' Isle sur la Sorgue (Vaucluse).

8 beoordelingen over Domaine Les Demeures du Luc

met oudere kinderen, Juli 2011
"Ruimte - Luxe - Prachtige omgeving - Golfbaan"
martijngeesink
8-8-2011 Een ruime en zeer luxe woning in een prachtige omgeving. Wij zijn zeer onder de indruk! Wij komen zeker volgend jaar terug!

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Super"
Michiel
29-8-2010 Rustig gelegen , heel verzorgd park in mooie streek.
Vriendelijke ontvangst.
We hadden een mooi ingerichte villa met groot terras. Prachtig uitzicht !
Luxe en complete keukenuitrusting.
We hadden er een prachtige vakantieweek.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Subliem"
raspysmurf
24-8-2009 Een prachtig nieuw park. Echt top. Alles is mooi verzorgd. Niks om over te klagen.

met vrienden, Sept. 2008
"Prachtige plek"
Henk en Lucette
6-6-2010 Mooi park, ruime woning op een groot stuk grond met een eigen zwembad.
September is een mooie maand om naar dat deel van de provence te gaan.

met oudere kinderen, Aug. 2008
"Ook voor 2009 weer geboekt bij dit prachtige park!"
Peter
28-1-2009 Net als vorige jaar hebben we onze vakantie bij dit prachtige park geboekt. Omdat het vorig jaar zo goed bevallen is was de keus niet moeilijk om hier nogmaals naartoe te gaan. Via dezelfde reiorg. hebben we geboekt met als groot voordeel dat we een preferentie voor een bepaalde villa op konden geven. Als het weer goed is weten we zeker dat we een geweldige vakantie zullen krijgen!

Familie, Juli 2008
"Heerlijk ontspannen"
Yvonne
6-9-2008 Het park is mooi opgezet, er heerst een zeer prettige sfeer. Goed ontvangen door nederlands beheerders echtpaar.
De huizen zijn verschillend ingericht, het ene huis wat luxer dan het andere, maar de basis is in ieder geval goed.
Mooi zwembad met kinderbadje, omheind. Tafeltennis aanwezig, geen speeltuintje.
Broodjes service is goed geregeld.
Geweldige omgeving met vele leuke Franse dorpjes, survival bos, kano varen en Isle sur la Sorgue heeft alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie.

Familie
marga van soest
7-9-2007 De villa op Domaine Les Demeures du Luc is ons uitstekend bevallen. Zeer luxe en voorzien van vaatwasser en wasmachine, ideaal! Verder was het Nederlandstalig beheerdersechtpaar heel erg aardig en zij hebben ons veel informatie gegeven over de omgeving. Dit is echt een aanrader als u van rust, ruimte en luxe houdt. Wij hebben geboekt bij libertytours.net waar je ook nog een voorkeur kunt opgeven aangezien zij de totale verhuur regelen.
Dit park is echt top!e

Familie, Juli 2007
"Geen waar voor je geld"
schreppers
26-8-2008 De huizen zijn er mooi, maar er is erg veel verschil in de kwaliteit van de woningen, wij hadden erg veel pech. De woning was niet goed schoongemaakt toen we aankwamen terwijl je daar toch voor betaald, bijvoorbeeld schimmel op de spullen die in de vaatwasser stonden en schimmel in de oven.